Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważ ,że to chyba nie jest jeszcze oficjalny bukkit

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

USTAWIŁEŚ ŻE PREMIUM MOŻE TYLKO WEJŚĆ

Online-mode mam ustawione na false i tez nie moge zalogowac :/ jest napisane "logowanie" i nic sie nei dzieje...

Opublikowano

@MakeLoVeS

Co Ty możesz wiedzieć gdyż nie ma tego w mojej paczce? Wszystkie pluginy są sprawdzone i działają poprawnie, konsola nie wypluwała mi żadnych errorów. Dogram działające AuthMe do paczki :]. Spokojnie :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@MakeLoVeS

Co Ty możesz wiedzieć gdyż nie ma tego w mojej paczce? Wszystkie pluginy są sprawdzone i działają poprawnie, konsola nie wypluwała mi żadnych errorów. Dogram działające AuthMe do paczki :]. Spokojnie :P

Przeciez ja sprawdzalem u siebie AuthMe wywala bledy przy kazdej wersji tego pluginu ...

Opublikowano

@up

Ja sprawdzałem u siebie stare pluginy z 1.1.0 i każdy mi wywalał błędy nie bój się poradzę sobie :]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Ja sprawdzałem u siebie stare pluginy z 1.1.0 i każdy mi wywalał błędy nie bój się poradzę sobie :]

Na ta chwile i tak nie ma zadnego dzialajacego Auth ;] Ale powodzenia ;p

Opublikowano

Pomocy... gdy probuje zalogowac na serwer survival to jest napisane "logowanie" i nic sie dalej nie dzieje... pomoze ktos ? bo Mąka jakos nie spieszy sie z pomoca ;]

Opublikowano

@bahafi

Ymm, a załadowały się wszystkie pluginy? Czasem długo się ładują i czy zmieniłeś ilość ram na serwer?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@bahafi

Ymm, a załadowały się wszystkie pluginy? Czasem długo się ładują i czy zmieniłeś ilość ram na serwer?

Wszystko napewno sie zaladowalo poniewaz serwer chodzi jakies 20min i nadal nie moge zalgowac .. :/ co do ilosci ram na serwer to moze jasniej ?:P

Opublikowano

@UP

Plik "Start" -> Edytuj.

Ta linijka:

java -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar

Czyli, że jest 1 giga na serwer :)

PS. Mam ten sam problem! "Łączenie..."

Opublikowano

@UP

Plik "Start" -> Edytuj.

Ta linijka:

java -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar

Czyli, że jest 1 giga na serwer :)

PS. Mam ten sam problem! "Łączenie..."

no mam tam 1gb :/ ehh

Opublikowano

Chciałem zainstalować twoje pluginy na craftserver lecz jak wchodzę do gry nie ma ich wogóle a na panelu są .Chciałem wl u sb na kompe lecz wyskakuje błąd podczas odpalania .Wiesz może jak to zrobić?

Opublikowano

@Mąka

Powiadasz, że pliki błędów nie wywalą ...

qqah.jpg

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Mi też nie działa logowanie się. Tylko cały czas "Logowanie", a czasem wywala Time out. Obojętnie czy daję 1,2,3 czy 4 GB. Zna ktoś rozwiązanie?

Opublikowano

Taki sam mam problem jak chce wejść na serwer cały czas mi pisze loggin in i nic i nic nie wiem co jest mam twoje pliki serwerowe na survivala wcześniej też je miałem i są przydatne jak ktoś nie ma czasu się bawić z pluginami albo słabo zna angielski :)

Opublikowano

Nie wiem po co robić pliki serwerowe na 1.2 , jak jeszcze nie ma stabilnego bukkita i prawie wszystkich pluginow . Sam na to wszystko czekam. Jeszcze z tydzien.

Tutaj lista najnowszych buildow bukkita , wszystkie na 1.2 nie sa stabilne:

http://dl.bukkit.org/downloads/bukkit/?page=1

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Trzeba czekać na aktualizację pluginów tak ? I one same się zaktualizują ?

Same nie aktualizuja. Niektore pluginy maja juz aktualizacje na bukkita 1.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...