Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś na początku z itemami dla szamana i sury wp, jak coś pisać na GG albo PW w grze pod nick Vinni/MoonFire

h6IduA1.png

Opublikowano

Gdyby ktoś był chętny mi pomóc zacząć grę bodym/wpkiem, lub przyjąć do jakieś gildi w Shinsoo, byłbym wdzięczny. Jestem ogarniętym graczem, który potrafi się odwdzięczyć. W razie jakichkolwiek pytań i wszystkich zainteresowanym prosiłbym o kontakt gg 10418514

Opublikowano

lol jak mozna grac na us?

a) boty (yangi tansze niz na pl)

B) zmodowane itemki, np miecz z kd bloku +5, zbroje z bonami silny przeciwko (zrobione przez gmow)

c) favoryzacja mallerow, sa ludzie ktorych regulamin nie dotyczy

@UP 'elita' juz dawno skonczyla ( to jest Miru, SauronMocy, SpongeBob i TaxiDriver) a ci co koncza z polakow to nic wybitnego nie osiągneli takze elita bym ich nie nazywal

Opublikowano

Jak by ktoś chciał to sprzedaje tam postać. 35 LVL Body Skile M3-M4(aura/berek) Z Bojowcem ! Za ZŁ Lub KK Pisac prv lub gg : 12393235 :)

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

Mi nikt nie pomgadał, gram 8 dni, mam ósmy poziom konia, riba+9,fms+7,srebrną+8, żelaki+5 dotowe do ulepszania, itemy z hp i parę innych fajnych rzeczy, a wy tylko pomóż, pomóż. Macie o tyle łatwiej, że na 7 dni jest ten pakiet x2 drop, x2 yangi i trzecia ręka. Poza tym codziennie jest jakiś event, jak nie pvp,wojna królestw, ox, to normalny z metkami o bossami.

Opublikowano

@Autor

Może powiem tak...

Pie*dolenie o szopenie i tyle...

''Graczom ze swojego królestwa nie można ksuć bo można dostać bana, ale z innego krolestwa można. Lecz aby mieć dobrą reputacje najlepiej nie ksuć nikomu."

Ty wgl czytasz co piszesz?

Co mnie obchodzi zdanie np jakiegoś murzyna? Żałosne :D

A czegoś takiego jak ksucie nie ma... ;) Tak dla jasności.

Nie wymyślaj własnych zasad gry ;))

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

@Autor

Może powiem tak...

Pie*dolenie o szopenie i tyle...

''Graczom ze swojego królestwa nie można ksuć bo można dostać bana, ale z innego krolestwa można. Lecz aby mieć dobrą reputacje najlepiej nie ksuć nikomu."

Ty wgl czytasz co piszesz?

Co mnie obchodzi zdanie np jakiegoś murzyna? Żałosne :D

A czegoś takiego jak ksucie nie ma... ;) Tak dla jasności.

Nie wymyślaj własnych zasad gry ;))

Tak dla jasności przy wejściu na serwer są 3 zasady, które piszą 3 to zakaz kradzieży itemów, METINÓW, EXPA innym graczom z własnego królestwa.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...