Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL vs. Metin2

brauszu

LoL vs. Metin2  

418 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL czy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

brak hejterów? nie grałeś ze mną xP.

Lllleague of Legegends!

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Rzeczywiście gra z fabułą na poziomie podstawówki, trzymanie spacji i klikanie ok. 6 przycisków na klawiaturze, MEGA EMOCJE. A to ulepszanie ekwipunku, ja pierdole co za emocje!

Btw: "...bo w metina gra więcej osób niż w metina, a ma już kope lat..." selfpwn? W League of Legends gra powyżej 10 milionów ludzi, więc sorry, ale nawet sam Metin nie ma takich wyników.

Mistrzu, w mt2 w samych chinach gra te 10 milionów.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Grałem w obie gry stosunkowo krótko. Wybrałem lol'a, gdyż z paczką przyjaciół na ts3/mumble/vent rozgrywka jest interesująca i przynosi wiele fun'u z gry.W metina grałem sam i może dlatego wolę lol'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oddaję głos na metina.

LoL mi się ogólnie nie podoba, niczego mu nie ujmując. To nie jest gra dla mnie. (Grałem - żeby nie było...)

Metka cenię za cały klimat.

Bardzo dawno temu urzekł mnie i obcuję z nim do dziś, jeśli w to wejdziesz, to szybko nie wychodzisz.

To prawda, że średnia wieku w metinie jest niska, ale nam starszym graczom nie pozostaje nic jak tylko szanować się nawzajem w grze i ignorować młodszych graczy, którzy tak często nam przeszkadzają i mają inny pogląd na tą grę. Dla nich to nie jest wyłącznie rozrywka, miłe spędzanie wolnych chwil. Oni tym żyją, wymieniają się uwagami na podwórku typu: znalazłem 32 potki, wbiłem 15 lewel.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Większość ci powie LOL ale to nie dla mnie ^.-

Ja kocham pvp z dziecmi którzy zawsze wmawiają mi na siłe że mają lagi

Metin2 chociaz obecnie nie gram w żadną z tych gier Metin z czasem monotomny

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Metin 4ever.

Nie ma po co porównywać

A nie sezonowcy, którzy grają w grę powstałą w 2009 roku, dopiero od 6 miesięcy.

Nie rozumiem ludzi wypowiadajacych sie tutaj ktorzy nie grali w obydwie gry

Wiec nie masz co glosowac,tak samo reszta.

Ja sie wypowiem,w metina gralem 3lata,w lola gram od czerwca czyli pol roku.

I osobiscie musze napisac ze tu nawet nie ma co porownywac obu gier,lol jest nieskazitelny w kazdym rodzaju,zadnych bugow,hackow a metin jest juz zjedzony przez boty,multi hacki i inne pierdoly.Dlatego w metina nawet nie oplaca sie grac(mowie o pl'u i privach ktore nie sa zabezpieczone).

Tak ze prosze o niewypowiadanie sie ludzi ktorzy nie grali w lola i odwrotnie

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi wypowiadajacych sie tutaj ktorzy nie grali w obydwie gry

Wiec nie masz co glosowac,tak samo reszta.

Ja sie wypowiem,w metina gralem 3lata,w lola gram od czerwca czyli pol roku.

I osobiscie musze napisac ze tu nawet nie ma co porownywac obu gier,lol jest nieskazitelny w kazdym rodzaju,zadnych bugow,hackow a metin jest juz zjedzony przez boty,multi hacki i inne pierdoly.Dlatego w metina nawet nie oplaca sie grac(mowie o pl'u i privach ktore nie sa zabezpieczone).

Tak ze prosze o niewypowiadanie sie ludzi ktorzy nie grali w lola i odwrotnie

Skąd wiesz, że nie grałem w obie gry?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Metin2 - nie ma forsy nie ma gry

Lol - 4Fun płacisz jeśli chcesz

w lolu możesz wszystko kupić za prawdziwą forse jak i na pz ( pkt. w grze )

Opublikowano

Porównywać lola z metinem nie można. Ktoś wyżej pisał że w lolu robi się to samo cały czas. W metinie jest to samo. Grałem w obie gry wiem co mówie.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Skąd wiesz, że nie grałem w obie gry?

Bo wiem,metin w cb wsiakl i nie przejmujesz do wiadomosci ze sa lepsze gry od metina

sstwc.jpg

Opublikowano

Ehh tutaj każdy będzie wybierał swoją ulubioną gre więc temat do Kontrowersji jako iż Lol wydaje mi się 2 wow to wybrałem Metin2 z Czego mam zyski :P

393.jpg

Opublikowano

Oboje są chujowe.

gz!

@top

Grałem w to i w to i LoLa szybciej odinstalowałem, więc głos na Metina, ale trudno porównac dwie różniace się od siebie gry.

Opublikowano

Bo wiem,metin w cb wsiakl i nie przejmujesz do wiadomosci ze sa lepsze gry od metina

A może to ty nie przyjmujesz wiadomości że są lepsze gry od LoL-a? A tak w ogóle nie ma co porównywać dwóch różniących się gier, obie są dobre, ale w obu też chodzi o co innego, kto lubi grać w metina krytykuje LOL-a, kto lubi LOL-a krytykuje Metina, i tak z każdymi grami, to że są hacki, itp. świadczy tylko o tym jak duże zainteresowanie jest metinem xD

Dwie gry nie mają nic ze sobą wspólnego i tyle, całkiem dwa oddzielne światy.

Jasio90.png
Opublikowano

Bez dwóch zdań LoL. Chociaż porównywanie gier innych gatunków - MOBA i MMO jest irytujące, kto woli to wybiera.

sygnalo.jpg
Opublikowano

Porównywać lola z metinem nie można. Ktoś wyżej pisał że w lolu robi się to samo cały czas. W metinie jest to samo. Grałem w obie gry wiem co mówie.

W ilu grach nie robi się tego samego? LoL ma tą przewagę, że masz do wyboru wiele postaci, dzięki czemu masz czas na grę jedną, np. ok. kilka tygodni i sobie grasz inną, albo grasz na przemian. Metin2 po dłuższym czasie się nudzi, bo tylko trzymasz spację i wciskasz z 5-6 klawiszy co kilka sekund... Najs emocje. Zakładam, że w Metin'a grałeś z rok, a LoL'a mniej niż 2 miesiące, więc nie porównasz ich. LoL to jedna z tych gier, które wciągają, jeżeli je ogarniasz. W LoL'u liczy się skill, a w metinie kto szybciej wciśnie klawisz.

Opublikowano

generalnie to 2 całkiem inne gry wiec troche ciezko je porównywać... ale głos leci na LOLA, tam przynajmniej nie ma zadnych lagów, bugów i cheaterów

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...