Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Satab[PL][Dedyk]

Satabpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy necie 10mb i 8GB ram mam mega lagi chyba trochę zmyślileś z ta maszyna twoja

moja wina tobie laguje mam taki internet i tyle jak ci to mam udowodnic ?
Opublikowano

Kilka słow o serwerze

Nie wiem czy wam sie tam oplaca grac bo Pasiak który miał 92 lvl to juz srebrny hwang i smiercio do 70 lvl trzeba komus oddac kase bo mamy jej za duzo. Przy 60% abs na miecze 92 lvl z smiercio +6 bił mi hity z szarzy po 15k to jest poezja dopiero.

serwer sie wydaje easy ale nie jest. Bony wchodza jak gowno 10% ludzi na 50 zmianek wchodzi nno tak samo

Serwer jednak nie przypomina starego csyt2

Pzdr. Wbiłem 77 lvl i mi sie znudziło

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

yyy ? Mam 76 lvl i z metka 5 lvl dropi aż tyle ?

1202184210.jpg

Proszę o zmniejszenie dropu kd bo to trochę przesada... Później na serwerze nie będzie czym handlować bo każdy sam będzie robić eq .

Normalnie tam leżało więcej kd , ale nie wszystko uchwyciłem ;d

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

yyy ? Mam 76 lvl i z metka 5 lvl dropi aż tyle ?

Proszę o zmniejszenie dropu kd bo to trochę przesada... Później na serwerze nie będzie czym handlować bo każdy sam będzie robić eq .

Normalnie tam leżało więcej kd , ale nie wszystko uchwyciłem ;d

Tak, tak, a ty już będziesz miał w chu KD i wyjdziesz na tym najlepiej;)?

gif-metin_hsahnrq.gif

Graj dla przyjemności bez Cheatów.

Opublikowano

ej czemu nie moge sie z servem polaczyc caly czas mam zostaniesz polaczony z serwerem chcial zagrac sobie

Musisz pobrać ze strony pierwszej poprawki

Jasio90.png
Opublikowano

Jaki ma sens gra na servie na ktorym niema waluty do zakupywania itemkow skoro kazdy ma 2kkk kasy? Czym bedziecie handlowac ludzie przejrzyjecie na oczy wkoncu.!!

Server satab(celowo z malej liter) to wielki niewypal na 1 dzien.

Opublikowano

Bez sensu... po 2 godzinach czystej gry dostaje bana za nic... z nikim nie pisałem ani nie używałem żadnych hacków a mimo to jedno konto zostało zbanowane a drugie dalej jest aktywne. Nie polecam serwera.

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o bany to są słuszne, większość było za używanie "combo" bez posiadania wbitej na jakiś tam poziom, owej umiejętności, bany zostały nałożone na 3 dni.

Opublikowano

Server pr0 gralem mam 46 chyba lvl i juz do v2 chodze Adminy ogarniete wysluchaja ludzie co graja sa pomocni

Ocena 9.5/10 lekkie lagi sie zdarzaja

Wbijajcie na serwa bo jest naprawde fajny

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, lecz ten exp leci słabo... Na 70lv już męczę się w v2 strasznie. Itemki na 54lv powinny częściej dropić, bo od 30 do 70lv w v2 nic mi podobnego nie poleciało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...