Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla Pana Wojtka, co nastapi:

Przepisy karne

Art. 49.

1. Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest

dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega

grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

2. Jeżeli czyn określony w ust. 1 dotyczy danych ujawniających pochodzenie

rasowe lub etniczne, poglądy polityczne, przekonania religijne lub filozoficzne,

przynależność wyznaniową, partyjną lub związkową, danych o stanie

zdrowia, kodzie genetycznym, nałogach lub życiu seksualnym, sprawca

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności

do lat 3.

Ps. Panie Wojtek, Panski sms jest zapisany. Bedzie tego odzwierciedlenie.

Ps 2. Prosze mnie tez nie straszyc w sms-ach, na to tez jest odpowiedni paragraf.

wotbigbar03.jpg
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończ człowieku ten przeraźliwy bełkot, i nie rób z siebie publicznie pośmiechowiska, a tym bardziej nie wprowadzaj bałaganu do tej prezentacji. Od takich spraw masz forum dla dziewcząt typu "bravo girl" lub ewentualnie możesz sobie "jeśli potrafisz" założyć bloga pt. "co ja robie tu" i tam wylewać swoje żale, czy też prezetowac publicznie swoje załamanie nerwowe tłumacząc wszytkim jak bardzo Ci źle.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Twoje zdanie i szanuje je.

Niektorych spraw sie nie zostawia, tym bardziej jesli sa karalne, wiec zapraszamy wszystkich na serwer, a jesli nie masz o czyms pojecia, to sie nie wypowiadaj i zostaw to starszym od siebie,

Serdecznie pozdrawiam.

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

Człowieku nie rób tu spamu, a przede wszystkim nie rób z siebie kretyna takim opisem w profilu bo jest to prezentacja serwera a nie prywatny blog szczeniaka w okresie dojrzewania.

Opublikowano

Sorry bocie ale widzę że to ty masz narąbane pod sufitem, dziwne że jeszcze moderator nie wypierdolił cie z tego tematu

Opublikowano

Myślicie coś o s2? Taki super serwer ale to juz półtorej roku i nie opłaca się grać .. ;< Na pewno wiele ludzi by grało. Nie trzeba niewiadomo jakiego dedyka na początek

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Kolosalną wadą tego serwera jest ogromne ceny w IS'ie. podam na przykładzie pewnej broni:

Ostrze Giganta +1 kosztuje w IS 863333 Smoczych , maksymalnie można doładować 319200 S.MONET za cenę 100 zł !

Żeby zdobyć tą broń trzeba doładować TRZY razy po 100 zł więc wychodzi nam kwota 300 zł ! ( na PL'u tego nie ma ) -_-

Straszne, chce mi się zarazem płakać i śmiać z tego gościa co ustawiał ceny -_-

Drugi minus to że gra jest strasznie monotonna, gdy nie wydajesz kasy na IS to nie jesteś " kimś " ...

Trzeci minus , można kupować yangi z IS'u ... hahahaha

4/10 ode mnie, nie polecam.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Rozumiem że nie podoba Ci się IS serwera, otóż ceny najnowszych broni jak i zbroi są nie ukrywam zaporowe, ze względu na zachęcenie graczy do robienia ów itemów w grze. Całość pomyślana jest tak żeby nie wprowadzać niepotrzebnej inflacji na serwerze która oznaczała by drastyczny spadek cen w grze.

Jeśli to jedyny minus jaki zaobserwowałeś, to powinieneś zwrócić uwagę na fakt możliwości zrobienia każdego itemu z item shopu w grze, a to że akurat Tobie się nie chciało... no cóż..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolosalną wadą tego serwera jest ogromne ceny w IS'ie. podam na przykładzie pewnej broni:

Ostrze Giganta +1 kosztuje w IS 863333 Smoczych , maksymalnie można doładować 319200 S.MONET za cenę 100 zł !

Żeby zdobyć tą broń trzeba doładować TRZY razy po 100 zł więc wychodzi nam kwota 300 zł ! ( na PL'u tego nie ma ) -_-

Straszne, chce mi się zarazem płakać i śmiać z tego gościa co ustawiał ceny -_-

Drugi minus to że gra jest strasznie monotonna, gdy nie wydajesz kasy na IS to nie jesteś " kimś " ...

Trzeci minus , można kupować yangi z IS'u ... hahahaha

4/10 ode mnie, nie polecam.

i bardzo dobrze moim zdaniem że ceny są takie duże =)

przynajmniej się gra przyjemnie, bez graczy, którzy mają od razu wszystko z IS.

Zapraszam do gry, server godny uwagi.

Pozdrawiam, Sprite.

Opublikowano

Dobra, przesadziłem. Nie pomyślałem .... ale że yangi można kupić w IS'ie to przesada;] i zdania mojego tutaj nie zmienie;d

Opublikowano

To może wyprowadzę Cię z błędu nie yangi bryłki złota :)

na to samo wychodzi, ale co za przeproszeniem debil kupował by bryłki o wartości yang które możesz zdobyć przez 30min gry ? ^^

Opublikowano

Super serwer.

Zapraszamy wszystkich serdecznie do wspolnej gry.

Czy to nie żałosne, że osoba która jest GM'em na serwerze pisze w jego prezentacji że jest on super??...

Wojtek, i znów czyszczenie tematu, za dużo prawdy wychodzi o Tobie i o serwerze?? ;)

Ania, dzięki za tą bransoletkę, ahh te bony, przelew Ci jutro powinien dojść ;)

Opublikowano

I znowu przyszła ta wsza z postami poniżej poziomu. Czyżby ferie przedświąteczne w szkole specjalnej Lopescjio ??

hmm odnośnik w sygnaturze glador, neverius jeden h... ? i już mnie podbija.

sygnatura3k.png

Opublikowano

serwer zapowiada się dobrze prezka 10/10 zachęciłeś mnie do gry ;p juz clienta sciągam 28% zostało;d

serwer jest pro jak dla mnie długo szukałem takiego serwa gdzie dropi duzo siana a mniej expa ;)

18939_14_02_09_12_31_58.gif
Opublikowano

To może wyprowadzę Cię z błędu nie yangi bryłki złota :)

OMG, to jedno i to samo ? ... ale tryb wolno ssący -_-.

Już trochę się tam rozwinąłem, mam 105 ale już odechciewa mi się grać ponieważ niby serwer 4 fun ale jak dochodzi ulepszanie itemków to trzeba mieć grubą kieszeń... taka monotonia , dropisz kase i wydaje je na ulepszenie eq, robisz to przez całą karierę -_-.

I dla mnie potwory w V1 ( mapa od 100 lvl'a ) mają za dużo edytowane HP i DMG... eq mam na prawdę ładne, wręcz najlepsze jakie się da do expa ( + 6/7 ) ale i tak 2 grupki i padam ;D

Opublikowano

Nie angażuję się w życię tego pana.

Wracam do metka, i szukam serwera 4fun.

Ten idealnie podchodzi pod moje zapotrzebowania, ale będę zwracał uwagę na to ile jest eventów itp..

Pozostało 20% pobierania clienta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nawet całkiem fajny ten serwer. Dla kogoś kto lubi "dłuższą grę" serwer jest idealny. Osobiście rzadko na nim gram. Ale zgadzam się z kolegą wyżej - ceny w IS kosmiczne.

Prezka coś ostatnio chudnie w postach :) Pzdr

Opublikowano

Nie chudnie , tylko za dużo prawdy na jaw wychodzi i czyszczą temat ,bo myślą że to jest "rozwiązanie".

Grałem na tym serwerze i wieje nudą ulepszanie monotonne zdobycie eq jak na serwer 4 fun trudne + w ciul eq z navi.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer prowadzony bardzo profesjonalnie, gram od miesiąca i wielkim plusem tego serwera jest to że nie nudzi się po tygodniu grania, a zrobienie EQ nie jest na pstryknięcie palcem jak to bywa w świecie privów, serwer rzeczywiście do pogrania "na dłużej" w zamian wymagający włożenia minimum wysiłku.

Up ja raczej nie stawiał bym na liście 4fun a raczej medium.

Polecam serwer. 9/10

Opublikowano

Nie chudnie , tylko za dużo prawdy na jaw wychodzi i czyszczą temat ,bo myślą że to jest "rozwiązanie".

Grałem na tym serwerze i wieje nudą ulepszanie monotonne zdobycie eq jak na serwer 4 fun trudne + w ciul eq z navi.

Co ty pieprzysz ?!? własnie serwer ciekawy, ogarnięty. Duzo itemkow, nowosci. Mozna sie pobawic. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...