Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie prosiles o zadna tarcze...

Masz dowody? NIE! Dowidzenia..

100 post - jupi ;d

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Opublikowano

Człowieku, poprosze gm o wpisy z logów jak rozmawialiśmy to zobaczysz... Ale nie będę się kłócił z jakimś idiotą o 200k ...

Opublikowano

widziales keidys logi? ja tak i wiem ze tam nie bedzie nic o tym kto co i do kogo pisal

na logach bd pokazane tylko i wylacznie ze daje mu 100k, napewno ze to bana nie dostanie a)sam dal B) 100k daje co 2ga osoba osobie zaczynajacej

a swoja droga jak x chcial pozyczyc to chyba jest oczywiste ze jak sie pozycza to sie oddaje i nie trzeba tego wyszczegolniac, a jak nie to polecam przeczytanie definicji na wikipedii.

Pozatym pozyczanie komus kogo nie znasz jest zwyklym debiliznem, a jak go znasz to gratuluje wyboru znajomych,

Ty mi zajebales paczuszke on ci zajebal tarcze, kara Boska cie spotkala xD

Opublikowano

Nie ja ci to zabrałem ile mam ci razy powtarzać! Ten kretyn ma podobno zacząć gre od nowa to go wyzywaj...

Opublikowano

Witam, jak na tym serwerze wyglada bicie bosów oraz robienie DT? Opłaca się ubijać bosy i sprzedawać szkatułki i chodzić na ripera ?

Opublikowano

widziales keidys logi? ja tak i wiem ze tam nie bedzie nic o tym kto co i do kogo pisal

na logach bd pokazane tylko i wylacznie ze daje mu 100k, napewno ze to bana nie dostanie a)sam dal B) 100k daje co 2ga osoba osobie zaczynajacej

a swoja droga jak x chcial pozyczyc to chyba jest oczywiste ze jak sie pozycza to sie oddaje i nie trzeba tego wyszczegolniac, a jak nie to polecam przeczytanie definicji na wikipedii.

Pozatym pozyczanie komus kogo nie znasz jest zwyklym debiliznem, a jak go znasz to gratuluje wyboru znajomych,

Ty mi zajebales paczuszke on ci zajebal tarcze, kara Boska cie spotkala xD

Jaro jest specjalna tabelka która zapisuje rozmowy graczy :)

Opublikowano

Hmm... ostatnio w dniach gdzieś słyszałem ale nie mogę sobie przypomnieć...

Podobno oni mogą tylko sprawdzić logi wiadomości na czacie (wołacz), a prywatnych wiadomości na szepcie nie.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Siemano Wszystkim :) Zaczynam grę w shinsoo, na razie 4 lvl :P Nick Wiesiux3, jeśli ktoś chciałby pogadać / pomóc w rozwoju postaci zapraszam na PW / GG : 9740960

Sygnatura.

Opublikowano

zalozymy sie ze nie? niedawno byl temat czy ga moze zobaczyc rozmowy i bylo jasno powiedziane ze nie, bo nie widza potrzeby inwigilowania w prywatne wiadomosci, jesli mozna byloby zobaczac pmki to po jakeigo grzyba wysylac ss z rozmowa jak zglaszac obraze?

teraz zobaczylem trono ma racje, wlasnie dlatego jak cos zglaszasz to chca zeby byl pokazany wolaj zeby mogli sprawdzic date

Opublikowano

jesli mozna byloby zobaczac pmki to po jakeigo grzyba wysylac ss z rozmowa jak zglaszac obraze?

Głównie dlatego że szukanie tych pw zabiera bardzo dużo czasu a tak mają ss'a i nie bawią się w sprawdzanie :)

Opublikowano

Placze dzieciak...

Bylo tak: 1 lvl, dal mi tarcze i szeroki +9, po czym wbilem sobie 20-25lvl i nie widzialem nikogo zalogowanego z gildi (nikogo od rana do wieczora) po czym wszedl wasd123 i napisal sorry ze mnie nie bylo ale mialem wyjazd a pozniej mowil ze byl w szkole, oddalem mu szerokiego +9 bo mowil ze idzie expic i poszedl wpizdziec ani go widac nie bylo do tego momentu co zwijalem do Jinno.... Brak kometarza, nie zapraszam do Chunjo...

Opublikowano

Ok. moja postać została wystawiona na allegro jak jest ktoś zainteresowany to zapraszam na pw :)

Opublikowano

Czy oplaca sie robic misje? Tzn. biolog i inne misje np. handlarki róznosci.

Opublikowano

Czy oplaca sie robic misje? Tzn. biolog i inne misje np. handlarki róznosci.

Tak, zawsze wpadnie coś golda i czasami jakieś itemki z Hp, lub co są warte +1kk.

Opublikowano

Witam, jak na tym serwerze wyglada bicie bosów oraz robienie DT? Opłaca się ubijać bosy i sprzedawać szkatułki i chodzić na ripera ?

Ponawiam pytanie ; )

Opublikowano

WoW jaka prezentacja OoO. Zagram

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Cześć.

Ma ktoś może eq na 0-20 lv +9 do pozyczenia - oddania ?

Gram w jinno, nick: Paweu - narazie 9 lv, ale rośnie ; )

kontakt:

gg: 31599919

lub w grze pod nickiem : Paweu

królestwo: jinno

ewentualnie pw na mpc ; )

czekam na jakieś informacje, aa i szukam jakies dobrej. polskiej gildii z ts ; )

Opublikowano

Cześć.

Ma ktoś może eq na 0-20 lv +9 do pozyczenia - oddania ?

Gram w jinno, nick: Paweu - narazie 9 lv, ale rośnie ; )

kontakt:

gg: 31599919

lub w grze pod nickiem : Paweu

królestwo: jinno

ewentualnie pw na mpc ; )

czekam na jakieś informacje, aa i szukam jakies dobrej. polskiej gildii z ts ; )

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Btw. Wątpię czy ktoś pożycza jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...