Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdzie oplaca sie robic konto? (czerwoni, niebiescy, zolci ) - polacy

2. Gdzie jest jakas duza gildia polakow co przyjmuja od 1 lvla i pomoga w poczatkach?PS. Nie polecam chunjo bo Leader wgl nie wchodzi. Nazwa gildi 'SlowMotion'

1. Jinno/Shinsoo

2. Myślę że Nasza gildia Cię zaprosi(pisz do wieska), lecz będziesz musiał szybko wbić lvl, co do pomocy to wątpię, ponieważ pomagaliśmy już wiele razy, a każdy po 2/3 dniach rezygnował z gry :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP 2 Wg. nie wchodze ? dzisiaj od 13 non stop jestem

neilneson jak nie oddasz tej tarczy , wiedz że leci raport no i niestety perm.

Opublikowano

Z tego co wiem polacy są w każdym królestwie.. najbardziej ogarnięci moim zdaniem są w Jinoo.. choć sam osobiscie jestem w shinso..

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

neilneson jak nie oddasz tej tarczy , wiedz że leci raport no i niestety perm.

Ty mu ją dałeś czyli nie musi Ci oddawać, to samo odpowie Ci support.

Z tego co wiem polacy są w każdym królestwie.. najbardziej ogarnięci moim zdaniem są w Jinoo.. choć sam osobiscie jestem w shinso..

Wszystko zależy o jakiej osobie mówisz, czasami się zdarzają "nieogary".

Opublikowano

Nie pisałem o nikim konkretnym tylko chodziło mi o całokształt ... ponieważ z tego co wiem, w jino coś sie dzieje przynajmniej a w shinso.. wieje ch,, ;-) Dlatego mnie osobiście znudziła gra na SG.

Opublikowano

Czyli nikła szansa że ktoś pomoże na początku? A łatwo się zdobywa kasę na początku? Jakie ceny takowych ku? : Aura,silne,czarowane,wir,berek,duchowe,pomoc,błogo?

Opublikowano

up: styknie poczytać początek tematu, albo wejść do jino pooglądać rynek i wszystko będziesz wiedział.

Opublikowano

Nie wiem czy widzisz , która godzina jest ;-)

Opublikowano

mam pytanie :D

dzisiaj kolega na TSie powiedział ze dostał bana za podnoszenie itemkow w v2

czy takie coś może być posądzone jako kradzież ? jeśli tak to na ile jest ban ?:D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Dostał 24h już kiedyś tak samo był banowany pewien gracz co kradł mi drop z BO :) Napisałem mu że nie ma podnosić itemków, a on nadal to robił i GM napisał że dostaje 24h.

Opublikowano

a jak ktoś mi pozwoli podnosić i potem napisze do GMa ze mu kradnę i dostane bana a ja mam screena ze mi pozwolił to mogę się od tego bana odwołać ? :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

a jak ktoś mi pozwoli podnosić i potem napisze do GMa ze mu kradnę i dostane bana a ja mam screena ze mi pozwolił to mogę się od tego bana odwołać ? :D

tak

Opublikowano

Witam mógłby ktoś z polskiej gildi do mnie napisać ? mam nick RaVeNGaming i jestem w Shinnso nie nie kończe gry po 3 dniach :) na plu wytrzymałem do 54 lvla i to było nawet w tamtym roku w listopadzie albo póżniej skończyłem gre ale tutaj widze że exp lepszy jest i będe grał i grał :)) jak narazie sura 9 lv WP i miło by było jak by ktoś pomógł :)

ravento.jpg
Opublikowano

Nigdy nie śledziłem tego tematu więc mam do was pytanie ;)

Czy opłaca się grać na Metin2.sg ? ;)

Opowiedzcie mi coś o nim i gdzie gracie etc.

Mam ochotę zagrać i się nie rozczarować ;x

Opublikowano

Ja Ci powiem tak wszystko w skrócie , bo gram już tam troszkę.. Wszystko jest lepsze niż na PL'u .. exp, Team ( gm ,mod , dev) możliwość handlowania każdym itemem z is.. etc.. Jedyny bardzo duży - jak dla mnie, bardzo mało wojen.. grając tam pół rok widziałem z dwie wojny :) choć są wojny królestw regularnie nie zmienia to faktu iż brak wojen gildii.

Opublikowano

Gamus czy ja powiedziałem że ja mu ją dałem ? oO

Pożyczyłem , i miał mi oddać ale ciągle z tym odkładał.

Opublikowano

Gamus czy ja powiedziałem że ja mu ją dałem ? oO

Pożyczyłem , i miał mi oddać ale ciągle z tym odkładał.

A masz SS'y na których jest napisane, że ma Ci oddać ?!

Opublikowano

Ten serwer nie jest tak dobrze zabezpieczony bo:

Jade juz na hacku od 1-50 lvl i bana nadal nie widze, ta postac dla zwaly byla robiona nawet ma nic 'Bot cos tam' i nie sadzilem ze odrazu banuja za hacki a jednak sie pomylilem. Lecz nie polecam jednak uzywac hackow bo sa dla idiotów ;d.    wasd123 - nic nie mowiles zebym cos oddawal, placzesz bo napisalem posta ze odchodze z chunjo i nie bd z wami gral.

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...