Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR[PL][Dedyk]

DarkSince

Oponki w kazdym M1  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac Resp w ka?dym m1 ko?o kowala 1 Oponki co 30min?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xZiutek Ale ciągłymi resami też by tracił graczy, a wy dzieci kur** płaczcie !!! Więcej płakać żalosne, jak nie jest skończone, to niech się nie śpieszą, bo potem będziecie jak zwykle płakać że bugi... Zróbcie sami serwer koxy.. Jak się wam nie podoba to spier****** na Lomaxa... Problemy macie!.

Chłopie w nocy sie przerwy na 10min i dodaje zeczy..a autopatcher sam je pobiera..nie wiesz ze tak sie robi?

dobra spadam,nie bede czekał na cos co nie wystartuje nawet jutro:)jak sa juz jakies problemy to serv sie potem sypie..wbijamy na lomaxa jedynie to zostało.Pozdrawiam

Opublikowano

Lipa, że dzisiaj nie startuje. Może ten lomax też da radę, chociaż wolę ten serwer.

Dobra zobaczymy co pierwsze wyjdzie.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Pfff,, na serwerze max 150 osób będzie grało wszyscy na lomax pójdą radze Ci dziś serwer puscic !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/497814-dyskusja-lomaxmt2/

tutaj macie lomaxa, wypierdalać

Nie rozkazuj mi, bo nie masz takich praw. I więcej kultury dziecko, najwyraźniej ci jej brak.

bez linków wychodzących poza mpc

Opublikowano

Ja zagram jutro. A w tym czasie zajmę się czymś innym, przecież jest sobota. Może by posprzątać albo coś, jaki macie problem, jutro start, cieszcie się, że chociaż wam powiedział, że serwer wystartuje jutro, a nie dzisiaj, bo tak byście tutaj siedzieli i czekali na zbawienie.

bez linków wychodzących poza mpc

Opublikowano

Nie rozkazuj mi, bo nie masz takich praw. I więcej kultury dziecko, najwyraźniej ci jej brak.

Ludzie prosili o linka do lomaxa wiec im dalem, chcialem ograniczyc tym spam, w dupie cie mam, te twoje idiotyczne pouczające posty tez. O bym zapomniał, też sobie post wysrodkuje, albo nie dam do lewej, będe buntownikiem.

@Moze admin da jakieś info i porosi moda o zamknięcie?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

2up czy ja mowilem ze ide na lomaxa? dorosnij ty neosku na tibie spier.... pograsz cala niedzielke i myslisz ze fajny bedziesZ? a potem w poniendzialek do przedszkola nie pojdziesz i co fajny bedziesz?

Opublikowano

Start Jutro w 100%

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Jutro start ? To o której?

Czy będziemy musieli ściągać clienta znowu czy dodasz pliki do patchera?

@Patchować czystego clienta czy lepiej nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...