Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insperia [Dedyk]

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

czleniu nie mow chop poki nie przeszkoczysz ;] co do easy to w zapowiedzi pisze ze to jest EASY a bizu i inne pierdoly dropia jak na medium/hard :> wiec nie pisz tutaj bajek ;].

po za tym ten serwer w 89% przypomina Orientala strona / NPC :>

dlatego ostrzegam bez przekretow sie nie obejdzie jesli to ten sam zalozyciel co na Orientalu ;]

pzdr serwera nie polecam

Opublikowano

Wszystko ładnie lecz za mało metków za równo w red lesie jak i av2. Następna sprawa to nie zrozumiała dla mnie sytuacja w której wbiłam 98lv na bieżąco kupowałam perły ale nie starczyło nawet do tego lvl żeby zrobić eq pickie na 9 niektóre osoby z niżxzymi dużo lvlami latają już świecący a nawet sprzedają perły w m1, jak kurde się pytam zdobyć te perły bo przecież z expa tyle kasy nie leci....

Opublikowano

Wszystko ładnie lecz za mało metków za równo w red lesie jak i av2. Następna sprawa to nie zrozumiała dla mnie sytuacja w której wbiłam 98lv na bieżąco kupowałam perły ale nie starczyło nawet do tego lvl żeby zrobić eq pickie na 9 niektóre osoby z niżxzymi dużo lvlami latają już świecący a nawet sprzedają perły w m1, jak kurde się pytam zdobyć te perły bo przecież z expa tyle kasy nie leci....

Ludzie otwieraja malze i wypadaja perly , czy to takie trudne? Lepiej jest otworzyc malze i dropnac perle niz je kupować.

PS. Malze kupuje sie u handlarki za 500k

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Pustka?

301 Graczy Online

1627 Kont

1858 Postaci

Wydaje mi się że licznik nie jest poprawny , dlaczego? NP Serwer był OFFLINE nikogo na serwie nie było

a na stronie pisało 277 (bodajże ) postaci w grze.

Co do stalek i broni , są ale bardzo ciężko dostać.

Dlaczego ?

Praktycznie zerowy resp metinów w czerwonym lesie.

Zbugowane Zbroje, Po ulepszeniu stali na szmaragd zostaje on +0 ponieważ nie da się dalej go ulepszyć.

Serwer jest fajny ale nie dopracowany .

Pozdrawiam

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

@up mało... 3 shopy na całe ch1 jinno. W m1 po 7 osób max siedzi.

Jak mało? Człowieku nie wszyscy siedzą póki co w 1m. Wszyscy logicznie myślący najpierw expią, później zamulają w 1m...

Co do ilości graczy. Dokładnie Ci nie powiem. Jednak ogólnie gra dość sporo graczy.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ja też polecam server'ek i dołączam się do prośby up'a

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Ja proponuje zrobic cos z ulepszaniem na epiki. Juz 6 razy spalilem smocze noze na bezdy. Przecież to kurde jest nienormalne ;d Ale skoro w sobote mapa 90 lvl, to do tego czasu wyexpie byffke do tego lvla i moze jeszcze sie uda mi wkoncu zrobic te jebane w dupe bezdy^^

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Taka jeszcze jedna rzecz, ktora by sie przydala. Poszedlem na smerfow troche sie pobic tak dla rozrywki. Z klasami fizycznymi spoko, absy fajnie wyrownuja walke, ale magiczne sa zdecydowanie zbyt silny. 50% absu na magie to za malo. Poprosze o dodanie zielonych ros do sklepu.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...