Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insperia [Dedyk]

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha, i narescie sury maja baty;] powiem tak sura bm jest dla ludzi ktorzy nie potrafia wygrac pvp wojem, wtedy wpadaja na pomysl zeby zrobic sure bm i pokazaczyc. Tyle ze sura bm pvp wygrala by nawet moja 10 letnia siostra.

Sura BM jest dla ludzi, którzy chcą być dobrzy w pvp kosztem expa. Niestety, na serwerach prywatnych często można zmieniać profesję powyżej 30 lvl i psuje to przyjemność z gry.

Wygrywanie pvp żadną z profesji nie jest jakoś specjalnie trudniejsze (no może WP nie jest zbyt kolorowo). Wystarczy pograć 20-30min każdą z profesji, żeby się zorientować, jak prowadzić pvp, żeby wygrywać. Twoja 10 - letnia siostra grając surą BM nie miałaby szans z żadną postacią, która byłaby dobrze prowadzona (biolog + absy).

Wojownika akurat, uważam za najbardziej prymitywną klasę występującą w tej grze. Expi się nim niemal najprościej i nawet z nienajlepszym eq coś potrafi zdziałać zarówno w pvp, jak i na wojnach.

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz wszsytko naprawili..

nie ma żadnych bugów z tą mapką oraz z eq dzięki aktualizacji.

Witam chciałbym was poinformować o zmiany które weszły w życie przy dzisiejszej konserwacji, zostało naprawione.

-Wprowadzono arenę pvp
-Został naprawiony biolog na 90 lvl
-Zwiększono exp na mapie od 110lvl i 140 lvl
-Zostały odbugowane wszystkie postacie
-Została naprawiona mapa na 110 lvl

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

teraz wszsytko naprawili..

nie ma żadnych bugów z tą mapką oraz z eq dzięki aktualizacji.

Witam chciałbym was poinformować o zmiany które weszły w życie przy dzisiejszej konserwacji, zostało naprawione.

-Wprowadzono arenę pvp
-Został naprawiony biolog na 90 lvl
-Zwiększono exp na mapie od 110lvl i 140 lvl
-Zostały odbugowane wszystkie postacie
-Została naprawiona mapa na 110 lvl

Tak , tak teraz probujecie ratowac serwer . I tak jest zjebany , przez team.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

nie serwer chodzi i już nie ma żadnych bugów.

być może wyłączyli go na chwile aby usunąć buga etc.

nie słuchajcie się dzieci które piszą zjebany serwer.. sami zobaczcie. Jak narazie gram od 2dni i jest świetnie.

Czekam na

Pliki by Badar !!

Opublikowano

za ile bedzie wlaczony? czytalem powyzej czyli ok 13.40 bedzie juz on ? czym polecacie mi grac? po ile chodzi stal i te pierdołki ?

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Powiem krótko..

Serwer zrobił na mnie dobre pierwsze wrażenie, ale po pewnym czasie coraz bardziej zacząłem się do niego zrażać.

Nie dość, że cała topka z chunjo nabiła lvl na bugu. Owszem jest paru graczy, którzy wytrwale siedzieli w av2 do 110.

Ale taki gracz jak:

MatiTHC z 134lvl i mający 16 godzin gry za sobą

rzuca się w oczy jak chuj w damskim klasztorze. Ustępstwa dla znajomych z ts... Zrąbany system ulepszeń.

Liczyłem na drugi oriental, który był dosyć przyjemny, a jego jedynym błędem był Sharram. Ale tutaj to totalna porażka

Przeliczyłem się i odchodzę stąd. Szkoda czasu.

//Jeżeli to czytacie poważnie się zastanówcie czy gra na tym serwerze jest dobrym wyborem.

Opublikowano

jeśli by zrobili res i all wszystko naprawili by im się to opłaciło bo może już nie ma bugu ale był i dużo graczy z tego korzystało dlatego jestem za tym żeby zrobili res postaci ;>

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

w takim razie serw będzie nadal miał opinie słabego, beznadziejnego serwera

i każdy bedzie wiedział ze czesc graczy expiła na bugu, i gówno im za to zrobili a reszta musi sie meczyć

wątpie by ktoś zaczął grać teraz skoro każdy nowy będzie miał gorzej

Opublikowano

majac jakis problem na pomoc Admina nie mozesz liczyc woli lognac z gry nie pomagac.

Opublikowano

prosze bardzo specjalna ankieta.

prosze głosować

jak uzbiera sie duża ilość głosów z pewnością team zrobi reset ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/517680-ankietadla-graczy-insperia-metin2/

Czekam na

Pliki by Badar !!

Opublikowano

Mimo negatywnych komentarzy o serwerze, wszedłem i zagrałem i nie żałuję.

Co do tego bugu, lvl to nie wszystko nowi gracze spokojnie ogarną, mapka z 110 jest na 108.

Jak najbardziej POLECAM.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Nooooo wreszcie jakiś pożądny serwer mój brat na nim gra myślę że dziś jeszcze zagram noi mogli by powiekszyc trochę exp bo od 104 masakra się expi :[

Opublikowano

mi na 95lvlu juz exp nie leci w av2 wiec pozdro nie chce mi sie siedziec na zinach 3 dni i pocic bo mobki tam bija po 2k z hita

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

grałem i żałuję. Zupełnie nie rozumiem nowych graczy...po co zaczynacie tam grac skoro inni grajac wczesniej wykorzystywali bugi i teraz cieszą japy a wy zapierdalacie na darmo bo ten serwer już i tak praktycznie upadł

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Cała prawda o serwerze insperia...

Serwer jest totalnie niedopracowany.Słabo dobrany dmg broni.Zbyt mało absu na magie.

Broni powyżej tych standardowych praktycznie nie opłaca się robić.Zbroje wszystkie dodają 20 magi rośnie tylko def(niepotrzebny)

Mapa 160 totalnie zbugowana (0 expa 0 yang).Admini od startu serwera nie zrobili praktycznie NIC.

Serwer liczy max 200 online. Nie opłaca się wbijać większego lvlu niż 100 - totalnie nic na większym lvlu nie ma...

Bronie na 135 lvl mają mniejszy dmg od poprzednich... Po prostu szkoda słów

Pozdrawiam i udanego sylwestra życzę...

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...