Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insperia [Dedyk]

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz cofania tego buga nie ma sensu bo ci co juz sobie wbili maja juz gotowe lvle a zeby bylo sprawiedliwie niech kazdy ma tam dostęp

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro już się odezwałeś panie GM to powiedz mi dlaczego grając 3h dziennie w topki nigdy nie widziałem EsseX'a, TraVel'a, Rapi'ego, i DjadiaStopj'ego ?? bo BleF'a widziałem raz i to chwilkę tylko potem znikł. Albo to są exp boty albo wchodzą tylko na 15 min dacie im 1 lvl i za godzine to samo. I jak to jest kurwa możliwe że typowi na 100 lvlu leci więcej ze spota niż mi na 93 ? PD z isu dajecie ? Nick tego typa to Maju...był już tutaj zgłaszany że ma eq od GM...może ni tylko eq ??

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

haha smoki pizda a nie smoki jestes botem i grac nie potrafisz

gdzie ten restart kurwa?

W dupie byłeś gówno widziałeś... Jesteś pizda a nie skoczek, wrzód na dupie naszego społeczeństwa i możesz iść z boczkiem kryncić kiełbasę w rzeźni

Pozdrowienia od Dragona i od Babki Kiepskiej

Jak już taki mądry jesteś to wiesz jak się nazywa japoński murarz chociaż ?

Opublikowano
elo elo jestem zero !!!!!!!!!!!!!

Piszesz o sobie QQ...

Tyle CI powiem ze mozesz sobie grac jak dostajesz eq od gma spalilem smieszne buty 60 razy i chooy by jasny strzelil ten serwer czlowieku 4kkk chyba jak se wysrasz hah ..

1/2 h nagraj filmik moze Ci uwierze : ) mistrz manipulacji sie znalazl

Nie ze mna synek

Btw tutaj Dragon wczesniej wspominany trolasie 0o0o0o0o

Zapraszam na league US podejzewam ze bede mogl pisac CRY ME A RIVER MAN

gosc ten serwer to jest BRÓD SMRÓD UBÓSTWO PIJANSTWO A DO TEGO DNO I WODOROSTY DZIEKUJE DOBRANOC

KISS MY ASS ASSHOLE : )

Opublikowano

Powiem tak grałem sporą ilość czasu na serwerze, od początku(czytaj start), ale serwer nie posiada jak dla mnie przyszłości, jedynie co robimy to expimy i nic więcej. Wbicie ABS to chwila... osobiście miałem w każdym itemku wbite 4x abs + hp, gdzie bonowałem całe eq około 20min.

Na tym serwerze nie ma co robić, wbijesz lvl i idziesz do M1, robisz PvP gdzie średnio bijesz 3k ze skilla, ponieważ 3/4 serwera ma na wszystko ABS, moim zdaniem to wielki błąd jaki wprowadził Team serwera, do tego dochodzi brak fabuły na serwerze i nieedytowane Questy od Biologa z innego serwera. Po co komu nagroda za Konary "Magiczny Metal" skoro on jest u NPC. Troszkę powagi... Team niech w końcu zacznie pracować na korzyść graczy, chyba że chce tak szybko padnąć jak ruszył.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Widze ze wiekszosc ludzi nie odpuszcza i dalej przypierdal* sie do administracji o zekome rozdawanie lvl, eq itp..Czy wy jestescie normalni?? Szczerze mowiac gdybyscie odpuscili sobie eq do pvp i zaczeli tylko expic to juz dawno byscie posiadali lvl 120+..Taka prawda...Oczerniacie a nie sprobojecie.....Lvl na tym serwerze to blachostka wiedzac gdzie po klei expic...Nikt nas nie widzial?? Czlowieku czesto mozna nas spodkac chunjo m1:) tylko z pewnoscia nie na ch1:) Gdyz tam sa lagi:) Ludzie czepiacie sie a tak naprawde jestescie ciency bo huja mamy wiecej od was tylko ile wy czasu marnujecie na marudzenie:)

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

Widze ze wiekszosc ludzi nie odpuszcza i dalej przypierdal* sie do administracji o zekome rozdawanie lvl, eq itp..Czy wy jestescie normalni?? Szczerze mowiac gdybyscie odpuscili sobie eq do pvp i zaczeli tylko expic to juz dawno byscie posiadali lvl 120+..Taka prawda...Oczerniacie a nie sprobojecie.....Lvl na tym serwerze to blachostka wiedzac gdzie po klei expic...Nikt nas nie widzial?? Czlowieku czesto mozna nas spodkac chunjo m1:) tylko z pewnoscia nie na ch1:) Gdyz tam sa lagi:) Ludzie czepiacie sie a tak naprawde jestescie ciency bo huja mamy wiecej od was tylko ile wy czasu marnujecie na marudzenie:)

Prawda jest taka , że macie zbugowaną ziemie ognistą dlatego topka z chunjo ma takie lvl , więc nie wiem czym się podniecasz . Zagraj uczciwie jak człowiek bez bugów ani niczego to dopiero pogadamy . I wyjdź na dwór niech Ci się mózg przewietrzy . Gm to wielke piz.dy co gówno robią zajmują się tylko jedynie swoimi przydupaskami . Servera NIE POLECAM WIELKIE GÓWNO.

Opublikowano

Widać jaki ty inteligeentny jesteś..."spodkac"...dziecko 10 letnie nie umiejące pisać a tym bardziej grać. Skoro taki masz lvl to ile dziennie grasz ?5-7h ? To ja podziękuje. Mówisz że marudzimy...jak wy macie w tym waszym pierdolonym chunjo same bugi i tylko korzystacie to sie dziwisz ? Latwo ci mówić...wbijasz na 80 lvlu na Kraine nag i lecisz tam w 10 min do 90...

Opublikowano

To samo bylo na diamondzie ze topka dostawala lvl a pozniej gadali ze expili w av2 na magistrach do 150 lvl haah ten serw to jedno wielkie nieporozumienie

Opublikowano

Cholerne lagi teraz są...lipa nie moge sobie moim 90lvlem na Nagach poexpić...

Opublikowano

1

Lipa w 20 min wybonowałęm full eq 4x abs 15% + hp/ludzie

http://imageshack.us/photo/my-images/100/insperia.jpg/

Opublikowano

Konserwacja serwera . Było wczoraj o tym pisane a na stronie głownej serwera pisze ,ze konserwacja i serwer bedzie pozniej .

Pozdrawiam Songo/Vegeta .

Aktualnie nie gram nigdzie.

Opublikowano

JAkie gówno kurwa ten serwer jusz mnie wkur*** najpierw prace a teraz to blad wyskakuje na stronie do pobrania klienta albo patcha

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Server off jeszcze panowie i panie ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

hahaha, i narescie sury maja baty;] powiem tak sura bm jest dla ludzi ktorzy nie potrafia wygrac pvp wojem, wtedy wpadaja na pomysl zeby zrobic sure bm i pokazaczyc. Tyle ze sura bm pvp wygrala by nawet moja 10 letnia siostra.

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Rowniez nie polecam, pozdrowienia dla ostro nieogarnietego GM'a ktory zjebal serwer przez to ze pozwalal ludziom bez przeszkod bugowac expa na ognistej ;]

draenorsygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...