Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej zacząłem grać jeżeli ktoś bym skłonny do pomocy nie pogardzę niczym

Pandemonia

QuivaNti ^ ^

23423892 gg jeżeli by ktoś był skory do pomocy ;]

banner5.gif

Opublikowano

Mam do zaoferowania kanały na TS3. Każdego kto chce posiedzieć z ekipą, pogadać lub założyć kanał gildii - prywatny zapraszam na IP TS'a: funnymatusz.pl

Opublikowano

@UP

Prezentacja stara, ale chyba nie tam dużo dzieci neo.

Z tego co widzę po filmikach to kasa leci całkiem fajnie, ale nie wiem jak jest dokładnie bo dopiero będę grać :P

Opublikowano

Siema!

Właśnie pobrałem klienta mam już 10;D

Jeśli ktoś by mógł, to poproszę o wsparcie finansowe ;x tak na dobry początek. Gram w shinso.

Proszę pisać pw.

Będe bardzo wdzięczny

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Jeżeli ma ktoś na sprzedaż jakieś podstawowe eq ( typu ebonki +9, srebrna +9 itp) to mogę kupić !

resztę ustalimy na pw.

Opublikowano

Zapraszamy do Defuq jesteś spoko ? wbij do nas :] pw Destiny ,TronoX

No prezka ma swoje lata ale graczy i tak przybywa ;] A co do "neo" to chyba wiekszość takich poszła do jinno ;)

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Zapraszamy do Defaq od 25lv :] nie Destiny ? :P

No prezka ma swoje lata ale graczy i tak przybywa ;] A co do "neo" to chyba wiekszość takich poszła do jinno ;)

Masz rację, widzę ich coraz więcej :)

Ale nasza gildia takich nie przyjmuje :P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Zapraszamy do gildii Dafuq w Pandemonii. Przyjmujemy osoby które znają angielski a także są kulturalne (przeciwieństwo gracza Destiny).

PM w grze do:

OstatniRazWP

Destiny

Kryska

Santo

DorianGray (do niego po angielsku)

Rozmowa kwalifikacyjna (anty noob) w języku angielskim.

Gdyby ktoś się chciał zarejestrować a nie chce mu się w tym spamie szukać linka to zapraszam (klikamy Skip ad):

xxx

No i królestwo oczywiście Pandemonia.

Opublikowano

Just shy of 2 years ago, m2.gifMetin2 SG began its player referral program. This program was rather simple; players had to send an email to let the staff know who they had referred, and those who referred players were rewarded with item mall points.

sgrefer_th.png

Today sees the introduction of a new referral system, this time automated. All players will now find a link in their manage account area. This link is unique to their account, and when followed by somebody who then goes on to sign up, will track the referral. With this new referral system, Metin2 SG has chosen to mimic Gameforge's referrer setup, in that as the new player reaches new landmarks, more rewards are provided. Currently there are only 3 rewards, for the new player reaching levels 30, 50 and 70. They are:

Level 30:

25040.pngBlessing Scroll, 50513.pngSoul Stone, 71035.pngQuest Potion or 71094.pngHermit's Advice

Level 50: 71084.pngEnhance Change Scroll, 71085.pngEnhance Add Scroll, 72724.pngRed Dragon Blessing, Red Monocle or 71025.pngStone of the Blacksmith

Level 70: 71084.pngEnhance Change Scroll x4 or 71085.pngEnhance Add Scroll x4

translate google o.O

Po prostunieśmiałyz2 lata temu,Metin2SGrozpoczęłaswój programpolecającygracza.Ten programbył dośćprosty,gracze musieliwysłać mailado wynajęciapracownicywiedzą, kimbył, o którym mowa,i tych, którzydalejgraczyzostały nagrodzonepozpunktówMall.

Obchodzimy dziśwprowadzenienowego systemuodsyłania spraw,w tymzautomatyzowaneczas.Wszyscy graczebędą terazznaleźć linkna obszarze ichkonto.Związek ten jestwyjątkowyna swój rachunek, a kiedypokimś, ktoprzechodzi dorejestracji,będąśledzićskierowania.W tym nowym systemiearbitrażu,Metin2SGzdecydował sięnaśladowaćustawieniaGameforgereferrer,wktóryjakonowygraczosiąga nowezabytki, tym więcej zyskujeszsą świadczone.Obecnieistnieją tylko3nagrody, dlanowego graczaosiągającpoziom30, 50i70.Są to:

Poziom30: DoradztwoScrollBlessing, StoneSoul,PotionQuestlubpustelnika

Poziom50: PoprawaZmieńScroll, EnhanceDodajprzewijania, RedBłogosławieństwaDragon,RedmonokllubKamieńBlacksmith

Poziom70: PoprawaZmieńScrollx4lubEnhanceDodajScrollx4

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ja tam na chwile dzisiejszą tam nie gram , mam tam eq do oddania chętni PW za eq na co.uk s2

Opublikowano

A ja wbijam tutaj grać ale nie wiem kim grać , kogo polecicie?

Mimo iż wbiłem i trochę pograłem trochę mnie zniechęcił obraz żebrających polaków , no cóż ale ja gram.

Kupie srebną branze+9

Opublikowano

Ktoś wie co się dzieje że cały czas wywala albo error ?

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...