Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro dyskusja, to dyskusja.

Co, jeżeli nie mam drużyny, mam 30 poziom, a chcę się zgłosić? Czy zostaną do mnie przydzieleni gracze z ligi Profesjonalnej?

Czy nagroda MPC Championa zostanie przyznana każdemu wygranemu? Nawet temu z beginnerów?

Na kiedy przewidywany jest start turnieju?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Skoro dyskusja, to dyskusja.

Co, jeżeli nie mam drużyny, mam 30 poziom, a chcę się zgłosić? Czy zostaną do mnie przydzieleni gracze z ligi Profesjonalnej?

Czy nagroda MPC Championa zostanie przyznana każdemu wygranemu? Nawet temu z beginnerów?

Jeśli nie masz drużyny to po prostu się zapisujesz. Jeśli masz 30lv to należysz do grupy Profesional, no i do ciebie wylosujemy 4 innych graczy należących do tej grupy.

Nagroda zostaje przyznana każdemu członkowi teamu, z servera east i west, z grupy Beginner i Profesional. Czyli ogółem będzie 4 zwycięskich drużyn.

Zapisy potrwają równy tydzień, czyli zakończą się w piątek następny (tj. 16.12.11r.). Dość długi okres po to aby zapisało się jak najwięcej osób.

p.s. zapisujcie się już ;)

Opublikowano

Trochę głupio.

Można przez to stwierdzić, że turniej odbędzie się w okresie świątecznym, kiedy większość graczy nie ma dostępu do komputera.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To dobrze . Rozgrywki będą od 17-20 ? (godzina)

To jest jeszcze wszystko do ustalenia.

Najpierw stwórzmy grupy.

Ale myślę że mecze będą odpowiednio do was organizowane.

Opublikowano

A co z rezerwą? nie można mieć graczy rezerwowych w teamie?

Hm, myślę, że można. Tylko wtedy trzeba w zapisach podać: "Rezerwowy: "

I pamiętajcie że 1 rezerwowy to jest max.

Opublikowano

Jak wrzuce 3 osoby (cały team) to gramy full teamem, nie losujemy prawda ?:P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jak wrzuce 3 osoby (cały team) to gramy full teamem, nie losujemy prawda ? :P

Hm, wnioskuję że wszyscy macie poniżej 20lv. Tak wtedy nie losujecie, a przy zapisach jeden z was podaje cały team.

Opublikowano

Mam jedno skromne pytanie. Jeżeli wraz z kumplami chcemy zagrać w jednym Teamie(wszyscy -20lvl), będzie Nas 3. To będziemy grać w 3 osoby czy jeszcze 2 będą dolosowane ?

Opublikowano

Mam jedno skromne pytanie. Jeżeli wraz z kumplami chcemy zagrać w jednym Teamie(wszyscy -20lvl), będzie Nas 3. To będziemy grać w 3 osoby czy jeszcze 2 będą dolosowane ?

Skoro wszyscy macie poniżej 20lv to macie full skład. Bo należycie do grupy Beginner, a tam gra się 3vs3 bez run i masterek.

Opublikowano

Tak ale jak ja nie mam teamu i (ja nie mowie ze jestem jakims zawodowcem czy cos), ale dostane 2 "lamusów" (przepraszam jak kogoś obrażam). To co? I wtedy bd wina administracji forum bo zmarnowała moją szanse przez losowanie teamu

@edit

Nie lepiej korzystać z ts'a? Przez skype moga byc lagi

i jeszcze jedno jak sprawdzicie ze ktoś nie ma run albo masterek?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Tak ale jak ja nie mam teamu i (ja nie mowie ze jestem jakims zawodowcem czy cos), ale dostane 2 "lamusów" (przepraszam jak kogoś obrażam). To co? I wtedy bd wina administracji forum bo zmarnowała moją szanse przez losowanie teamu

@edit

Nie lepiej korzystać z ts'a? Przez skype moga byc lagi

i jeszcze jedno jak sprawdzicie ze ktoś nie ma run albo masterek?

Postaramy tak dobra graczy żeby nie było później problemów.

Podczas meczy porozumiewacie się jak chcecie, przy zapisach podałem obojętni jaki środek kontaktu.

A co do run i masterek to widać.

Opublikowano

aha jeszcze jedno. Dobierzecie drużyny tak żeby byl tank mag i cos jeszcze a nie np. 3 x mage?

@edit

Ma być wybór draftu tak? To mógłby mi ktoś tak w skrócie to opisać?

Krótko o DoTa

Opublikowano

Po wszystkich komenatarzach dalej nie wiem jak sie zapisać.Mam 29lvl i brakuje mi 606expa do levela a wiec juz niedlugo bede mial 30 a więc będe miał zamiar się zapisać do grupy Profesional.A i mozecie mi powiedziec jak sie zapisac ^^ ?

Opublikowano

@up to bez znaczenia 29 lvl i 30 lvl bd w professional (21-30)

Napisz 29 a jak wbijesz lvl zrobisz update jasne?

@2up

A może przy zapisach wstępne by napisać np. tank mag, czy chociaż dystansowe. Ułatwiło by to rozdzielanie graczy do drużyn

Krótko o DoTa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...