Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL vs. Metin2

brauszu

LoL vs. Metin2  

418 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL czy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy co glosuja na Lola pisza o dzieciach neo w mt2 . moze jakbys wbil z 40 lvl to bys nie latal z neosami 20 lvl -,- wbiliscie z 15-20 lvl i sami sie zachowywaliscie jak neosy .w lola nie gralem ,ogladalem filmiki i jakos mt2 jest duzo lepsze . W lolu mnostwo kolorow jakas bajeczka . a mt2 powazny .

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to Metin2

Nie zapomne tych chwil spędzonych z nim.

Tych smutnych i radosnych :D

W LOL'a pograłem 1 dzień i usunałem.

Nie ten klimat co ma metin :)

ukmrF.png

Opublikowano

I przydała by się opcja 'nienawidzę tych gier po równo' mimo iż w nie grałem.... :x

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Mistrzu, w mt2 w samych chinach gra te 10 milionów.

Nie wiem czy aż tyle gra , ale na samym globalu jest bardzo dużo osób 1 ch zawsze prawie full .A tak dużo globalów w całej azji też nie ma , ( są bodajże 4 ) ale jest dużo privów.

Co do porównania gier to za dużo do powiedzenia to nie mam bo nie grałem w lola.Ale w metina aż 3 lata.Więc postawię na metina.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Metin był fajną grą kilka lat temu. Grało się bardziej po koleżeńsku. Pamiętam te czasy - 2-3 garniaki i suknie na serwerze :D

No ale teraz to nie to samo.

Głosuję na lola, w którego gra się bardzo przyjemnie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wszyscy co glosuja na Lola pisza o dzieciach neo w mt2 . moze jakbys wbil z 40 lvl to bys nie latal z neosami 20 lvl -,- wbiliscie z 15-20 lvl i sami sie zachowywaliscie jak neosy .w lola nie gralem ,ogladalem filmiki i jakos mt2 jest duzo lepsze . W lolu mnostwo kolorow jakas bajeczka . a mt2 powazny .

mt powazny haaaaaaaaaahaaaaaaaaahahaa 6 skilli na klase czujesz to?

Opublikowano

"W lolu mnostwo kolorow jakas bajeczka . a mt2 powazny . "

Hahahahhahaahahah dojebałeś metin poważny hahahahhahaha

LoL chociaż nie przebije WoW'a !

29fxg20.png

Opublikowano

Nie chce nikogo obrażać ale tylko stwierdzam swój własny punkt widzenia.

Według mnie osoby troche bardziej dojrzalsze które potrafią pomyśleć wybiorą LoL'a, natomiast Ci którzy wolą bezmyślnie się napierdalać i kupować itemy z item shopa za kase rodziców polecam Metina.

Niestety taka prawda, gdyby zestawić statystyki tych dwóch gier to pod względem dzieci, noobow i neo-kidow Metin mialby przynajmniej 8-krotna przewage.

Głosuje na LoL'a, grałem w Metina ale jak to pisał wyżej "przeraził mnie". Przeraził mnie swoją głupotą i ilością hejterów.

Natomiast w LoL'a gram już od 8 miesięcy i miło spędzam tam czas. Gra bardzo wciągająca, tym bardziej jak gra się z kumplami rankingowo w 5 lub duo w 2 :D

//edit

Jak czytam te komenty dzieci neo z Metina że jest to bardzo poważna gra to aż... xDD

btw. zgadzam się że bez sensu porównywać te dwie gry - tym bardziej że LoL to Arena RTS który dopiero powoli staje sie popularny a Metin 2 to MMORPG.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

btw. zgadzam się że bez sensu porównywać te dwie gry - tym bardziej że LoL to Arena RTS który dopiero powoli staje sie popularny a Metin 2 to MMORPG.

LoL to MOBA...

W Metina grało się kiedyś dla samych ludzi, nie dla gry. Nie mówię o tym, co jest teraz bo to jest porażka.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Metin2 lepiej rozbudowany,misje,bossy,metiny,pvp,wojny,questy,dt,katakumby i dużo innych :)

Jak zacząłeś wymieniać, to skończ : czity,boty, bugi...

Opublikowano

dowaliłeś że mi się śmiać chce normalnie, bo nie wiem o jakie Ci bugi chodzi? Chyba w twojej głowie, znajdź sobie na globalu bugi będziesz kox, a to że są boty itp. to nie wina teamu więc nei płaczcie że boty.

Jasio90.png
Opublikowano

ta cała gra jest bugiem

Bugiem to jest ten Wasz xcały LoL,. Dla mnie to jest nic więcej jak Tibia z leszą grafiką, twórcy widać postarali się robiąc widoczność, z góry. W metinei masz bynajmniej 3D a co masz w LoLu? Gówno wielkie, walić wszyskie hacki itp. liczy się gra bo o niej tu mowa, a Wy tylko piszecie bugi, hacki neo, ale neo to są także w LoLu, jak i w każdej innej grze.

Widać jaki masz rozum pisząc że cała gra jest bugiem, coś ubogi słownik.

Jasio90.png
Opublikowano
Bugiem to jest ten Wasz xcały LoL,

nie gram w lola. Dla mnie to też jest gówno bez celu.

coś ubogi słownik.

avatar ze zdjęciem z metina świadczy o ubogim mózgu

Dla mnie to jest nic więcej jak Tibia z leszą grafiką

1. Nie

2. Tibia nie jest taka zła

twórcy widać postarali się robiąc widoczność, z góry.

wielu woli gry, które wyglądają na 2d bądź nimi są niż gry 3d

W metinei masz bynajmniej 3D a co masz w LoLu?

LOL też jest 3d

Opublikowano

Oczywiście że Lig Of Ledżend.

Mniej analfabetów , nie trzeba płacić aby wygrać..

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

ja tam metka wole.

Nie tylko Ty ;]

Metin2.pl upada a priw serwy rosną w siłę :D

GoLGis

:)

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...