Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL vs. Metin2

brauszu

LoL vs. Metin2  

418 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL czy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy zawsze macie zajebiste porównania

Metin vs Cs

Minecraft vs Metin

Cs vs Minecraft

Lol vs Cs

Minecraft vs Lol

Cd tematu z dwojga złego metin bo jest beka jak niektórzy się spinają

Opublikowano

Mimo, że czasem jeszcze gram w Metina i gram w niego od 3 lat to wybieram LoLa.

Można w nim dużo osiągnąć bez płacenia, nie ma analfabetów, hejterów, brak cheaterów.

Opublikowano

Gram i w metina i w lola. Moim zdaniem metin2 jest troche taki.... nudny, same dzieci neo które robią błedy w słowie "że"

Oczywiscie wybieram LoL`a tam trzeba myśleć... strategicznie

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Gram(a raczej gralem) w metka od czasów serwera POLAND... Zdarzało się tak nolific jak czlowiek bym jeszcze w gimnazjum, ze masakra... Gra ma swoj klimat, jesli sie znajdzie fajne towarzystwo mozna sie bardzo wciagnac... ale, na dluzsza mete jest bardzo nudna gra : ) Czasem mam ochote wrocic do gry ale po kilku minutach sie po prostu odechciewa, czlowiek rzyga monotonia i wygladem map ktore ogladal setki godzin na oczy...

LoL... szczerze nie gram dlugo(jakies 8 miesiecy z kilkoma dluzszymi przerwami), ale ta gra ma w sobie ogromny potencjal i to COS! Nie ma porownania, LoL wygrywa w przedbiegach :D

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Ludzie... Możecie mi powiedzieć jedną rzecz? Czemu niektórzy głosują na Metina, nie grając nawet w LoLa? Nie grałeś, nie wypowiadaj się i wyjdź!

Głos na LoLa

Opublikowano

Też chciałem to napisać "Nie grałem w LoL'a to głosuje na metina" - kurwa... W metina grałem 2 lata to wystarczy... LoL

Opublikowano

Metin, jakoś nie ciekawi mnie gra która ma obraz jak w Tibi. Jakoś metin bardziej mi się podoba i gram w niego kilka lat. A co do

Farex to nie zgodzę się z tobą bo w metina gra więcej osób niż w LOLa a ma już kupe lat.

Jasio90.png
Opublikowano

Jak wybierać z dwóch ścierw to wybieram LoL'a

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

ankieta i wasze komentarze są same siebie warte ...

po 1. piszecie, że w metin2 boty i w ogóle, jak kurwa gracie na PL to tak jest, nawet na SG nie wbiliscie, tam 0 botów ceny jak na metku PL w 2008r

po 2. piszecie, że w metin2 neokidy, jak kurwa LoL nie ma polskich serwerów jak w metin2

po 3. jak ktoś wyżej wspomniał, tych gier nie powinno sie porównywać (MoBA - MMORPG)

oddaje głoś na Metin2

kamera 3d :P

zawsze jest ciekawość co dropnie z szkaty/metin2

łatwość manipulowania clientem (dodanie nowych broni, zmiana interface itp)

Opublikowano

45:47 czyli jest po równo ;]

To zależy od ciebie w co chcesz grać..

Ja np. nie lubię lol'a a wolę sobie popykać "czasem" w metka..

Np. mój kumpel gra i w to i w to ;]

Metek jest już stary.. LoL jest raczej nowy, więc pewnie lol wygra ;x

PS. Graj tam gdzie masz więcej znajomych.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Głos na LoL'a :) , a co do Piotrka ASHE NUB :P ... ^^

W lola lubie grac ale do metinka tez mam jakis sentyment i czasami na nudy lubie sobie popykac.

// gram brandem :D

oficjalnelogo.png

Opublikowano

No ale popatrzcie, metin nic się nie rozwija, raz na 3 lata wprowadzą jakieś nowe zbroje. W lolu co raz jest coś nowego, co tydzień jest jakiś patch dodający coś nowego.

Utwierdzam swoje zdanie, LoL jest lepszy. A połowa głosujących na metka nawet nie grała w lola..

Opublikowano

Farex ~ a czy ty w ogóle masz jakieś pojęcie o metinie?

Metin to nie tylko globalny serwer.. Tworzenie, edycja, serwery prywatne... i wiele, wiele więcej. To rozbudowana machina. Gdyby tak nie było nikt by w to nie grał.

A jak widać w Polsce są tysiące ludzie, którzy w to grają. Nie wspominając o świecie.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Chyba na serio nic nie wiesz o metinie.

Na Globalu wprowadzono nowe expowiska,bronie,zbroje,bossa,mooby,eventy.

Nie wspominając jakie bajery na prywatnych serwerach się pojawiły ;)

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Metin się rozwija i to bardzo, są wstawiane stopniowo nowe rzeczy, wejdź sobie na epvp, i tam jest dużo nowych rzeczy, lub zagraj sobie poprostu na niemieckich serwerach, oni dysponują takimi plikami co w Polsce jeszcze nie ma takich... Ale pozatym są nowe expowiska, bronie itp. które są wstawiane stopniowo.

Może nie napisałem zrozumiale ale sory pisze na szybko.

Jasio90.png
Opublikowano

Metin, jakoś nie ciekawi mnie gra która ma obraz jak w Tibi. Jakoś metin bardziej mi się podoba i gram w niego kilka lat. A co do

Farex to nie zgodzę się z tobą bo w metina gra więcej osób niż w metina a ma już kupe lat.

Rzeczywiście gra z fabułą na poziomie podstawówki, trzymanie spacji i klikanie ok. 6 przycisków na klawiaturze, MEGA EMOCJE. A to ulepszanie ekwipunku, ja pierdole co za emocje!

Btw: "...bo w metina gra więcej osób niż w metina, a ma już kope lat..." selfpwn? W League of Legends gra powyżej 10 milionów ludzi, więc sorry, ale nawet sam Metin nie ma takich wyników.

Opublikowano

Farex to nie zgodzę się z tobą bo w metina gra więcej osób niż w metina a ma już kupe lat.

hmmm....

W lolu co raz jest coś nowego, co tydzień jest jakiś patch dodający coś nowego

Opublikowano

Rzeczywiście gra z fabułą na poziomie podstawówki, trzymanie spacji i klikanie ok. 6 przycisków na klawiaturze, MEGA EMOCJE. A to ulepszanie ekwipunku, ja pierdole co za emocje!

Btw: "...bo w metina gra więcej osób niż w metina, a ma już kope lat..." selfpwn? W League of Legends gra powyżej 10 milionów ludzi, więc sorry, ale nawet sam Metin nie ma takich wyników.

Jeżeli uważasz że w Metinie jest fabuła na poziomie podstawówi, to sobie zrób nową, lepszą bo nie wiem czy Ci wiadomo ale można zmieniać fabułe, LOLgra polegająca na klikaniu na przeciwnika??

A co do twoich 10milinów to chyba na całym świecie, a skoro chodzi Ci o cały świat no to w metina też kilkanaście mln, pewnie gra, w samych Chinach pewnie gra kilka milionów więc sory. Skoro mówicie że metin co ma same stare gówna to zapraszam was koxy: http://www.mpcforum.pl/forum/175-metin2-tworzenie-serwerow-prywatnych/

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...