Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL vs. Metin2

brauszu

LoL vs. Metin2  

418 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL czy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głos na Metin2 - nic tak nie wciąga jak to !

*Questy

*Chiński Klimat**

*Ciekawe wygląd Mobów

*Ciekawy wygląd Wierzchowców

*Duża Ilość serverów prywatnych

*Fajne eventy(np ostatnio była Tombola w Metin 2 PL )

Lol - grałem przez chwilke i usunełem. Nie lubie takich gier z góry lecz zdarzaja sie wyjątki(Alien Shooter)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może to ty nie przyjmujesz wiadomości że są lepsze gry od LoL-a? A tak w ogóle nie ma co porównywać dwóch różniących się gier, obie są dobre, ale w obu też chodzi o co innego, kto lubi grać w metina krytykuje LOL-a, kto lubi LOL-a krytykuje Metina, i tak z każdymi grami, to że są hacki, itp. świadczy tylko o tym jak duże zainteresowanie jest metinem xD

Dwie gry nie mają nic ze sobą wspólnego i tyle, całkiem dwa oddzielne światy.

Przejmuje do wiadomosci to bo sam w metina gralem prawie 3lata.Uwazalem ze nie ma lepszej gry do momentu gdy zagralem w lola,wiec to o czyms swiadczy.Ja tylko prosze o jedno,zeby osoby ktore nie graly w obydwie gry nie pisali komentarzy :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Metin2 Forever!

O wiele lepsza grafika, gra na privach wciąga, można się pobawić...

LoL to jakieś gówno ze słabą grafiką i dziwną kamerą.

W Metina kilka razy próbowałem przestać czy skończyć, ale zawsze wracałem. Kocham go.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W ilu grach nie robi się tego samego? LoL ma tą przewagę, że masz do wyboru wiele postaci, dzięki czemu masz czas na grę jedną, np. ok. kilka tygodni i sobie grasz inną, albo grasz na przemian. Metin2 po dłuższym czasie się nudzi, bo tylko trzymasz spację i wciskasz z 5-6 klawiszy co kilka sekund... Najs emocje. Zakładam, że w Metin'a grałeś z rok, a LoL'a mniej niż 2 miesiące, więc nie porównasz ich. LoL to jedna z tych gier, które wciągają, jeżeli je ogarniasz. W LoL'u liczy się skill, a w metinie kto szybciej wciśnie klawisz.

W LoLa grałem więcej niż w metina bo nudzi mnie ciągłe bicie tych samych potworów.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

metin2.

Nie dostajesz banów za opuszczenie gry...

Są inne sposoby na sm jak itemshop

Dużo serwerów

Jak mówicie o noobach i neo kidach ,wbijcie 75 lv + ,wtedy zaczynają się normalni gracze.

W lolu też można natknąć się na neosków i to gorszych od metinczyków.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Głos na Metin2 ( ale zagraniczny ) !! - tam jest kultura,

Hmm w LoL'a grałem 2 dni , i wcale też tam nie ma kultury , goście dorównują noobkom metina , i dostałem bana na tydzień " opuszczenie gry " hahahahahahaha od razu odinstalowałem to coś ;D

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Na chuj ankieta jak wiadomo że LoL lepszy?

Metin 2 to gówno ,grafika z dupy ,Itemy z Dupy,Ludzie z Dupy.Ogólnie jakoś pedalsko tam.

A w LoLu mamy przyzwoitą grafikę,Item Shop nie wpływający na gameplay.Dużo kombinacji budowania naszych postaci.

Po prostu LoL>Metin2 ,każdy to wie.

@WodnyGłaz

Po prostu ta gra cię przerasta.

Logiczne myślenie ci pierdolnęło po Metinie ,przykre ,lecz prawdziwe.

Opublikowano

Na chuj porównywać dwa gatunki gier? metin to mmorpg, lol to moba i jak ktoś nie lubi gier z gatunku moba i woli mmorpg to wybierze tego metina.

btw metin to jedno z większych gówien w jakie kiedykolwiek grałem.. ta gra nie ma nic do zaoferowania

Opublikowano

Zadna. :D

Obie są zalosne,

- Metin ze strony noobów którzy w to grają.

- Lol dlatego że jest popierdolona Administracja, riot.

Mimo to oby dwie gry są super. ^^

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

W lola nie grałem prawdę mówiąc.

Metina nie polecam Ci. Jak chcesz grać to jedynie na priv bo to co sie dzieje na globalnych serwerach przechodzi wszystkie myśli.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

metin2.

Nie dostajesz banów za opuszczenie gry...

Są inne sposoby na sm jak itemshop

Dużo serwerów

Jak mówicie o noobach i neo kidach ,wbijcie 75 lv + ,wtedy zaczynają się normalni gracze.

W lolu też można natknąć się na neosków i to gorszych od metinczyków.

Równie dobrze mogę powiedzieć, żebyś wbił w LOL'u 25lvl, wtedy się zaczyna gra.

Mówienie, że od tego czy tamtego momentu zaczyna się prawdziwa gra to kretynizm.

Imo nie ma co porównywać, dlatego, że obie gry są przeznaczone dla innych odbiorców i obie gry wymagają od gracza i dają coś innego. Podczas gry w LOL'a nie uświadczysz monotonnego wbijania poziomów na jednym spocie. Podczas gry w Metina nie poczujesz tego uczucia, gdy wymyślasz własną strategie jak wygrać.

WolfTeamPL player

Opublikowano

LoL.

Dlaczego?

Fajny tryb gry, masz szansę dobrze pograć. Nie musisz inwestować gotówki, aby zaistnieć.

Masz satysfakcję z gry i expienie nie jest monotonne bo każda walka jest inna.

Opublikowano

znowu te zajebiste porownania ,,gówno vs. mocz " ,,prakla vs. zlew" ,,nalesniki vs dżemor" <????>

ja w lola nie gralem, gralem w metina i mi sie podoba xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Oczywiście metin2 !!! Dlaczego nie LoL hmnn... Nie cierpię gier ,które mają kamerę z góry .. Wiem że to gra strategiczna więc się nie czepiać ;> Bo ogólnie nie lubię gier strategicznych ;]

A jak grać w metina2 to tylko PRIV ..!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...