Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala Ci? Ja nie moge zaladowac dll. Wyskakuje komukikat o problemie z aplikacja metin i sie zamyka.

Opublikowano

Hmm, działa 3maj +.. dla mnie słaby, nie bede go uzywal ale moze komus sie przyda : )

Pare opcji mi nie działa nie wiem czemu.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Sprawdziłem na drugim kompie i gdy odpalam bota potem obejscie metin sie crashuje "nie wysyłaj..." możliwe , że to winna injectora

Opublikowano

Mam ten sam injector co ty i go używam , więc napewno to winna nie jest injectora

Zaraz sprawdzę czyżby to nie była winna hs'a

Opublikowano

Wszystko śmiga ładnie i pięknie, lecz czasem Attack Mobs tak jakby "przerywa" i nie działa trzeba samemu pobić z 30 sec i dopiero załapie.

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

Niestety mi 1.8 wywala blad metka przy wstrzykiwaniu dll. Wersja 1.7 nie daje takiego bledu, oczywiscie ona nie dziala.

Ma ktos jakies pomysly?

A i jeszcze jedno, injector od slaita nie wlacza sie w ogole - wywala blad.

Wyglada na ten sam problem co up.

Opublikowano

Witam ja mam taki problem bot mi sie wlacza metin2 tez ale po 2 sek wywala taki blad ale jezeli nie nacisne nie wysylaj metin mi sie nie wylacza tylko ze nie laduje mi sie postac co to moze byc mialem podobny problem z mh1.7 prosze o pomoc z gory thx.

http://imageshack.us/f/713/65614876.png/

1656831435.png
Opublikowano

Stary, jak zauważyłem ci wszystko działa ale jak komuś nie działa to nie potrafisz pomóc tylko zbędnie pisać że ci działa.. Jest parę osób którym nie chodzi bo wyskakuje błąd Windowsa ale nikt nie ma chęci pomóc..

Opublikowano

Ja mam znaki zapytania... on to opublikował dla nabicia reputacji nie spodziewaj się pomocy bo nie jest autorem i wie tyle co ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...