Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ksucie -to znaczy 'kill stealling' http://en.wikipedia.org/wiki/Kill_stealing, nie ma?

mariusz powiedz tak szczerze w ktorej klasie podstawowki jestes?

Co mnie obchodzi zdanie np jakiegoś murzyna? Żałosne
za moich czasow w podstawowce byla wieksza kultura :D

btw ciekawe czy w realu taki kozak jestes

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pogralem doslownie 1.5 godziny i dostalem bana z niewiadomych przyczyn,expie w m2 na zaprzysiezonych i podchodzi GM i pisze "Nice" czyt.ładnie.

Sekunde pozniej widze na chacie ze dostalem perma za hacki,gdybym je jeszcze mial,specjalnie sciagnalem klienta zeby nie dostac bana a tak fajnie sie gralo.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Ja pogralem doslownie 1.5 godziny i dostalem bana z niewiadomych przyczyn,expie w m2 na zaprzysiezonych i podchodzi GM i pisze "Nice" czyt.ładnie.

Sekunde pozniej widze na chacie ze dostalem perma za hacki,gdybym je jeszcze mial,specjalnie sciagnalem klienta zeby nie dostac bana a tak fajnie sie gralo.

ehe a w tej bajce byly smoki?xD
Opublikowano

ehe a w tej bajce byly smoki? xD

Jakie kurva smoki,cos ci sie chyba poyebało ja tu pisze serio a Ty z takimi tekstami.
ruch_13.jpg
Opublikowano

Ogarnijcie się, róbcie tak dalej a topic cls. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jakie kurva smoki,cos ci sie chyba poyebało ja tu pisze serio a Ty z takimi tekstami.

Spokojnie, okej ?

Poza tym 1,5h to z lekka śmiech wiesz... ja bym się obudził drugiego dnia rano i pomyślał, że jeśli było tak fajnie to bym zaczął od nowa - nie straciłeś nic praktycznie. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Może bym zagrał, ale mam kilka pytań.

1. skille robi się tak długo jak na PL'u?

2. Najlepszym sposobem na zarobek jest...?

3. Jakieś spolszczenie?

imetin_logo.png

Opublikowano

1. Szansa na wejście ku zwiększona jest o 10%, do tegow grze możesz kupić rady pustelnika (około 1,5kk za sztuke) i zwoje egzorcysty(około 2,5kk za sztuke) więc jak dobrze farmisz wbijesz skill na g w jakieś 2-3tyg od startu.

2. Oczywiście metki jak wszędzie, wm2 dropkiem 35lvl idzie zarobić 15kk spokojnie w 1 dzień dobrego farmienia.

3. O ile jakieś jest to nielegalne i nie radze używać bo może się to skończyć kolejnymi postami typu za co dostałem bana przecierz nie używam hacków.

Opublikowano

Kurcze mam konto na starym adresie e-mail , a nie pamiętam tam passów .Jest jakaś możliwość zmiany e - mail ,bez wchodzenia na tamten ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Kurcze mam konto na starym adresie e-mail , a nie pamiętam tam passów .Jest jakaś możliwość zmiany e - mail ,bez wchodzenia na tamten ?

Raczej zadna, ewentualnie sprobuj napisac do nich ze zapomniales hasla do emaila na ktorym jest konto

Opublikowano

Postanowiłem zacząć grać od nowa na tym serwie.W jakim królestwie aktualnie gra najwięcej polaków? I nie pomógłby mi ktoś na początku?Jakiś mieczyk +6.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

1 maja będzie event z nowymi fryzurami (te czapki samurajów :D)

Wszyscy z top farmer, fisher etc. dostanie tą fryzurkę na miesiąc (Wbudowany bonus +10% moby)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...