Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR[PL][Dedyk]

DarkSince

Oponki w kazdym M1  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac Resp w ka?dym m1 ko?o kowala 1 Oponki co 30min?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Haha ! I niby mamy pobierać jeszcze raz clienta ? Daj jakąś łatkę lub coś, a nie jeszcze raz clienta uploadujesz żałosne.

Bedzie również łatka ale dodaje jeszcze nowe katakumby i sporo nowych itemków więc start musze odłożyć

Został mi do dokończenia ticket i forum.

a tu na epiki bedzie 100%??

Tak

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh jak bedzie ponad 30+ nowych broni to ja nie zagram bo nie chce grac na serwerze gdzie bronie maja po 50+ na ludzi i nie wiem co jesszcze po 700-800 ataku to nie ma sensu te bronie i nowe epiki niszcza tylko metina to jest zalosne :/

UP naucz sie pisac

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Jestem za Tym zeby dzis była start... Zmniejsz expa do 500% i yang zwiekszyc do 300-400. narazie i tak nikt nie zorbi tych nowych broni 1 dnia wiec serwer mozesz dac dzis...

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Poczekamy na serwer jeszcze sporo czasu z netem GA 512kb/s to myślę że upload clienta to gdzieś 6H

2 osoby zjebaly clienta to mamy czekać do jutra ...

Opublikowano

chcialam pobrac clienta a wyskakuje mi taka informacja ŁĄCZE NIEDOSTEPNE PRZEPRASZAMY PLIK DO KTOREGO PROWADZI KLIKNETE LACZE JEST NIEDOSTEPNY

Opublikowano

czemu gdy wlaczam kilenta to patchuje mi sie po patchowaniu nie moge odpalic bo jak klikne na rozpocznij gre to wylacza mi sie client i nic cisza

Pomożcie !

Opublikowano

client powinien byc za 40min uploaduje mi sie

client ma wszystko kazdemu powinno dzialac i przypomne nie otwierajcie przez Glador.pl tylko przez Glador

Opublikowano

Czytajac te 10 stron spamu Mam do Ga kilka rzeczy aby je zrobił

Dzisiaj najlepiej o 12-13 by było wystartować ponieważ nie ma fajnego serwera a zyskasz duzo graczy

Zmniejsz expa do 500% a drop yang do 300-350

Zmniejsz abs na magie aby bylo standardowo 15%

Nie dodawaj duzo epikow bo ludzie nie lubia jak ktos ma najlepszego epika i on ma atak 800-900 bo gra nie ma sensu

Tyle odemnie

A pozatym nikt w 1-2-3 dni nie zdobedzie truciaka wiec wiesz mozesz robic aktualizacje i co kilka dni dodawac

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Nie mam zamiaru czekać kilka godzin o informacje że serwer wystartuje jutro czy tam na tygodniu (polecam środa godzina 8:00 rano )

Znając życie to dziś nie będzie startu...

Opublikowano

Dzisiaj najlepiej o 12-13 by było wystartować ponieważ nie ma fajnego serwera a zyskasz duzo graczy

Nie dodawaj duzo epikow bo ludzie nie lubia jak ktos ma najlepszego epika i on ma atak 800-900 bo gra nie ma sensu

Tyle odemnie

Tyle odemnie

pro gamer zmiejszyc abs na magie?? ale na miecze to nie? -,- i juz by bylo nie rowno

Opublikowano

czemu gdy wlaczam kilenta to patchuje mi sie po patchowaniu nie moge odpalic bo jak klikne na rozpocznij gre to wylacza mi sie client i nic cisza

Pomożcie !

Też tak mam ;/

bez linków wychodzących poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...