Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR[PL][Dedyk]

DarkSince

Oponki w kazdym M1  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac Resp w ka?dym m1 ko?o kowala 1 Oponki co 30min?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

straszna nie propocionalność exp a drop yang... 100kk za 30 pereł, a na ulepszenie tarczy 15 każdej perly i pewnie nie 100 % - żeby zrobić 1 item bedzie trzeba robic mnóstwo konto droperów i chyba z miesiąc otwieranie muszel żeby zgarnąć 45 pereł na ulepszenie :/

Opublikowano

Powiem tak. Identyczny to co DivineWorld s2 Te same npc te same ceny. Tyle sie rozni ze nowe itemy sa i npc co wymienia jakies kamienie czy cos tam a i obnizony drop szkat i to jeszcze po 2kk. Pewnie te itemy nowe wprowadza na s2 za niedlugo. Wiec moje zdanie nie ma sensu tu grac. Ale to moje zdanie:P Jeszcze jakby dali te podstawowe fryzy na kazda klase do npc i zmienili ze w pierscieniu tp mozna sie teeportnac na te wyzsze lvl-owe mapy czyli te od 75+ tzw za pomoca pierscienia. Bo ktos np wbije te 75 czy 85 to musi do m1 zap... po to zeby wejsc do av1 av2 zalosne to z deka. A wiem ze to przeszkadza bo nie raz widzialem jak na s2 pluli sie o to na wolaj i forum. Bo to rzeczywiscie z deka wk... A jak nie zmienia to bedzie Klon DivineWorld s2. Tyle z mojej strony na temat tego serwa.

18706.png
Opublikowano

6/7 bonusy

Pełno niepotrzebnych nowości

drop yang denny

Za szybki exp

Najpierw się zabierzcie za grywalność swoich serverów, a nie od razu pakujecie nowości i wychodzi jakiś smieszny twór, w którego nie chce się grać.

Opublikowano

Łol nie moge się do czekać czekam i czekam ;0.Serwer kox napewno zagram

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

czekamy na start ! : ))

ohhh.. no life <33.

PS :

- WarriorPL Pamiętaj , jeżeli wejdziesz na ten serwer, z prochu powstałeś w proch się obrócisz .

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Ehh szkoda ze sobota/niedziela moze zagram -,-

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

@up, ale z tą kopułą to chodziło o tego, co nie wierzył.. a ja wierze ze tak może być, na Vitorii takbyło i na Anadii.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

ta on expil wczoraj jak lecialo 1% za moba teraz leci za moba 0.2 czasami 0.12 a czasami 1% ale te 1% leci raz na rok .D nie wiem czy teraz tak jest ale wczoraj o 16-17 tak bylo

Opublikowano
To Start dzisiaj 12 ta??

Nie jest Pewne ze start o 12 bo musze jeszcze raz clienta uploadowac bo maja z nim problemy.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...