Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insperia [Dedyk]

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy pierdolicie wogóle??^^ server jest cały czas online!!! Wczoraj był reset kont i postaci!! wiec wypadało by zrobić nowe konto pewnie a lvl 80 to jest 2 w porywach do 3 godzin więc nie histeryzujcie jak na razie gm są bardzo ok....powtarzam strona online i server też online....a jak się ktoś nie umie kompem posługiwać to już nie jest ich wina....

P.s może najpierw trzeba włączyć internet przed wejsciem w przeglądarke^^

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Pliki cookies i ciasteczka usunięte strona nadal nie działa. Hmm mam nadzieję że Administracja w końcu zacznie pracować i poprawiać rzeczy względem dla graczy...

Opublikowano

Co wy pierdolicie wogóle??^^ server jest cały czas online!!! Wczoraj był reset kont i postaci!! wiec wypadało by zrobić nowe konto pewnie a lvl 80 to jest 2 w porywach do 3 godzin więc nie histeryzujcie jak na razie gm są bardzo ok....powtarzam strona online i server też online....a jak się ktoś nie umie kompem posługiwać to już nie jest ich wina....

P.s może najpierw trzeba włączyć internet przed wejsciem w przeglądarke^^

Stary zrozum, że ja też wczoraj grałem wbiłem 71lvl, a dziś wbić nie mogę bo all chanele...

Opublikowano

A ja mam taki problem ze zalozyłem konto i pobrałem klienta. Gdy włączam klienta to strasznie mi muli i pokazuje ze all chanele off wtf ma ktoś tak i rozwiązał ten problem?? Jak coś posiadam Windows 7.

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Może ktoś z administracji raczył by mi pomóc... UP napisany problem

Poczekaj, sciagne clienta jak mi nie bd dzialac to cos Ci poradze : >

@EDIT

mam pytanie z czego jest lepszy epik do pvp dla szamana? wachlarz czy dzwon?

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Ale Durnota totalna. Z tego co wiem to założyciel walczy o graczy a Wy próbujecie miliony sposobów aby działąła stronka i serw. .Idiotyzm!! . Jak padnie serw też go będziecie naprawiać i sponsorować?.. Za serwa nad którym mają gracze pracować aby grać to ja podziękuje bardzo

Opublikowano

Ale Durnota totalna. Z tego co wiem to założyciel walczy o graczy a Wy próbujecie miliony sposobów aby działąła stronka i serw. .Idiotyzm!! . Jak padnie serw też go będziecie naprawiać i sponsorować?.. Za serwa nad którym mają gracze pracować aby grać to ja podziękuje bardzo

Przepraszam Cię bardzo ale, każdy serwer kiedyś padnie, gra jest dla zabawy, ryzyko, chcesz to nie grasz, wydajesz kase na item shop czy nie, i tak padnie... Global tez kiedys padnie : >

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Chyba nie rozumiesz tego co napisałem.. Jak grasz na plu to też jak coś sie dzieje to musisz jakieś programy pobierać bawić sie ustawieniach neta (przykładowo) i zmieniać bóg wie co aby grać?.. Jeżeli tak to Ci gratuluje. i nie nawiązój że gra jest ryzykiem i zabawą bo w moim poprzednim poście nic na ten temat nie było. Pozdrawiam i wesołych świąt

Opublikowano

Gra na serwie jest bardzo nudna.

Na +9 jakiś 5% na ulepszenie.

Epik jeden to w wyliczeniu 1kkk, z czego to 3 dni dropienia kasy.

Nie ma gdzie expic.

Potwory mają nie ogarniętą ilość pż. Bodym z śr 32. Na krycie po 1.2k się wali mobom co mają 30kpz

Więc fajnie co nie??

Zapowiadał się super ekstra itp a tu totalne dno:)

a6b141855eaa.gif
Opublikowano

Mnie najbardziej denerwuje , te duże napisy mnie wkur...! a jak mam 20kk to mi 10kk daje :/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Gra na serwie jest bardzo nudna.

Na +9 jakiś 5% na ulepszenie.

Epik jeden to w wyliczeniu 1kkk, z czego to 3 dni dropienia kasy.

Nie ma gdzie expic.

Potwory mają nie ogarniętą ilość pż. Bodym z śr 32. Na krycie po 1.2k się wali mobom co mają 30kpz

Więc fajnie co nie??

Zapowiadał się super ekstra itp a tu totalne dno:)

Haha rozjebałeś mnie człowieku. 1. 1 kkk to jest godzina dropienia w atlantydzie.2. Jest gdzie expic tylko trzeba umieć eq zrobić.3. To jakiś słaby ten twój body.

Ja polecam serwer. Może mieli małą wpadkę wczoraj ale człowiek uczy się na błędach. Wieczorem zostaną poprawione wszystkie bugi znalezione przez graczy. Przyjemny exp, ładna kasa, coraz więcej osób i miła administracja. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...