Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, grałem 2 dni, wbiłem 150 lvl i na mapce z metinami mumia mi jebnęła z dzidy ponad 400k. DMG mobów są z dupy wzięte, pozdro.

Zarób kase i zrób eq :]

Ps. będzie jakiś drop yang 200% ? :D

Faaajny server.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdziele no takiego syfu i oszustwa to nie widzialem. Na serwie OX sa poustawiane kilka razy pod rzad wygrywa ciagle jedna i ta sama osoba, żalosne dziw bierze ze admina to nie zastanowilo 8S h...j jedno wielkie oszustwo. Admin gratuluje zespolu ktoremu tak ufasz :mellow:

Po tym wszystkim NIE POLECAM no chybaze lubicie byc robieni w huja . porazka

i jeszcze jedno : Lopescio ile dales za branzoletke bo ja chyba przeplacilem -.-

Opublikowano

Up. Jeśli nie masz pojęcia na jakiej zasadzie działa OX nie pisz i nie rób z siebie kretyna. Co do bransoletki, to najpierw naucz się ortografii bo takiego itemu jak "branzoletka" na serwerze nie ma. Po 3, 1 post 7 minut na forum :)

congratulations intelligence.

Opublikowano

Co prawda trochę się dziwię co do tego ox, bo sam to zobaczyłem. Szczególnie że dana osoba cały czas ma poprawne pół na pół =) i tylko ona.

Innych zastrzeżeń nie mam, bo server jest znakomity.

Codzienne eventy umilają grę.

pozdrawiam.

Opublikowano

Świetnie dobrany exp i drop do pokaźnej kolekcji mapek, meeega dużo broni i zbroi. Całość poprzez rozbudowany system ulepszeń to połączenie zabawy z wyzwaniem.

Polecam.

Opublikowano

Up. Jeśli nie masz pojęcia na jakiej zasadzie działa OX nie pisz i nie rób z siebie kretyna.

Wojtusiu NORMALNE ox działa na takiej zasadzie, iż każdy gracz ma sobie radzić sam :) Jednak na Virtualu administracja ma swoje prywatne postacie, jak i znajomych którym nie raz podali "pomocną dłoń" ;)

Lopescio ile dales za branzoletke bo ja chyba przeplacilem -.-

Ja dałem 20 zł, ale kupowałem u Wojtka. Jak się Ani pytałem to chciała 25 zł, nie wiem czemu drożej...

Więc jeśli chcecie kupić eq z navi piszcie do admina na forum jaki item oraz jakie itemy, a on Wam to wyceni :)

Serwera nie polecam. Przez niekompetentną administracje stacza się na dno. Z dnia na dzień liczba graczy spada. Niegdyś ich liczba online sięgała 2500 teraz sami wiecie jak jest ;)

Opublikowano

Wojtusiu NORMALNE ox działa na takiej zasadzie, iż każdy gracz ma sobie radzić sam :) Jednak na Virtualu administracja ma swoje prywatne postacie, jak i znajomych którym nie raz podali "pomocną dłoń" ;)

Ja dałem 20 zł, ale kupowałem u Wojtka. Jak się Ani pytałem to chciała 25 zł, nie wiem czemu drożej...

Więc jeśli chcecie kupić eq z navi piszcie do admina na forum jaki item oraz jakie itemy, a on Wam to wyceni :)

Serwera nie polecam. Przez niekompetentną administracje stacza się na dno. Z dnia na dzień liczba graczy spada. Niegdyś ich liczba online sięgała 2500 teraz sami wiecie jak jest ;)

Synek, przypomnij sobie czasy jak skamłałeś 24 godziny na dobę o GM, a odpowiedź jaką dostałeś była krótka i zwięzła "za młody jesteś synek"i skończ z durnymi postami w tym temacie.

Opublikowano

Synek, przypomnij sobie czasy jak skamłałeś 24 godziny na dobę o GM, a odpowiedź jaką dostałeś była krótka i zwięzła "za młody jesteś synek"i skończ z durnymi postami w tym temacie.

Hhaahahaha dobre :D

Wiem, lubisz jak się Ciebie o coś prosi, no ale ja Ci tej przyjemności nie dostarczałem ;)

A odpowiadając na Twój tekst na gg, nie mam siostry chłopoczyno :)

Opublikowano

Up. Jeśli nie masz pojęcia na jakiej zasadzie działa OX nie pisz i nie rób z siebie kretyna. Co do bransoletki, to najpierw naucz się ortografii bo takiego itemu jak "branzoletka" na serwerze nie ma. Po 3, 1 post 7 minut na forum :)

congratulations intelligence.

Wiesz Wojtek ja tez z malym stazem na forum jesli chodzi o rejestracje zwykle jako obserwator tutaj. Przykre ze swoich graczy, ktorzy laduja Ci do portfela wyzywasz od kretynow to dobra reklama dla serwera. Zamiast wytlumaczyc co i jak to omijasz odpowiedz tlumaczac tak jak w swoim poscie teraz albo jak we wczesniejszych przekonales wszystkich ze nie jestes wielbladem :) . Ortografia tez twoja mocna strona nie jest :P

Piszesz o skomleniu hahaha a to ciekawe jak dlugo skamlala o GMa m.in calioke bo jakos nie pamietam jej aby zbyt dlugo byla "zwyklym" graczem.

Serwer fajny jak najbardziej zapraszam :D ale troszke szacunku dla graczy ktorzy tu sie wypowiadaja. Bo lajciki to "zarabiaja" tylko Ci co polecaja :)

Lopesio zaluj ze nie masz siostry haha bo juz widac vckat chyba rutyna sie wkrada skoro pyta :D

Lece grac B)

Opublikowano

Server świetny, jednak sporooo max lvl. Dowiedziałam się że team pracuje nad drugim zupełnie nowym serwerem, czy ktoś z administracji może się wypowiedzieć na ten temat ?

Opublikowano

Server świetny, jednak sporooo max lvl. Dowiedziałam się że team pracuje nad drugim zupełnie nowym serwerem, czy ktoś z administracji może się wypowiedzieć na ten temat ?

Krowę można doić z dwóch stron,zwłaszcza jeśli nie jest się wielbłądem,,,a jeśli jedna zaczyna dawać mało mleczka to kupujemy drugą....baaardzo polecam serw a dlaczego więcej info na PW ;)

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

Krowę można doić z dwóch stron,zwłaszcza jeśli nie jest się wielbłądem,,,a jeśli jedna zaczyna dawać mało mleczka to kupujemy drugą....baaardzo polecam serw a dlaczego więcej info na PW ;)

coś ci to nie wyszło :) "krowy się nie doi z 2 stron^^ "

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Piszesz o skomleniu hahaha a to ciekawe jak dlugo skamlala o GMa m.in calioke bo jakos nie pamietam jej aby zbyt dlugo byla "zwyklym" graczem.

Ania nie dostała GM'a bo prosiła. Ania jest w teamie dzięki Greer'owi, ale nie bd o tym mówił bo nie chcę się Arkowi narazić :P

A co do mojej siostry, to tak, wiem. Wojtek ledwo usłyszy kobiecy głoś i posłuszny jak piesek.

Serwera nie polecam, administracja dobija serwer coraz niżej...

Opublikowano

Ania nie dostała GM'a bo prosiła. Ania jest w teamie dzięki Greer'owi, ale nie bd o tym mówił bo nie chcę się Arkowi narazić :P

A co do mojej siostry, to tak, wiem. Wojtek ledwo usłyszy kobiecy głoś i posłuszny jak piesek.

Mistrzu dobijasz to Ty wszystko czego się dotkniesz, (więcej info na PW :) ) dla zainteresowanych.

Zapraszam do gry, w dniu jutrzejszym na serwerze unikalne bronie do + xx z bardzo fajnymi bonami.

Lopescio tak na przyszłość pilnuj swojego podwórka i nie ratuj tych 3 trupów z garstką graczy, durnymi postami na tym i na forum virtuala :) To tyle na temat do Ciebie, a ponieważ jesteś w wieku mojego syna więc jakakolwiek merytoryczna dyskusja z 14 latkiem o zarządzaniu serwerem mija się z celem, dlatego też kończę z Tobą dyskusję na tematy o których nie masz zielonego pojęcia beabe :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

na forum virtuala :)

Człowieku, historia mojej przeglądarki nie pamięta odwiedzin tego syfiastego forum ;)

a ponieważ jesteś w wieku mojego syna więc jakakolwiek merytoryczna dyskusja z 14 latkiem o zarządzaniu serwerem mija się z celem, dlatego też kończę z Tobą dyskusję na tematy o których nie masz zielonego pojęcia beabe :)

Ty masz syna?? o.O Żona przy odejściu go nie zabrała?

Opublikowano

Sry za spam. Rozbawiłeś mnie do łez, wyrazy współczucia dla mamusi w dniu jej święta że takie coś wychowała. No cóż adios amigos beabe <3:)

Opublikowano

Daj spokoj, ja juz nie chce miec nic wspolnego z ta 41-letnia kobieta lekkich obyczajow, niech ma sobie tego virtuala, tyle jej w zyciu zostalo.

3-maj sie Ireczku i wszystkiego dobrego.

A kazdy, kto ma olej w glowie, niech zacznie grac w normalne gry jesli juz czuje taka potrzebe, bo Metin 2 przyszlosci nie ma i mial nie bedzie. Nie wazne czy to jakis priv czy oficjal.

Ps. Pozdrowionka dla Anulki ( nie mylic ze stara baba Calioke )

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

Daj spokoj, ja juz nie chce miec nic wspolnego z ta 41-letnia kobieta lekkich obyczajow, niech ma sobie tego virtuala, tyle jej w zyciu zostalo.

3-maj sie Ireczku i wszystkiego dobrego.

A kazdy, kto ma olej w glowie, niech zacznie grac w normalne gry jesli juz czuje taka potrzebe, bo Metin 2 przyszlosci nie ma i mial nie bedzie. Nie wazne czy to jakis priv czy oficjal.

Ps. Pozdrowionka dla Anulki ( nie mylic ze stara baba Calioke )

Ty weź wbij czasem na gg, to sobie tam pogadamy ;)

Ance został virtual i Wojtasek oczywiście <3

Opublikowano

Zapraszam do aktualizacji klienta.

Z dniem dzisiejszym na serwerze wprowadzone zostały nowe bronie.

Poniżej screen z kilkoma z nich :)

Wszystkie te kosiarki robi się w grze, nie ma mowy o wydaniu 1 grosza w IS.

lewQS.png

Screeny z VirtualMT2

virtualmt2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...