Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja... O ja.. :D Wojtek ale Ci się cebuli nazbierało w tej prezce :D

Nwm za co hejtujecie administracje ale ja przez prawie 7 lat grając w metina nie widziałem lepszej administracji :)

Ten serwer to LEGENDA! Xenox, pandora... te serwery sie wykruszyły.. Został tylko jeden ze starszego pokolenia.. Virtual.

To chyba o czymś świadczy? O tym że administracja nie ma wyjebane i prowadzi serwer od ponad 4 lat oraz go ciągle polepsza :)

Ogarnijcie się bo 1 gość napisał o Navi którego na serwerze nie ma! Tak samo dowodów od typka :) To zaraz fala hejtu od innych bo patrzą i piszą to samo co ten baran.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@vckat ja sie dziwie ze nadal się zajmujesz virtualem.

Oby tak dalej! :-)

polecam serwer, tylko nie podoba mi sie troche 6/7 na klasy ;v 

haha graczy na serwerze ubyło, że prezentacje znów wstawiliście ??

odradzam wszystkim ten serwer administracja rozdaje eq w gildii j*b*ć taki serwer i administracje

ty tak na serio? XDDD

jakiś dowod masz ze rozdają eq gildi jakiejs? :v

bez dowodow nie pisz takich rzeczy, pls. ;v

Opublikowano

O ja... O ja.. :D Wojtek ale Ci się cebuli nazbierało w tej prezce :D

Nwm za co hejtujecie administracje ale ja przez prawie 7 lat grając w metina nie widziałem lepszej administracji :)

Ten serwer to LEGENDA! Xenox, pandora... te serwery sie wykruszyły.. Został tylko jeden ze starszego pokolenia.. Virtual.

To chyba o czymś świadczy? O tym że administracja nie ma wyjebane i prowadzi serwer od ponad 4 lat oraz go ciągle polepsza :)

Ogarnijcie się bo 1 gość napisał o Navi którego na serwerze nie ma! Tak samo dowodów od typka :) To zaraz fala hejtu od innych bo patrzą i piszą to samo co ten baran.

Nazbierało się nazbierało, co poradzisz jak to mówią kozak w necie.... Ja w każdym razie cieszę się że osoba która nie gra na serwerze i pieprzy jakieś głupoty w dalszym ciągu interesuje się stanem licznika, odwiedza nasze forum i udziela się w temacie prezentacji. Natomiast nie potrafię za ch.. zrozumieć jak można sypać jakimiś pomówieniami nie mając nawet 1kb screenshota który pokazał by tu wszystkim że jeden i drugi kretyn ma rację.

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Czlowiek, ktory wbija na serwerze maksymalny lvl sila rzeczy musi czerpac duzo radosci z gry. Jesli serwer mu sie nie podoba konczy gre po jednym/kilku dniach a wiec Orbit przypomnij sobie czasy gdy jeszcze nie miales perma. Zaraz po tym gdy go dostales zmieniasz diametralne zdanie o serwerze, przy czym administracja, ktora pomagala ci wielokrotnie teraz jest postrzegana przez ciebie jako ta ''zla''.

Jesli juz poruszyles temat nowinek tznajdz mi prosze serwer ze zmiana postaci, systemem pozyczania eq, zakladami wojen gildii czy kupnem za brylki w tobole. System handlu offline na womie dziala w calkiem inny sposob wiec koncz wasc wstydu oszczedz.

Piszesz o spadku graczy jednak nie grasz na serwerze i jak sam piszesz licznik poszedl w gore. Gdzie tu logika?!

Srij9JT.png

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Czlowiek, ktory wbija na serwerze maksymalny lvl sila rzeczy musi czerpac duzo radosci z gry. Jesli serwer mu sie nie podoba konczy gre po jednym/kilku dniach a wiec Orbit przypomnij sobie czasy gdy jeszcze nie miales perma. Zaraz po tym gdy go dostales zmieniasz diametralne zdanie o serwerze, przy czym administracja, ktora pomagala ci wielokrotnie teraz jest postrzegana przez ciebie jako ta ''zla''.

Jesli juz poruszyles temat nowinek tznajdz mi prosze serwer ze zmiana postaci, systemem pozyczania eq, zakladami wojen gildii czy kupnem za brylki w tobole. System handlu offline na womie dziala w calkiem inny sposob wiec koncz wasc wstydu oszczedz.

Piszesz o spadku graczy jednak nie grasz na serwerze i jak sam piszesz licznik poszedl w gore. Gdzie tu logika?!

Ty dalej swoje... matko dorośnij dzieciaku - żadnego perma nie dostałem nigdy :D Zakoduj w tej pustej główce, bo chyba cię złość zżera bo ty pewnie w Youtubersach wyrwałeś i to nie jednego (albo nie w Yoytubersach,może w Bratvie, może Braterstwie, może gdzie indziej), pewnie za kopanie rud na modach albo inne badziewia :) W tym momencie gonie ninją 160 lvl po jinno i odpalam drugie konto 255 które znowu sprzedam za kilka dni;p Jesteś albo faktycznie tak tępy, albo zbyt dużo gotówki za pieprzenie głupot dostajesz bo nie potrafisz nic sensownego, popartego DOWODAMI powiedzieć więc wymyślasz PERMY   :) Zakoduj w końcu że twoje (wasze) podchody na gg nic nie dały i bez problemu pozbyłem się kont przez allegro i ostatnio następnych allegro + ebay. Co do reszty - myślę że za niedługo wszystko się wyjaśni, w bardzo brutalny dla wielu sposób. I skończy się takie durne gadanie GallaAnonima, który nie gra na żadnym serwie, a wszędzie wciska swoje dziecinne 4 litery :) Zejdźcie na ziemię ludzie. Co do dowodów - wszyscy doskonale wiedzą co się dzieje na serwerze, za kilka tygodni ( może szybciej, zobaczymy od pewnych urzędów jak z ich sprawnością) dowody będą ale zupełnie na coś innego i zniknie durny uśmieszek i pewność siebie z twarzy:) . Vckat nie musi idiotycznie w każdym poście bronić się, bo sam doskonale wie jak le leżał narypany kto siedział na jego koncie admina ;p Jak już mówiłem - mogę siedzieć na serwie , grać i tak choćby się góry waliły - zawsze banujecie niewinne osoby za to :) Co do reszty - jak zawsze serwera już nie polecam , ze względu na ddosy innych serwerów ( co się brutalnie skończy za pewien czas) , chamstwo i prostactwo administracji jak i Admina, o czym setki jak tutaj tak w grze mogły się przekonać nie jeden już raz, i przekręty którymi od zarania dziejów karmicie wybrańców, i mydlicie ludziom oczy że wszyscy są święci :) Do tego - ja doskonale wiem jak planujecie update, więc nie piszcie mi "patrz kiedy prezka". Doskonale wiem, wiedziałem kiedy za co się zabieraliście - za duże jęzory w pewnych kręgach. Ale to wasz ból tyłka, nie mój. 

P.S - co do dowodów na to wszystko - kiedy dane z dysków zostaną odzyskane oglądniecie je sobie, ale publicznie na żywo, a później za zgodą Adminów tego forum, kiedy już będzie po wszystkim udostępnię ( albo nie, nie zniżając się do waszego poziomu) na forum. Dziękuję dobranoc. 

Jak to mówią - kto pod kim dołki kopie.... właśnie w nie wpadacie - po same uszy :) Miałem to zostawić kiedy już wszystko będzie jasne , ale nie mogłem się powstrzymać. 

P.S.S - Gall, było lepiej jak miałeś perma - spora liczba użytkowników tego forum skakała z radości że jednego kretyna się pozbyli. bo przynajmniej nikt nie pisał bredni, NIE GRAJĄC w prezkach serwerów i skończyły się ddosy - nikt nie uwierzył w twoje brednie że nie grasz :)

post_offline.png Lord Makin

Banuj ;p I tak dostane warny pewnie :P

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84 Naprawdę człowieku rozśmieszasz mnie, to że jesteś dziedzicznie obciążony wodogłowiem nie znaczy że możesz sobie pisać co ci do tej pustej głowy przyjdzie.

Co do faktu zakablowania przez ciebie mnie do urzędu skarbowego, to mogę ci odpowiedzieć krótko zwięźle i na temat. Spłyń głupi buraku z prezentacji bo robisz z siebie pośmiewisko forumowe.

Powodzonka :)

Opublikowano

@Orbit84 Naprawdę człowieku rozśmieszasz mnie, to że jesteś dziedzicznie obciążony wodogłowiem nie znaczy że możesz sobie pisać co ci do tej pustej głowy przyjdzie.

Co do faktu zakablowania przez ciebie mnie do urzędu skarbowego, to mogę ci odpowiedzieć krótko zwięźle i na temat. Spłyń głupi buraku z prezentacji bo robisz z siebie pośmiewisko forumowe.

Powodzonka :)

Skarbowego, buahahaha :) Wojtuś, Wojtuś - elementarz pierwszoklasisty z czytania się przyda :D Skarbowy urząd , na co mi to :) Oj  zdziwisz, się będzie to znacznie bardziej zabawne, i na pewno odczytasz wszystko ze zrozumieniem, tym bardziej iż znacznie większe MOCE ode mnie będą uczyły cię czytać , skoro zachowujecie się jak banda dzieci, która myśli że wszystko może bezkarnie ddosować i nie stwierdzisz iż to urząd skarbowy :D "weszliście" w nie te kilka bramek tym razem, wasza pewność siebie i nieomylność za niedługo uciszy was i to mocno :) Ja jestem tylko płotką i będę tylko słuchał :) Główny podmiot da ci jasno i wyraźnie do zrozumienia gdzie jest granica miedzy czymś takim jak Metin a prawdziwym życiem :) :) I tego nie przebijesz, nie będziesz w stanie - uderzyliście nie tam gdzie powinniście :)

Pośmiewisko zrobiliście z siebie dopuszczając Bidona do serwera, i uważając że nikt się nie kapnie, a także mydląc oczy ludziom "MOŻEMY WSZYSTKO" - błąd , tylko na bazie innych. 

P.s - gram dla jaj, testują mody, hacki bawiąc się w wolnych chwilach 

:) 

End :) Ja się będę śmiał słuchając co macie do powiedzenia ;p Wam do śmiechu nie będzie, kiedy zdacie sobie sprawę co zrobiliście :) Papa :) Pewnie odpocznę od forum ale warto ;p 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Argumentacja i poziom właśnie do tego serwera idealna

Nagrodę rzeczową? dwutygodniowe wczasy w Bułgarii mam ci ...u ufundować, żebyś pokazał jednego skromnego screenshota który udowodni że nie robisz z gęby dupy ?

Opublikowano

­

Ty dalej swoje... matko dorośnij dzieciaku - żadnego perma nie dostałem nigdy :D Zakoduj w tej pustej główce, bo chyba cię złość zżera bo ty pewnie w Youtubersach wyrwałeś i to nie jednego (albo nie w Yoytubersach,może w Bratvie, może Braterstwie, może gdzie indziej), pewnie za kopanie rud na modach albo inne badziewia :) W tym momencie gonie ninją 160 lvl po jinno i odpalam drugie konto 255 które znowu sprzedam za kilka dni;p Jesteś albo faktycznie tak tępy, albo zbyt dużo gotówki za pieprzenie głupot dostajesz bo nie potrafisz nic sensownego, popartego DOWODAMI powiedzieć więc wymyślasz PERMY   :) Zakoduj w końcu że twoje (wasze) podchody na gg nic nie dały i bez problemu pozbyłem się kont przez allegro i ostatnio następnych allegro + ebay. Co do reszty - myślę że za niedługo wszystko się wyjaśni, w bardzo brutalny dla wielu sposób. I skończy się takie durne gadanie GallaAnonima, który nie gra na żadnym serwie, a wszędzie wciska swoje dziecinne 4 litery :) Zejdźcie na ziemię ludzie. Co do dowodów - wszyscy doskonale wiedzą co się dzieje na serwerze, za kilka tygodni ( może szybciej, zobaczymy od pewnych urzędów jak z ich sprawnością) dowody będą ale zupełnie na coś innego i zniknie durny uśmieszek i pewność siebie z twarzy:) . Vckat nie musi idiotycznie w każdym poście bronić się, bo sam doskonale wie jak le leżał narypany kto siedział na jego koncie admina ;p Jak już mówiłem - mogę siedzieć na serwie , grać i tak choćby się góry waliły - zawsze banujecie niewinne osoby za to :) Co do reszty - jak zawsze serwera już nie polecam , ze względu na ddosy innych serwerów ( co się brutalnie skończy za pewien czas) , chamstwo i prostactwo administracji jak i Admina, o czym setki jak tutaj tak w grze mogły się przekonać nie jeden już raz, i przekręty którymi od zarania dziejów karmicie wybrańców, i mydlicie ludziom oczy że wszyscy są święci :) Do tego - ja doskonale wiem jak planujecie update, więc nie piszcie mi "patrz kiedy prezka". Doskonale wiem, wiedziałem kiedy za co się zabieraliście - za duże jęzory w pewnych kręgach. Ale to wasz ból tyłka, nie mój. 

P.S - co do dowodów na to wszystko - kiedy dane z dysków zostaną odzyskane oglądniecie je sobie, ale publicznie na żywo, a później za zgodą Adminów tego forum, kiedy już będzie po wszystkim udostępnię ( albo nie, nie zniżając się do waszego poziomu) na forum. Dziękuję dobranoc. 

Jak to mówią - kto pod kim dołki kopie.... właśnie w nie wpadacie - po same uszy :) Miałem to zostawić kiedy już wszystko będzie jasne , ale nie mogłem się powstrzymać. 

P.S.S - Gall, było lepiej jak miałeś perma - spora liczba użytkowników tego forum skakała z radości że jednego kretyna się pozbyli. bo przynajmniej nikt nie pisał bredni, NIE GRAJĄC w prezkach serwerów i skończyły się ddosy - nikt nie uwierzył w twoje brednie że nie grasz :)

post_offline.png Lord Makin

Banuj ;p I tak dostane warny pewnie :P

Po co grasz na tym serwerze, skoro go nienawidzisz i hejtujesz?

tenor.gif

Opublikowano

Orbit,ze tak zapytam...Ty jestes dzieckiem specjalnej troski?????Masz problem w przedszkole i usilujesz tutaj zablysnac??? wez wyjdz z tematu ze swoimi fanaberiami.Smieszny jestes synus. Masz problem do administracji,wejdz na TS i porozmawiaj..no tak zapomnialam- pewnie mamusia pampersa musialby zalozyc:D:D:D:D

Opublikowano

Admini rozdaja dla gildii pro eq+20 i  eq otchlani przez 2 tyg z 300 zbr otchlani sie zrobilo ahahahahha przeciez to widac ze admini caly czas wspieraja starych graczy . 

ZZZ

Opublikowano

Marek,jezeli ktorys z Gm rozdaje eq poprosze dowody. Musisz wiedziec,ze jezeli cos piszesz musisz byc pewnien swoich slow,wiec pokaz teraz wszystkim jakim jestes" wszystko wiedzacym " graczem virtuala. Mam nadzieje,ze znasz to powiedzenie...Nie rob z twarzy d.... :D i udowodnij swoja pewnosc :)

Opublikowano

przykladem jest event gildijny glowna nagorda to 2kk brylek ;p dla zwycieskiej gildii  a max 10 osob moze brac udzial czyli 200kb na lebka normalnie 200kb zarobic to rok warownie i zbrojownie robic

ZZZ

Opublikowano

Event masz opisany na forum,wiec jakie rozdawanie eq????Zamiast wypisywac farmazony, moze zapisz sie do jakiejs  gildii i wez w nim udzial. Nadal czekam na ss od Ciebie,bo inaczej wiesz co o Tobie pomysla czytelnicy MPC.

Opublikowano

Marek,jezeli ktorys z Gm rozdaje eq poprosze dowody. Musisz wiedziec,ze jezeli cos piszesz musisz byc pewnien swoich slow,wiec pokaz teraz wszystkim jakim jestes" wszystko wiedzacym " graczem virtuala. Mam nadzieje,ze znasz to powiedzenie...Nie rob z twarzy d.... :D i udowodnij swoja pewnosc :)

Za każdym razem,kiedy ktoś dodaje dowody,ktoś z virtuala prosi o wyczyszczenie prezentacji z tego "spamu"

Dowodów w tej prezce była cała masa,więc skończ waść,wstydu oszczędź.

Wyście tam w teamie wszyscy tacy święci i genialni jak Bronek K.

Opublikowano

Za każdym razem,kiedy ktoś dodaje dowody,ktoś z virtuala prosi o wyczyszczenie prezentacji z tego "spamu"

Dowodów w tej prezce była cała masa,więc skończ waść,wstydu oszczędź.

Wyście tam w teamie wszyscy tacy święci i genialni jak Bronek K.

Wiesz, to bardzo ciekawe zwlaszcza, ze od conajmniej poltora roku prezentacje przegladam codziennie i zadnych dowodow o faworyzacji nie widzialem.

Zreszta jeszcze troche i towarzystwo, ktore sypie pomowieniami zostanie adekwatnie nagrodzone. Cierpliwosci... :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Sponsor,  to sie wysililes:D- kolejna wypowiedz bez dowodow....wiec nie komentuje . Jestem zdania nie podoba sie -nie graj,ale nie niszcz pracyy innych swoimi bolami wyssanymi z kapelusza:)

Opublikowano

Sponsor,  to sie wysililes:D- kolejna wypowiedz bez dowodow....wiec nie komentuje . Jestem zdania nie podoba sie -nie graj,ale nie niszcz pracyy innych swoimi bolami wyssanymi z kapelusza:)

Glowny napędzacz, prowokator i podzegacz juz pozegnal sie z kontem http://www.mpcforum.pl/topic/1407549-perm-orbit84/ ,takze jesli grono malkontentow i krętaczy sie nie uspokoi przyjdzie pora i na nich :)

Co do serwera, wiadomo juz kiedy pojawi sie biolog z odswiezonymi nagrodami?

Srij9JT.png

Opublikowano

Duzo gra os?

Licznik masz na stronie

Glowny napędzacz, prowokator i podzegacz juz pozegnal sie z kontem http://www.mpcforum.pl/topic/1407549-perm-orbit84/ ,takze jesli grono malkontentow i krętaczy sie nie uspokoi przyjdzie pora i na nich :)

Co do serwera, wiadomo juz kiedy pojawi sie biolog z odswiezonymi nagrodami?

Nie tylko on dostał http://www.mpcforum.pl/topic/1406811-perm-vckat/Rudzielec też wyłapał nagrodę :)

Opublikowano

Wraz z wprowadzeniem nowej wersji klienta gry oficjalnie zakończymy aktualizacje dla starszych jego wersji.

Informacje o kliencie v4_basic:

W nowym 2015 roku postanowiliśmy oczyścić i wyremontować dotychczasową wersję klienta VirtualMT2_V3.
Udostępniamy wam pliki beta, abyście mogli razem z nami sprawdzić działanie wprowadzonych do życia zmian.
Wszelkie problemy oraz propozycje możecie zgłaszać w specjalnie przygotowanym temacie - LINK.

Klient dostępny jest pod tym adresem - LINK.
mega.co.nz - LINK
Skan Patchera: https://www.virustotal.com/pl/file/a45590caef816580485a58959a936c73f72e206be363d8820a853cf005994077/analysis/

Changelog:

- przepakowanie, segregacja i usunięcie sporej ilości zbędnych modeli i tekstur(spadek wagi o 20MB);

- oczyszczenie map, nałożenie nowych tekstur na podłoża:
  + Miasta I,
  + Wioski II, 
  + Dolina orków,
  + Mapa metin2.

- przygotowanie 4 środowisk odwzorowujących pory dnia:
  + Poranek - od godziny 4 do godziny 7,
  + Dzień - od godziny 7 do godziny 18,
  + Wieczór - od godziny 18 do godziny 22,
  + Noc - od godziny 22 do godziny 4.

- dodanie do większości modeli (postaci oraz bosów) dodatkowych szkieletów odciążających silnik graficzny;

- poprawka animacji Królewskiego Phoenixa;

- zmiana emotikony nr 5;

- implementacja systemu ignorancji oraz zmodernizowanie okna znajomych;

- wdrożenie menu gracza do standardowego wyglądu ekwipunku:
  + (przycisk) otwórz sklep prywatny,
  + (przycisk) pierścień teleportacji,
  + (przycisk) otwórz magazyn,

- delikatna zmiana koloru, oraz powiększenie okien nazw sklepów;

- poprawienie modelu zbroi u szamanki;

- dodanie informacji tekstowej o ilosci expa - panel peta;

- zmiana ikony Zbroi Przebaczenia i Magicznego Metalu Premium;

- możliwość wysyłania prywatnych wiadomości za pomocą chatu - "@NickGracza Wiadomość do gracza"

- zamiana strony wyświetlanej w tzw. "ItemShopie" na nasze forum;

- edycja okien gildyjnych, przygotowanie do wdrożenia nowego systemu;

- zmiana modelów dla zbroi 200lvl;

- instalacja nowego autopatchera niewymagającego .NET Framework'a;

Na liscie znajomych znajdziecie aktualny skład administracji.

Kliknięcie na nick NIE powoduje otworzenia szeptu.

virtual_1420920213__0109_232203.jpg

Zamiana strony wyświetlanej w "ItemShopie" na nasze forum.

Metinowa przeglądarka pozwala nawet na oglądanie filmów youtube.

virtual_1421126497__beztytulu.png

Prosimy na wszelki wypadek zachować starszą wersję klienta na dysku.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2

Klient v4_refresh oprócz całkowitej eliminacji "pytajników" posiada:

- dodanie tagów do opisów przedmiotów "PRZYNĘTA" "ULEPSZACZ" "PRZEPUSTKA" "BIOLOG" "ELITARNY EKWIPUNEK" "UNIKAT" "FRYZURA"; 

- zmiana opisów najważniejszych przedmiotów;

- wszystkie stare fryzury posiadają obrazki z podglądem na postaci;

- dodanie GUI (okienko) kosza na śmieci;

- efekt zbroi otchłani +9 zyskał "czerwone skrzydła";

- przygotowanie GUI pod nowe questy biologa;

- stworzenie nowych obrazków dla nazw map - wyświetlanych po wejściu na mape;

- zmiana okienka otwieranego po naciśnięciu na pasek "yang", teraz wyświetlać będzie stan konta w banku u dozorcy;

virtual_1430234305__untitled.png virtual_1430243764__untitled.png virtual_1430328167__untitled.png

virtual_1430245868__untitled.png virtual_1430245964__untitled.png virtual_1430246125__untitled.png virtual_1430246815__untitled.png

virtual_1430426640__untitled.png

Opublikowano

super zmiany, nigdy nie grałem na tym serwerze :D ale chyba zacznę... :P

co najlepiej robić na niskim lvlu żeby zarobić ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...