Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini Poradnik] Terrarium, czyli jakie zwierze wybrać na początek.

Dzanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Thtsn i AdamS12 mogli byście napisać ile dajecie/dawaliście jedzonka/jakiego jedzonka/cene jedzonka ze względu na wiek/długość

ponieważ trudno to znaleźć a w ogóle każdy daje inaczej : > Więc ciekawi mnie to : > Szkoda że nie ma opisu gekona :(

A wiesz może co lepiej kupić gdy chce mieć jednego osobnika samca czy samice ?

1329228482-U118767.png

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za pomoc, tylko od niedawna mam też młodszą siostrę (5 msc) i jak dorośnie to mogło by być z jaszczureczką źle ;/

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeśli jeden osobnik to wybór może być dowolny, samiec lub samica. U niektórych gatunków różnią się wielkością lub wyglądem. Ale jeżeli planujesz kiedyś dokupienie następnych osobników to kup samicę.

.

Opublikowano

Bardzo proszę o napisanie coś o rybkach ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Wybacz ale o rybkach praktycznie nic nie wiem, terrarystyka a akwarystyka to 2 zupełnie inne dziedziny.

.

Opublikowano

Będziesz aktualizował temat. A dokładniej czy dodasz coś o gekoniku lamparcim... ? Bo bardzo mnie to ciekawi :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Tak teraz informacja pewna, jutro w granicach godziny 16 powinny się pojawić opisy węża zbożowego i gekona lamparciego!

.

Opublikowano

Ptasznik na początek to raczej nie jest zbyt dobry wybór, zwłaszcza, że większość forumowiczów to uczniowie i rodzice niechętnie często patrzą na ptaszniki.

.

Opublikowano

Chciałbym zwierzaka które jest trochę większe od gekona lamparciego

Taniego w utrzymaniu i kupnie

Dla początkującego

1330007971-U359964.png

Opublikowano

W twoim przypadku to mogłaby być agama brodata ale jest dosyć duża bo ok pół metra. Inna alternatywa to wąż zbożowy.

.

Opublikowano

mój brat chce żebym mu kupił właśnie jakiegoś gada, najlepiej do 150zł którego można oswoić i się z nim bawić, co polecasz?

Opublikowano

Do 150 zł z terrarium nie znajdziesz praktycznie żadnego bo np. Geokon płaczący ale on nie jest do zabawy ze względu na jego wielkość.

Agama brodata jest dosyć spora więc można się z nią pobawić albo z gekonem lamparcim.

.

Opublikowano

U mnie o ptaszniku nawet mowy nie było ze względu na rodzinę ;/

Miałem dosyć ograniczony wybór, do jaszczurki :(

.

Opublikowano

U mnie o ptaszniku nawet mowy nie było ze względu na rodzinę ;/

Miałem dosyć ograniczony wybór, do jaszczurki :(

Mam warunek ,ze ma byc zawsze u mnie w pokoju,poza nim zostanie wykonana eqzekucja.

Zreszta sam uwazam na niego bo mam 2 malych dzieci w domu,a nieoszukujmy sie to pajak,jest grozny,wiec trzeba uwazac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...