Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Satab[PL][Dedyk]

Satabpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem,Gdy sie loguje normanie gram itp Wlaczem kogos pw i log tak samo jak ja che napisac ..........

lub gdy w gildi che napisac klikam.....

prosze o pomoc nie wiem czy cos da zaoinstalowanie kamer moda bo tak rovbuilem na avalonie i jeszcze raz to moze zadziala ;p

Pozdrawiam Spanishe:)

Opublikowano

Czemu z bossów nie lecą szkaty;x?

Dropią, ale nie zawsze. Mi np. z 9ogonów lecą, a z Elit. Króla Demonów już nie.

Opublikowano

Odbugowanie postaci na stronce nie dziala. Postac mi zbugowało w av2 nick: Bazyilia

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Satabpl odbugujcie mi postac Bazyilia

Coming

Opublikowano

GM/GA napisz do mnie na gg 24080507 mam poważny problem

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Klient zostanie zaktualizowany, przepraszamy za niedogodności.

Przed chwilą odbył się reset. Pod zmianę poszły bony, drop itd.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Proszę o odbugowanie postaci Bazyilia

Coming

Opublikowano

Dzisiejsze aktualizacje, które ujrzą światło dzienne między godziną 16-18.

1. Dodano drop broni na 75Lv na mapie zwanej Krainą Gigantów, drop wygląda następująco:

Niszczyciel - Bambusowy Dzwon +0

Wojownik z Toporem - Lwi Miecz +0

Ogr Wojownik - Miecz Żalu +0

Ogr Rzeznik - Skrzydła Demona Chak. +0

Ogr Szaleniec - Stalowy Łuk Kruka+0

Tysięczny Wojownik - Zatruty Miecz+0

Szansa na drop z moba wynosi 5%

2. Zmniejszono szanse na drop Kamieni Dusz +4 z Metinów, dawniej wynosiła 90%, teraz wynosi 60%, czyli o 30% różnicy.

3. Zmniejszono drop tzw. śmieci

4. Wprowadzono w pełni sprawnego Klienta, niestety z pierwszym klientem niektórzy mieli problemy.

5. Wprowadzono Zwój Dodawanie Profesji tzn. Ci co mieli problem z wybraniem profesji mogą teraz kupić Zwój Dodawania Profesji u Historyka i poprzez użycie, otrzymają profesje wyznaczoną dla klasy, oczywiście profesje są do wyboru.

6. Wprowadzono nowe fryzury tzn. Turbany, Chusty, Afro, Kapelusze etc, dostępne są one w Item Shop po niskiej cenie, dodają one nam bonus 10% na ludzi, trwają 30 dni.

7. Dodano nową mapę tak zwaną Doline Mistyków, wygląda ona dokładnie jak Dolina Orków, lecz moby na niej są inne, także respią się metiny na poziom 100, 105, 110.

8. Dodano nowe ulepszacze, wymagane one są aby ulepszać zbroję "Złoty Hwang", a także nie które inne, epickie itemy.

9. Zmniejszono HP Czerwonego Smoka, z którego możemy zdobyć ulepszacz wymagany na Złotego Hwanga.

10. O 50% zmniejszono szansę na drop przywoływania bossa z Sakwy Szczęścia.

11. Dodano Cukier Dla Konia który umożliwi nam nadanie imienia swojemu rumakowi, po użyciu aktywuje się bonus w postaci 20% Silny Przeciwko Potworom.

12. Dodano nowego NPC, "Pomocnik Zdarzeń" można u niego zakupić: Zwoje Redystrybucji, Pieczęcie Wierzchowców (podstawowych) oraz Sztabkę Złota o wartości 500.000.000 Yang

Jak narazie jest 20 i żadnej aktualizacji nie było i na 100% dzisiaj już raczej nie będzie... A tak w ogóle TS3 miał być wczoraj i do tej pory go nie ma.

Kolejny serw gdzie admini olewają sprawe...

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

PODSUMOWUJĄC

Serwer do bani, monotonny nudny ...

I TAK JEŻDZE PRAWIE PO KAŻDYM SERWIE ALE MAM ARGUMENTY.

- Masa bugów

- Karpie żeby ulepszyć epiki ? Żałosne

- Ciągłe resety, 3-2 resety w ciągu godziny.

- Haha wy niby od kwietnia nad nim pracowaliscie?

Mi sie wydaje że wy dopiero na końcu pazdziernika zaczeliscie cos w ogóle robić..

Nie chce mi sie wypisywać jaki ten serwer jest do dupy, nie gram tutaj bo na 91lvl mam już wszystko to co powinienem.

- Full EQ Smoka

- Srebrny hwang

- Smiercio

i Inne rzeczy.

Dzis jeszcze wszedłem z ciekawosci zobaczyć jak wygląda drop broni 75lvl - 2h z rękawicą złodzieja

HAHA !

Dropła mi tylko sztabka 5kk, koks co ?

Jest jeszcze masa do bugów, niedociągnięć, błędów itp. ale aż poprostu żal mi palców żeby to wypisywac.

Ci co wbili z 80lvl na tym serwerze, niech go w ogóle nawet nie komentują, zobaczycie jak będzie później.

PODSUMOWANIE CAŁEJ WYPOWIEDZI KTÓRĄ 90% WEZMIE ZA SPAM/"DEBIL NAPISAL COS O MOIM UKOCHANYM SERWERZE "

Syf, nie warto tracić czasu.

NIE JEST NA DŁUŻSZĄ METE.

Włascicieł nie da rady opłacić dedyka za 50osób online dziennie. Wątpie że postoi miesiąc lub wyżej.

lownfast

Opublikowano

Nie chcesz , nie graj twoja sprawa . Mi się serwer akurat podoba . To ,że ma troche gorszy start nie czyni z niego "syfu" jak to ująłeś . Zobaczymy z czasem może będzie lepiej może nie .

Aktualnie nie gram nigdzie.

Opublikowano

PODSUMOWUJĄC

Serwer do bani, monotonny nudny ...

I TAK JEŻDZE PRAWIE PO KAŻDYM SERWIE ALE MAM ARGUMENTY.

- Masa bugów

- Karpie żeby ulepszyć epiki ? Żałosne

- Ciągłe resety, 3-2 resety w ciągu godziny.

- Haha wy niby od kwietnia nad nim pracowaliscie?

Mi sie wydaje że wy dopiero na końcu pazdziernika zaczeliscie cos w ogóle robić..

Nie chce mi sie wypisywać jaki ten serwer jest do dupy, nie gram tutaj bo na 91lvl mam już wszystko to co powinienem.

- Full EQ Smoka

- Srebrny hwang

- Smiercio

i Inne rzeczy.

Dzis jeszcze wszedłem z ciekawosci zobaczyć jak wygląda drop broni 75lvl - 2h z rękawicą złodzieja

HAHA !

Dropła mi tylko sztabka 5kk, koks co ?

Jest jeszcze masa do bugów, niedociągnięć, błędów itp. ale aż poprostu żal mi palców żeby to wypisywac.

Ci co wbili z 80lvl na tym serwerze, niech go w ogóle nawet nie komentują, zobaczycie jak będzie później.

PODSUMOWANIE CAŁEJ WYPOWIEDZI KTÓRĄ 90% WEZMIE ZA SPAM/"DEBIL NAPISAL COS O MOIM UKOCHANYM SERWERZE "

Syf, nie warto tracić czasu.

NIE JEST NA DŁUŻSZĄ METE.

Włascicieł nie da rady opłacić dedyka za 50osób online dziennie. Wątpie że postoi miesiąc lub wyżej.

1.nabiłeś pewnie 50lvl i mówisz że nudny?

2.Masa bugów podaj przykłady bo ja wiem że jest bardzo mało bugów, ale skoto masa to daj przykłady.

3.karpie? Chyba kasrasie ktore zdobywasz na OX i lowiac.

4.Coś Ci się chyba pomyliło,a to że są resety oznacza że Sensual coś robi a nie siedzi na tyłku.

5.tylko oni wiedzą ile robili, ale z tym masz racje tyle robili sierwer a mało jest.

6.Zdobądź złotego hwanga będziesz mistrzem, ale eq na początek jest łatwo zdobyć.

7.

bronei dropią tylko z Ripera, a po aktualizacji będą z 1000 itp. dropić naucz się czytać.

8.

dziennie gra 250+ osób więc po co płaczesz?

Jasio90.png
Opublikowano

Status jest zbugowany i dlatego jest napisane 50osób online. Bugi są zwalczane i dlatego co jakiś czas jest reset, aby wszystko wprowadzać na "świeżo". Karasie jest bardzo łatwo złowić, więc nie pisz że nie idzie. A drop jest idealny wystarczy wiedzieć gdzie trzeba dropić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...