Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL vs. Metin2

brauszu

LoL vs. Metin2  

418 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL czy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

metin2 to jedna z najlepszych gier w jakie wgle grałem. Od początku w nią gram i czasami się nudzę, ale potem znowu wraca chcęć pogrania sobie.

więc wg mnie metin2 lepszy ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem w lol'a pare minut bardzo mi się spodobał samouczek :)) Gram w metina pare lat, ale to gra dla ludzi myślących nie dla dzieci które jak wbiją 30lv skaczą z radości. Głos na lol'a -,-

simply.4557.gif

Opublikowano

Głupi temat, głupie odpowiedzi-większość nawet nie potrafi zargumentować swych wypowiedzi.

Żeby nie było offtopu.

To Metin2, ponieważ, On ma to coś. Ta grafika w LoLu jest oczojebna.

Opublikowano

Ani to ani to nie jest dobra gra oczywiscie bez obrazy dla fanów tych gier.

Ale jak bym miał wybierac to metin bo potrafi wciagnac na długie godziny

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Metin2 ...

Mam wyj@ane na Lola -.-....

Teksty typu : Czuję żądzę krwi , Czuję żądzę magi , Poznają co to wojna , Kapitan timo melduje sie w akcji .

Z poczotku jak zaczolem grac to pomyslalem ze fajne bo jakis lucznik , pantheon a tu jakis zapierdala helikopter albo chodzacy robot , jakas posrana dziewczynka z tekstami : Czy znasz mojego misia Tibersa ? Chyba twórcy gry to dzieci do 12 lat ze takie teksty daja -.- ...

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Metin2 i LoL.

Mi się to podoba i to. ;)

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

LoL jest fajną gierką , przynajmniej nie ma tyle dzieci i można dużo osiągnąć bez płacenia realnych pieniędzy , grałem trochę w LoL'a , jednak nie przyciągnął on mnie , bo nie jestem miłośnikiem gier typu MOBA. Wybieram Metina , bo to moje pierwsze MMORPG , ogólnie gram w niego od 3lat , już teraz mało , bo obecnie nie gram wcale. Metin2 był kiedyś fajną grą , teraz zaludnioną neosami (nie obrażając tych normalnych).

Lord Zibi

Opublikowano

LoL, moim zdaniem w metinie gra więcej nie ogarniętych dzieciaków...

Opublikowano

Wystarczająco grałem w metina jako młodszy człowieczek ;f Jak na razie mam dość analfabetów i dzieci poniżej 10 roku życia przezywających Cię od noobów. Wolę coś gdzie bez pieniędzy można coś osiągnąć i jest trudniejsze. LoL

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...