Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Satab[PL][Dedyk]

Satabpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@sławek

Po prostu nie każdy ma clienta i myśli że to są kumple Teamu i mają wszystko "na lewo". Wątpię w to żeby Team rozdawał itemki, wiem bo troszkę już ich znam i nie pracowali by na niekorzyść serwera. Tym czasem zachęcam do gry.

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi +

Wszystko pięknie się zapowiada ,administracja dobra i zna się na rzeczy ; )

Naprawdę polecam . !

Opublikowano

Biolog nie działa,loch v2 nie działa,grota nie działa,postać buguje się w piekle i inne bugi.

Dropi dużo sztabek,które same nie wpadają do eq i robi się ogólny śmietnik.

Strona działa,tylko nikomu się nie chce podać właściwego adresu.

www.satab.pl

Opublikowano

Umiejętności: Umiejętności na poziom G wbijamy klasycznie, natomiast umiejętności na poziom P wbijamy jednym kamieniem duchowym, podczas szkolenia, nie zostają pobierane pnkt. rangi.

Jest taki skrót pnkt. ja coś to pkt.

Serw 24/7?

rip awatara

Opublikowano

@sławek

Po prostu nie każdy ma clienta i myśli że to są kumple Teamu i mają wszystko "na lewo". Wątpię w to żeby Team rozdawał itemki, wiem bo troszkę już ich znam i nie pracowali by na niekorzyść serwera. Tym czasem zachęcam do gry.

Dokładnie, nie raz dostawalismy prosby aby po znajomosci dać ekwipunek, nie uleglismy i nie dalismy, a skończyło się to tym że teraz zaczynają nas oczerniać w zamian za to że nie dalismy ekwipunku.

Dobra, a teraz gadać GDZIE MAM KU*WA EXPIĆ NA 65LVLU KIEDY NIE MA V2?!

V2 działa, dziwne.. napisz na PW co i jak się dzieje.

Opublikowano

nan clienta i przez okno metin2client moge odpalic lecz mam blad polaczenia z serwerem a po wgraniu poprawek okno metina wgl sie nie otwiera...

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Co ja napisze

-V2 dziala tylko jestescie noobami i gracie na modzie

-Nowi ludzie jak wchodzicie do m1 i nie widzicie ludzi to idzcie tam gdzie jest historyk jest masa ludzi

-Usunac drop bossow z sakw szczescia

-Ogarnac Status serwera na stronie bo na ch2 prawie ludzi nie ma a pisze ze najwiecej i sie nie zmienia

-Dodac Licznik graczy online bo nikomu nie bedzie sie chcialo wbijac jak pomysla ze osob nie ma

-Ogarnac biologa..

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

prubuje sie polaczyc z serwerem , mam caly czas zostaniesz polaczony z serwerem od poludnia juz tak mam w ogole nie wbijalem na serwer bo nie moge , sciagnelem clienta , wszystkie latki potrzebne i nadal nie dziala.. wszystkie chanelle on a ja wbic nie moge..

ktos wie ocb. ;>

Opublikowano

mam prośbę do GA- zuploaduj aktualnego działajacego clienta a nie wpieprzasz tyle nakładek ze przestaje działać

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

wklejcie pliki z nowy pack do jakiegoś innego clienta mi pomogło

Opublikowano

Fajnie ale mogli by dodać 6/7 bon ale same wspomagający exp ( staty , Kryt , HP , Wartość Ataku )

Wielki minus to , że bony nie wchodzą max bardzo tego nie lubię skoro serwer easy to powinny wchodzić max bynajmniej niektóre np . HP , bon na ludzi czy staty reszta mi obojętna , a wchodzenie max bonów się przydaje bo wtedy można zrobić eq do pvp a nie jakieś szmelce wchodzą

Można także usunąć zieloną rosę myślę , że jest zupełnie nie potrzebna w grze .

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, póki co 48lv, 1kkk i troche sztabek ;] Zapraszam wszystkich.

btw. Ja gram na cliencie od innego serwera, launcher i poprawki pobrałem z oficjalnej strony, a nie działa mi Szept :/ Wie ktoś dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...