Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Nie rozumiesz...

Jest Open beta...

Jest 8000max osob.

Ale wszystkie miejsca zajete.

Jak otworza Rejestracje to pojawi sie 1000nowych miejsc.

i Rejestracja bedzie otwarta przez 3h(chociaz te 1000miejsc zajmie sie w ciagu mniej wiecej 30minut)

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Terminy sa losowe.

Kraza plotki nie wiem dokladnie czy to prawda ale chyba plotki ze dzis w nocy byla otwarta o 3.00 :|

Ale chyba to plotka

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

@up

ktos mi mowil (z GM'ow na local) ze register otworza dopiero po poprawieniu bugow w skillach i dodaniu bossow , naprawianie zakuma ze sie wyzuca cos tam i sie respi to potrwa z rok a potem juz register ma bys ciagle ON wiec troche poczekamy a i nie oplaca sie zamieniac za konto na local bo i tak cie okradna bo sa tutaj na forum takie cioty juz nie mam mojego 102DK huh... Dal koles Aukcje na allegro no i pomysallem ze tak jest bezpiecznie dlaem mu passy a ten mnie zablokowal na gg i juz niemam ;/ a na allegro podal falszywe dane huh...

No i milego czekania... :Pp

DELETE

Opublikowano

Tak jak kolega UP prosze o zalozenie mi konta jak bedzie rejestracja otwarta! Z gory dziekuje ;]

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

wiem ze to spam ale jezeli ktos by mogl zalozyc konto i dla mnie t obardzo prosze

368216.png

Opublikowano

a wy nie widzicie tego ? pisze ze jest ZAREJESTROWANYCH 8001 a to dlatego ze 8000 jest userów i 1 admin, a modzi też są jako member.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

A jak juz mam konto na Lms to co musze zrobic zeby na nim zagrac(jakis plik pobrac czy cos?)

Opublikowano

jaka date trza wpisac w rejestracji bo otwarta jest

?

jak nei chcecie napisac to chociarz zrobcie mi konto please

PS dalby ktos dzialajacegolinka do lms?

@edirt HURA mam konto na localu:)

@edit 2 kurde niemoge zrobic aktywacji konta 0.O

jak klikam na verify takie cos sie pokazuje

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 5

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 5

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 6

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/localms/public_html/verify_process.php:5) in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 15

a jak robie wstecz to

Invalid password/verification code combination!
takie cos sie pokazuje

a all dobrze wpisalem

@down

lol teraz to juz nawet mi localms nie chce siewlaczyc (strona)

.

Opublikowano

ehhh a to dziwne wyskakuje mi blad mysqla jak chce veryfication coda wpisac >> ehhh maja chyba jakis problem

368216.png

Opublikowano

Tak już pewno masa osób się wyrywa żeby dla Ciebie zrobić specjalnie konto ;F

Opublikowano

Btw jeżeli teraz nie działa wam verifikacja, to nic straconego. Narazie grać nie możecie, ale miejsce już macie zarezerwowane, więc pograć to napewno pogracie, lecz kiedy to nie wiadomo ;p

Opublikowano

Raczej nikt tego nie wie ... Może tego nie potrzeba weryfikować... Dowiem się niedługo, bo gra sie już ściąga ... Jest 69 % więc niedługo ^^

@offtop

whoah jestem gnomem ^^

Opublikowano

a skad moge pobrac klienta LocalMS ? :Pbo z ich strony nie idzie ;x

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

Na forum gdzieś było, poszukaj w przyklejonych tematach, nie pamietam gdzie ;o

Opublikowano

Tak jak mówiłem, żeby grać online na serwie nie potrzebujesz veryfikować konta :]

Opublikowano

jak się zarejestrować bo mi pisze ciągle że Please choose a stronger password! Make sure it is at least 6 character and includes one character which isn't alphanumeric! co to znaczy ? fast odpowiedzcie.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...