Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Satab[PL][Dedyk]

Satabpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no racja nic ciekawego na servie nie ma i już nie działa

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajmy jeszcze bezczelne kłamstwa Sensuala " jutro bedzie server", "dzisiaj do 20 bedzie client" (i tak przez kilka tygodni).

Servera nikomu nie polecam bo team jest zakłamany i w nic nie można im wierzyć, więc równie dobrze jutro server może być off mimo ich zapewnień, że będzie stał długo.

ludzie jakie kłamstwa to że im nie wyszło to nie ich wina, ja dobrze wiem że Sensualowi wcześniej się spalił dysk czy tam coś i musiał all robić od nowa i był w tył o kilka tygodni, więc zrozumcie ich team a nie narzekacie tylko a serwer nie jest taki jak inny ten jest 100 razy lepszy, polecam jak najbardziej, team się stara jak może, a to że nie wyszło wcześniej no to niestety bywa i tak, ale nie zostawili projektu tylko próbowali dalej.

Jasio90.png
Opublikowano

Serwer nawet fajny, ale nie wbije bo znalazlem juz serwer i wlasnie sciagam klienta ;-)

Daj +, a dostaniesz flaszke ! :)

Opublikowano

wiec moze mi ktos pomoze jak rozwiazac problem

jak sie loguje to pokazuje mi :

zostaniesz polaczony z serwerem

no i czekam , czekam i nic

myslalem ze moze serwer jest wylaczony juz , albo cos

Opublikowano

Chciałbym tutaj wyjasnić kilka spraw, stalki nie zostały rozdawane, niewiem skąd taka plotka, po drugie, bossy przywoływali ze Sakw Szczęscia.

Bony, itemki IS są u Historyka którego widać na kliencie, tutaj dowód:Screenshot%20-%202011-12-02%20,%2007_42_15.png

tak samo jest z "Pustelnikiem", więc, proszę nas nie oczerniać.

Trzecia sprawa, a mianowicie sprawa ekwipunku, nikt z GM nigdy nie rozdawał ekwipunku graczom, nawet mamy ograniczone prawa.

Opublikowano

Ja Was dzieci po prostu nie rozumiem.

Zagrajcie pierw na serwerze, pograjcie z 30min, patrzcie co wam dropi później piszcie czy GM rozdawał eq i bossy czy nie, bo z mobów dropią sakwy ale jak wy macie ślepote to musicie oczerniać, bo jesteście dzieci co nie? Sam mam ponad 6 przywołań BOSSów i jak je wypuszcze to co od razu od GM-a dostałem je? Zastanówcie się zanim coś napiszecie bo przez takich ludzi głupich jak Wy nikt nie będzie chciał wbić na serwa bo są tacy ludzie co nie wejdą a wierzą wam.

Jasio90.png
Opublikowano

Nom serwer jednak przypomina Stary csyt2 kocham takie serwery poprostu czekałem i czekałem na takiego z 3 epikami na klase :> !!! a nie z tymi niemieckimi przeprzaszam ze sie wyraze Gównami : >

POLECAM SERWER W 100%

Office_cops_feel.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...