Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR[PL][Dedyk]

DarkSince

Oponki w kazdym M1  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac Resp w ka?dym m1 ko?o kowala 1 Oponki co 30min?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gacuss twoj client nie ma czegos moj client ma 736mb twoj tylko 659

wrzuce clienta za 31min!!

ma wszystko co potrzebne zeby grac.. nie trzeba nic patchowac...

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up za 28min bedzie client... narazie nie proscie o clienta..

pokus1 to jest originalny client glador.pl wiec niegadaj ze ty masz lepszego ... bo oni tutaj maja autopatcher ...

pokus1 to jest originalny client glador.pl wiec niegadaj ze ty masz lepszego ... bo oni tutaj maja autopatcher ...

czy ja powiedzialem ze mam lepszego? powiedzialem ze czegos ci brakuje .)

a skoro tak mowisz no to prosze ja swojego juz nie uploaduje

Opublikowano

Poso ma racje. Gdyby Team chciał żeby ten serwer był przeciętny i miał po 500% drop yang, zwykłe rzeczy, 0 nowych epików, broni itp, to po 1. Nikt by nie zagrał. a po 2. Byłby jak raszta serwerów, które szybko się nudzią. Takich jest milion, więc pozwólcie, że jeden będzie inny niż wszystkie .

bez linków wychodzących poza mpc

Opublikowano

Gm Dodaj Itemy Na Stronce W IS Bronie Zbroje ITP

Pokus1 Czekam na twojego clienta ;] Bo mi ten ze stronki nie działa

Pzdr.

HAHAHAHAHAHAHa, zadnych broni ani zbroi w IS ma nie być. Jak nie masz na co kasy wydawać to wpłać na schronisko, albo dom dziecka

EXPmIpC.gif

Opublikowano

up jaki serwer nie jest do zarabiania? chyba nikt nie zrobi serwera zeby ktos sobie gral .. zysk jakis tez chce miec

a jak bedzie np item shopt to polecam nie dawac ostatnich zbroji tylko 3-4 po stalce tak samo z bronia

Opublikowano

Przekładam Start Na Jutro Napisze jeszcze konkretną godzine bo nie mam zamiaru odpalic serwera a mam jeszcze kilka poprawek drobnych i muszę to dopracować

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Dark no i jest lipa na jutro i bedzie tak do piatku nastepnego tygodnia jutro jutro

Ziutek lomax dzisiaj startuje?

Opublikowano

Przekładam Start Na Jutro Napisze jeszcze konkretną godzine bo nie mam zamiaru odpalic serwera a mam jeszcze kilka poprawek drobnych i muszę to dopracować

7 rano może być ?

Opublikowano

@xZiutek Ale ciągłymi resami też by tracił graczy, a wy dzieci kur** płaczcie !!! Więcej płakać żalosne, jak nie jest skończone, to niech się nie śpieszą, bo potem będziecie jak zwykle płakać że bugi... Zróbcie sami serwer koxy.. Jak się wam nie podoba to spier****** na Lomaxa... Problemy macie!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...