Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Znudził ci się czysty minecraft? Chciałbyś pograć na modach, ale wolisz multiplayer? Teraż możesz robić jedno i drugie, na naszym serwerze - Industrial Diamonds!

U nas to gracze tworzą mapę. Wyrusz w dzicz i szukaj schronienia na naszym serwerze! Aby zagrać musisz pobrać paczkę z modami.

Jest to pierwszy tego typu serwer w Polsce! Gwarantujemy świetną zabawę.

Dodany mod- redpower!

Serwer long-term, istniejemy już 7 miesięcy!

IP - w paczce

IP Teamspeak 3 : t6.svoice.pl:8099

Aby zagrać ściągnij nasz launcher:

http://idiamonds.sytes.net/iDiamonds_launcher.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/168e2b47a0fc0d7c063ff8c7e0ce34856036260278c0871ece49b46547a9fcb6/analysis/1338321511/

Nie jest to własny klient, ale pobierze i zainstaluje on mody do już istniejącego - wykryje też kolejne update'y

Plik iDiamonds_launcher.jar pobieramy do dowolnego folderu i odpalamy przez javę, dwuklik wystarczy

Mody dodają nowe złoża, itemy, maszyny, mechanizmy

Poradnik:

Sloty: 96

WL: OFF

PVP: ON (TYLKO NETHER)

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Premium: ON

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przede wszystkim serwer z ogarniętym teamem, który wie co to profesjonalna administracja, pisze własne pluginy

Jeżeli szukasz czegoś na stałe to zapraszamy!

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Nie polecam, banują ludzi za free, serwer laguje.

wracaj więc na swoją kopię, a nikt bana za free nie dostał

Opublikowano

nom ale te lagi to mozecie ogarnac i wiecej ramu dac bo z tego co mi miras mowil to nawet polowy nie wykorzystujecie

Opublikowano

Do dupy ten serwer... ;/

Nie polecam!..

Lagi!

Nie ogarnięty admin i serwer.

Admini zabijają i zabierają itemy.

Totalne dno.

Nie polecam!!! ;/

interesujace, pewnie dlatego meczyles mnie pol miesiaca zebym pomogl ci postawic podobny

Opublikowano

A już na 1.0.0 ??

jeszcze nie, czekamy na industrialcrafta

Pisze mi "Nie mozesz grac na tym serwerze! Skontaktuj sie z administratorem" ? o co chodzi?

Widocznie masz zbanowany zakres ip - może to być spowodowane tym, że ktoś z twojej sieci działał na szkodę serwera. Napisz do mnie na gg: 1379027, spróbuje pomóc (dodam wyjątek)

Opublikowano

Przede wszystkim serwer z ogarniętym teamem, który wie co to profesjonalna administracja, pisze własne pluginy

skoro tak wielce piszecie pluginy podeslij jakis source code;)

i lepiej nie kopiuj innych bo potrafie rozpoznac developera

54125859.jpg
Opublikowano

skoro tak wielce piszecie pluginy podeslij jakis source code;)

i lepiej nie kopiuj innych bo potrafie rozpoznac developera

Developer nie musi rozdawać src by komuś coś udowodnić.

t/c

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

SERWER BYŁBY LEPSZY GDYBY MAPA NIE BYŁA TAKA POKIERESZOWANA, NAJLEPIEJ BY BYŁO ZROBIĆ OD CZASU DO CZASU JAKIŚ RESECIK MAPY, BO TO ŻE KTOŚ COŚ BUDUJE PARE TYGODNI TO NIC NIE ZNACZY(mc jest od tego żeby budować). LATAJĄ GOŚCIE W QUANTUMCH I RŻNĄ NOWYCH I CO ZA JEDNEGO W QUANTUMIE BYŁO PARU NOWYCH KTÓRYCH ZNIECHĘCIŁ. JAK BY MAPA BYŁA CZYSTSZA TO BY BYŁO LEPIEJ A NIE TAKI BURDEL.

Opublikowano

hqSparx, zbanowałeś cRiE, więc jak mam Ci ufać, że jak powiem, więcej bugów, na tym serwerze to i mnie nie zbanujesz?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

SERWER BYŁBY LEPSZY GDYBY MAPA NIE BYŁA TAKA POKIERESZOWANA, NAJLEPIEJ BY BYŁO ZROBIĆ OD CZASU DO CZASU JAKIŚ RESECIK MAPY, BO TO ŻE KTOŚ COŚ BUDUJE PARE TYGODNI TO NIC NIE ZNACZY(mc jest od tego żeby budować). LATAJĄ GOŚCIE W QUANTUMCH I RŻNĄ NOWYCH I CO ZA JEDNEGO W QUANTUMIE BYŁO PARU NOWYCH KTÓRYCH ZNIECHĘCIŁ. JAK BY MAPA BYŁA CZYSTSZA TO BY BYŁO LEPIEJ A NIE TAKI BURDEL.

jeżeli założeniem serwera byłby jej reset co pare tygoni, gra nie miała by sensu - tracisz wszystkie swoje prace (nie zakładaj, że każdy potrafi robić jedynie projekty typu buda z cobbla, czesto potrzeba do nich wieeeele godzin pracy)

co do mapy, staramy się ją regenerować w wyeksploatowanych miejscach; wystarczy odejść od spawnu pareset kratek (a mapa wciąż jest nie do końca odkryta)

hqSparx, zbanowałeś cRiE, więc jak mam Ci ufać, że jak powiem, więcej bugów, na tym serwerze to i mnie nie zbanujesz?

a jak ja mam Ci ufać, że jeżeli znasz bugi a nie chcesz ich zgłosić, nie będziesz ich wykorzystywał?

Opublikowano

Czas na rozstrzygnięcie konkursu na najlepsze miasto :E

będzie do niego umieszczony warp na spawnie

Opublikowano

Regulamin został zaktualizowany, każdy gracz powinien go przeczytać zanim zacznie grę na serwerze! Link znajdziecie na tablicy ogłoszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...