Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mniej zabawy ? TZN? Od czego on jest? :)

@Edit

Lipa. Wyskakuje jak większości "Jest nam bardzo przykro, ta oferta nie będzie już nigdy dostępna!" ;/

Opublikowano

@up: Nie potrzeba filmiku, w tym temacie jest wszystko ładnie opisane i przedstawione, w przeciwnym razie polecam kurs czytania ze zrozumieniem.

Mi poszło po 30 minutach dłubania, ale jestem zadowolony bardziej niż chciałem, 4 dni = 18k BF.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

No to naprawdę niezły wynik. Ja korzystam z Cyberghost VPN. prosty w obsłudze i oferuje miesięczny dostęp premium (15 krajów do wyboru).

Ale co do ofert, to nie wiem jak u Was, ale większość to ściema i z 75-80% nie dostaję kredytów

Opublikowano

Ja nie odinstalowywałem Proxyswitchera, przydaje się do ściągania plików, więc nie pomogę na temat problemów po deinstalacji.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Sprawdź anonymox na firefoxa i ustaw proxy usa, jak za wolne sprawdź też hidemyass.com, jest tam świeża lista proxy ;)

Robiłem tak, robiłem niby te ankiety.. Chyba z godzine.. Dostałem około 300 Foundsów?

Opublikowano

Pomocy mi pokazuje że muszę wyłączyć firewall a powyłączałem wszystko i wszystkie serwery są dead pomocy

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

mpcforum.pl

18706.png

Opublikowano

Pomocy mi pokazuje że muszę wyłączyć firewall a powyłączałem wszystko i wszystkie serwery są dead pomocy

Skorzystaj z dodatku anonymox do przeglądarki firefox.

Opublikowano

Mam pytanie:D. Dziś wchodząc na Sponsor Pay i było napisane takie coś:

Ogólny błąd

Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Wie ktoś o co chodzi?

Ktoś ma tak jak ja?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...