Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Satab[PL][Dedyk]

Satabpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PODSUMOWUJĄC

Serwer do bani, monotonny nudny ...

I TAK JEŻDZE PRAWIE PO KAŻDYM SERWIE ALE MAM ARGUMENTY.

- Masa bugów

- Karpie żeby ulepszyć epiki ? Żałosne

- Ciągłe resety, 3-2 resety w ciągu godziny.

- Haha wy niby od kwietnia nad nim pracowaliscie?

Mi sie wydaje że wy dopiero na końcu pazdziernika zaczeliscie cos w ogóle robić..

Nie chce mi sie wypisywać jaki ten serwer jest do dupy, nie gram tutaj bo na 91lvl mam już wszystko to co powinienem.

- Full EQ Smoka

- Srebrny hwang

- Smiercio

i Inne rzeczy.

Dzis jeszcze wszedłem z ciekawosci zobaczyć jak wygląda drop broni 75lvl - 2h z rękawicą złodzieja

HAHA !

Dropła mi tylko sztabka 5kk, koks co ?

Jest jeszcze masa do bugów, niedociągnięć, błędów itp. ale aż poprostu żal mi palców żeby to wypisywac.

Ci co wbili z 80lvl na tym serwerze, niech go w ogóle nawet nie komentują, zobaczycie jak będzie później.

PODSUMOWANIE CAŁEJ WYPOWIEDZI KTÓRĄ 90% WEZMIE ZA SPAM/"DEBIL NAPISAL COS O MOIM UKOCHANYM SERWERZE "

Syf, nie warto tracić czasu.

NIE JEST NA DŁUŻSZĄ METE.

Włascicieł nie da rady opłacić dedyka za 50osób online dziennie. Wątpie że postoi miesiąc lub wyżej.

Człowieku jesteś jakimś pierdolniętym dzieciakiem co ma 12lat ,który nie umie się posługiwać dobrze językiem polskim ,nawet 1zdania nie umiesz skleić w 1całość ,a pierdolisz takie smuty ; )

Powiedz mi jak na 91lvl masz full eq smoka ,chociaż na +9 jest na 99 ale okey ; ]

Nie pisz zbędnych komentarzy bo gówno osiągnąłeś . !

Nie podoba się ; oo wypierdalaj na dwór bałwana z liści lepić ; )

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HONGHUA

- Uwierz, są easy na ktorych jest co robić.

- To Polska, a nie Chiny... Nie grałem na chinolach, wtedy tylko PL.

- Ciągle poprawki ? Mieli na to czas przez przynajmniej pół roku, ciężko im było bete dla siebie zrobić i niedróbki likwidowac?

A szczerze co do bonusowania, nie mam na to specjalnie ochoty bo oczy aż bolą jak zmieniasz kilka dni bonusy w jednym itemku.

Większosc pewnie odpali Bonusswitchera, bo NNO siada raz na ruski rok.

1. Nie widziałam podobnego servera od całego roku, a takie z 6/7 bonusami to są najgorsze nawet jak nie mają na klasy.

2. Csyt2 trwał ponad rok i miał zawsze pełno graczy.

3. A może nie mieli na czym sprawdzić, może po prostu dopiero teraz kupili server, na którym mogą wkońcu ten server zobaczyć, a wszystko robili w skryptach?

Ten server jest świetny, łatwy prosty, nie ma jakihś wymyślnych super elo elo przedmiotów z tryliardami hp i dmgu, epiki służą do expienia, a czy już komuś się to nie podoba to już inna kwestia. To jest hybryda chińsko - turecka tyle że polska, dobra odmiana od tych wszystkich ociekajacych nieprzemyślanymi nowościami serverów.

Opublikowano

No mamy poważny problem, może wydać się to śmieszne, ale obaj technicy nie posiadają dostępu do komputera (prąd) więc nie wiemy czy dziś bd. aktualizacja. Jak będę wiedział co i jak dam Wam znać.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Ciekawe czy odbędzie się tak cała aktualizacja dziś o 20 : 00 ; )

P.S - naprawcie ten zwój co będzie zmieniał profesje ,pisaliście dużo ,że będzie wiec w najbliższej aktualizacji zróbcie to ,a także drop tych broszurek naprawcie ; d

Opublikowano

kurde nawet fajny serw tylko mało ludzi gra. teraz ch1 o logowanie off ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Dodajcie te bryły !!

miały być wprowadzone z dzisiejszą aktualizacją i co ?

nic . =.-

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Serwer godny polecenia , Serdecznie Zapraszam.!!

Pozdrawiam i Zapraszam NaSkila.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...