Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insperia [Dedyk]

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Postanowiłem napisać posta gdy zauważyłem, że coś się źle dzieje. Wbiłem 101lvl. Kolega dziś wymęczył się z dobiciem 102lvl. Zajęło mu to kilka godzin (sura WP) z moim buffem. Są osoby które wbiły +110. Jasne. Część na bugu, który został naprawiony. A druga część? Która wbiła ten lvl po bugu? Przykładowo TraVel. O ok. godziny 14-15 wbił 110lvl. Już o 19 miał 123. Od 115 - 119 przerwy pomiędzy wbijaniem lvli nie mijały 15min. Ja wraz z moją gildią mamy podejrzenia, że ktoś jest specjalnie traktowany przez Team.

Chcecie wstawić mapkę na 90lvl dopiero w sobotę. A co my mamy robić na serwie do soboty kiedy inni jakimś cudem wbijają lvle? Poważnie zróbcie coś bo nie podoba się to coraz większej rzeszy ludzi, którzy znajdą inny serwer.

Niech team się dobrze zastanowi...

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Witam. Postanowiłem napisać posta gdy zauważyłem, że coś się źle dzieje. Wbiłem 101lvl. Kolega dziś wymęczył się z dobiciem 102lvl. Zajęło mu to kilka godzin (sura WP) z moim buffem. Są osoby które wbiły +110. Jasne. Część na bugu, który został naprawiony. A druga część? Która wbiła ten lvl po bugu? Przykładowo TraVel. O ok. godziny 14-15 wbił 110lvl. Już o 19 miał 123. Od 115 - 119 przerwy pomiędzy wbijaniem lvli nie mijały 15min. Ja wraz z moją gildią mamy podejrzenia, że ktoś jest specjalnie traktowany przez Team.

Chcecie wstawić mapkę na 90lvl dopiero w sobotę. A co my mamy robić na serwie do soboty kiedy inni jakimś cudem wbijają lvle? Poważnie zróbcie coś bo nie podoba się to coraz większej rzeszy ludzi, którzy znajdą inny serwer.

zgodze sie z tym ponieważ ja siedząc w grocie w av2 wbijałem moze 102 w 4 godziny minimum. Więc GM zrób z tym coś

69943052049837655156.jpg

Opublikowano

Cała topka serwera z chunjo... ciekawe nam nabicie lvl zajmuje z 99-100lvl pare godzin a w dziwny sposob gracze z chunjo potrafia w ciagu 6h z 102 na 123... cos jest nie halo....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dokladnie Jak moj przedmowca!

Lipa straszna nie da sie grac, czlowiek sie meczy strasznie wbijajac 100+ lvl a tu co 10-15 min wiecznie te same osoby blyszcza wbijajac lvl i to nie bylajaki lecz 115+

To jest jakas zalosny dowcip brak jakiego kolwiek dodawanego % doswiadczenia

Server zaczyna sie nudzic i to w oszalamiajacym tepie

Jak tak dalej zostanie to Bedziecie miec tylko owa TOP-ke (nie bede operowal nickami, kto gra ten raczej sie domysli) i nikogo poza nią!!!

Pozdrawiam AMINISTRACJE Good Job

Opublikowano

ja widze zmiany snieg pada na stronie głównej:D co do serwa ;> znudził mi sie wbiłem 103 lvl i trzeba czekac do soboty na mapy;>

A forum sie produkuje chyba w chinach:D

fffffffa.png

Opublikowano

[s]1 Vatahar 250 10 h  Szaman (M) Chunjo[/s]
[s]2 Salvations 250 7 h  Wojownik (M) Jinno
3 Derionx 250 13 h  Szaman (K) Chunjo[/s]
4 Rapi 131 26 h  Sura (M) Chunjo
5 BleF 130 20 h  Sura (M) Chunjo
6 EsseX 129 33 h  Wojownik (M) Chunjo
7 1st 125 33 h  Wojownik (M) Jinno
8 TraVel 124 20 h  Sura (M) Chunjo
9 DjadjaStopja 118 27 h  Wojownik (M) Chunjo
10 Second 114 23 h  Wojownik (M) Jinno
11 Erika 111 33 h  Szaman (K) Chunjo
12 4pacPL 110 21 h  Wojownik (M) Jinno
13 Purchawek 109 22 h  Sura (M) Chunjo
14 Sytuacja 108 16 h  Wojownik (M) Chunjo
15 SpoNtaN 108 14 h  Szaman (M) Chunjo
16 Flouse 107 26 h  Szaman (K) Chunjo
17 Zielsko 107 16 h  Szaman (K) Chunjo
18 NoName 107 20 h  Wojownik (K) Shinso
19 Trexon 106 20 h  Sura (M) Chunjo
20 Kasztanek 106 27 h  Sura (M) Chunjo
21 Gamoll 105 15 h  Sura (M) Chunjo

3 pierwsze osoby w top to gm . Ale to szczegół.

Moim zdaniem dziwne jest to ze nie dosc ze ogolnie prawie cala top to chunjo, dziwi mnie tez to ze procz expienia maja pro eq. Tyle z mojej str.

lownfast

Opublikowano

Ja to bym zaczął za wulgi banować. Wchodzę na ten "event" a tam już kurwa, spierdalaj huju twoja stara i takie tam. GM oczywiście 0 reakcji tylko dalej bossy spawnuje

Opublikowano

Ogolnie lipny event byl, nie potrafia zrobic eventu. Wg. tego GM co robil event " Zrzucam wszystko na oslep bedzie git ! "

Irytujace nastawienie, na bardzo dobrym komputerze masz pokaz slajdów, smiech na sali. Do tego bylo tyle osob i tak nie mila atmosfera, ze to nie byl event. Coz serwer mial swoje 5minut i niestety zmarnowal je bo oczywiscie GM musza miec kolegow i im dawac eq i lvl, bezsensu..

lownfast

Opublikowano

Witam all zainteresowanych:) Jak by co moj nick to TraVel:) O jakim bugu wy mowicie?? A czy ktos z was sprobowal dropnac chociasz 1 pd z bossa lub metina?? I wtedy dopiero zaczac expic?? Zauwazcie ze w dzien wyjscia serwera kazda osoba z topki walila tylko i wylacznie bossy:) Nic innego:) Exp zaczal sie dopeiro na drugi dzien:) Za czesto wbijamy lvl 110+?? A wbijcie 110lvl i wtedy zobaczycie jak leci exp na mapie od 110 wiec nie jest to zadna przesada do tego pd:) Naprawde mowicie glupoty:) Malo wiecie a duzo sie odzywacie:) A pozatym skoro mam byc kolega ktoregos z nich jak to napisano ze szkoly lub z osiedla to sorki...Ale duzoooo starszy od niego wiec na to nie ma szans:)

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

serwer spoko

wszystko na swoim miejscu

polecam w 100% ;d

ps. KUPIE STAL SURA obojętnie jaka daje 600kk Pw na forum/w grze na sharpSHOP juz kupiłem ;d

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Witam all zainteresowanych:) Jak by co moj nick to TraVel:) O jakim bugu wy mowicie?? A czy ktos z was sprobowal dropnac chociasz 1 pd z bossa lub metina?? I wtedy dopiero zaczac expic?? Zauwazcie ze w dzien wyjscia serwera kazda osoba z topki walila tylko i wylacznie bossy:) Nic innego:) Exp zaczal sie dopeiro na drugi dzien:) Za czesto wbijamy lvl 110+?? A wbijcie 110lvl i wtedy zobaczycie jak leci exp na mapie od 110 wiec nie jest to zadna przesada do tego pd:) Naprawde mowicie glupoty:) Malo wiecie a duzo sie odzywacie:) A pozatym skoro mam byc kolega ktoregos z nich jak to napisano ze szkoly lub z osiedla to sorki...Ale duzoooo starszy od niego wiec na to nie ma szans:)

Bug - można było wejść na mapkę od 110 na wcześniejszym lvlu.

PD - 50% to nie dużo

Mapa 110 - gdy działał bug sam tam skoczyłem ogarnąć. Wbiłem 2 lvle (99-101) i szczerze mówiąc exp nie jest zaskakujący.

EsseX - Wow. Top 2. 131. Super. Ani ja ani nikt z mojej gildii go w życiu nie widział. Może cały czas expił? Zapewne. Dziwne tylko, że w av2 też go nikt nie widział. Nie wiem. Niech team ogarnie bo szkoda dobrego serwera ;/

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

cofam jednak ten mój droby komentarz. Server okropny. Nie dość, że bony wchodzą tylko max to do tego bug na bugu

xxddd3.png

Nick na serwerach : Oomena ! Ninja/szaman.

Opublikowano

Dobra, teraz spytam tutaj GM'a. Bo tam skłamał, mówiąc że player Maju ma 2x księżyce, ponieważ 2x kilknął na nie altem, przy użyciu szkła intuicji. [Raczej każdy wie o co chodzi]

Więc dowód na to, że player Maju ma 2x księżyce do tego +9, a to bardzo ciekawe, bo mi bardzo ale to bardzo cieżko zrobić jedno smiercio na +9.

28017284911014538861.jpg

57583701916949717177.jpg

Jaka teraz wymówka koledzy ?

lownfast

Opublikowano

Ten serwer jest okropnie nudny wszystko jest takie oczywiste i latwe poza expieniem i dropieniem golda... porazka :]

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...