Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR[PL][Dedyk]

DarkSince

Oponki w kazdym M1  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac Resp w ka?dym m1 ko?o kowala 1 Oponki co 30min?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będą zrobione Łatki Ponieważ w tym cliencie w którym dałem jest zły autopatcher.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dark bedzie dzisiaj beta dzialala???

2 pytanie

jest mozliwosc zeby serwer byl dzisiaj on? jak dla mnie moze byc to nawet 20+

Opublikowano

Mam ogromny problem.

Chcialbym zagrac na becie tego serwera, ale niestety nie moge w ogole wejsc do gry.

Pobralem klienta, odpalilem patchera. Ale gdy klikam ,,Rozpocznij gre" nic sie nie dzieje. Zero reakcji.

W czym moze tkwic problem??

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam ogromny problem.

Chcialbym zagrac na becie tego serwera, ale niestety nie moge w ogole wejsc do gry.

Pobralem klienta, odpalilem patchera. Ale gdy klikam ,,Rozpocznij gre" nic sie nie dzieje. Zero reakcji.

Pozdrawiam

Mam ogromny problem.

Pozdrawiam

problem w tym ze auto patcher nie dziala musisz pograc launchera ale stronka nie dziala a linka nie mam i tego launchera do clienta wkladasz i smiga ale teraz beta i tak off

Opublikowano

problem w tym ze auto patcher nie dziala musisz pograc launchera ale stronka nie dziala a linka nie mam i tego launchera do clienta wkladasz i smiga ale teraz beta i tak off

Mi strona dziala.

Daj linka do tego launchera.

Opublikowano

Mam ogromny problem.

Pozdrawiam

Mi właśnie na launcherze tak się się działo. Pobrałem clienta i było wszystko OK... bodajże wszedłem na serwera i pobrałem jakąś łatke do beta testów i dzialało . Daj + jak pomoglem; )

Opublikowano
dobrze by było jakby serwer wystartował o 18:00 najlepsza pora :]

Sam nie potrzebnie zmieniałem Date Startu tak jak byla zapowiedziana na za tydzień w piatek.

Forum Zrobione w 30% System Zgłoszeń Ticket zrobiony w 80% Client Zrobiony w 98% Serwer Zrobiony w 98%

Więc jak Narazie Planoway Start na Jutro Godzina jeszcze nie znana.

Opublikowano

Powie ktoś jak odbugowac postać ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano
Powie ktoś jak odbugowac postać ?

Nie logujesz na konto 15-20min Wchodzisz na stronę logujesz się tam klikasz na postać bierzesz Odbuguj czekasz następne 15-20 min logujesz i po sprawie.

Opublikowano

przydalo by sie na czas bety serca bery do sklepu albo po 20sz.. od gm / nie do ulepszania tylko do mapy na 124 bo dropilem z 20min na metkach je i nic 0

Opublikowano

Sciagnelem clienta, wlaczam "GLADOR" patchuje sie daje start i metek nie wlacza sie wtf ? pomozcie ^^

Opublikowano

dodalbym do sklepu zwoj do zmiany profesji i zmniejszyl drop tarcz na 61 ksiazek poli itd.

Nobody is perfect. My name is Nobody.

beznazwykr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...