Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No To Już Koniec Z Longjuyt2

Ahito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doczekaliśmy się tego co zapowiadało się od kilku tygodni.severy (1,2,3) zostały wyłączone.Możemy podziękować kolegom któży używali sh,mh i bugów na yangi

BRAVA

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Powiem tak ... Po Prostu Mi was ŻalLll... ale tak na poważnie żal mi was..

Teraz będzie cry całe życie a nic nie wiadomo czy wyłączyli.. może coś robią ale nieee wy jesteście tacy idealni że zrobilibyście to w 2 godziny co im zajmie np. dobę .. żal żal żal co wy teraz poczniecie ? bedzięcie Pierdolic spamem jak Ahito ? Który chce na siebie zwrócic uwagę tym że spamuje? Hahaha za używanie mh itd a co to ma do rzeczy ? żałosny jesteś - usuń ten topic bo lepiej żeby admin tego nie widział bo parchnie smiechem na was za to że zakładacie po 10 tematów w którym autor płacze a nic nie wie.

To panie pro co oznacza jak sie logujesz " To konto nie istnieje " ? Chyba ze nie potrafisz czytac, zrozumiem ^^

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
zamknij morde suko pierdolona jak ci coś nie pasuje t nie zaglądaj tu.a zal to mi cie jebańcu

Zakompleksiony buraku lecz kompleksy na NK nie tutaj, @UP ma racje "noobku"Kiedyś też tak było i naprawa trwała ponad 1 dzień i HU* po 24h+ zaczeło działać.A ty kurw* pier**** bzdety jak mało który.

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

Opublikowano
zamknij morde suko pierdolona jak ci coś nie pasuje t nie zaglądaj tu.a zal to mi cie jebańcu

o.O

oj nie ładnie, zal to tu jest wyłącznie ciebie ..

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

omg już sie dziecko popłakało bo mu serva wyłączyli , pewnie sam jechałeś na mh , sh i fishbocie więc nie pie***l że to przez innych

nie pojmuje , admini to tylko ludzie i też mają prawo robić coś dłużej niż 24h , a wszyscy już jęczą że im ich pro eq zniklo ...

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

sam sie sparzyłem na kingmt2 drałem tydzień wbiłem 2 postacie woja 70 lvl mentala i ninje dager 73 lvl piękne eq a tu nagle ban jak chcecie grać to graje na globalu a nie bijecie 2 tygodnie postać po to żeby na koniec ją starcić ja sie wole pomeczyć na zbugowany pl żeby mieć satyswakcje że do czegoś doszłem i np puzniej sellnoć konto ze pln ale to była wasza strata czasu ja zaten czas co wy graliście w longjuyt2 wbiłem 64 lvl mentala na pl

Opublikowano

Bzdety to wasza jebana rodzina co wam druta ciągnie.dziw.. jeb.. nie pasuje to wypad a nie .. dzieci neo sie objawiły... widaćze synowie MrCebuli

Opublikowano

uważam że ten temat to jeden wielki spam. nie wiadomo czy server wylaczyli na stałe, i skączcie z tymi żalosnymi klutniami

Opublikowano

Dobra idz do cebuli sie wypłacz moze sobie strzelicie fast numerek i bedzie fajnie.wyślij pocztówke od niego

Opublikowano

Płaczcie dzieci płaczcie, mówicie, że już mamy nauczkę za granie na mh bugi itp a co było z godmt2 codziennie ludzi na serwie to z 10k było. Ja tam nie grałem długo i nic nie straciłem za bardzo opróćz tygodnia grania, ale nie płaczę tak jak wy, nawet nie wiadomo czy są jakieś prace nad serwer czy coś, ale wy i tak najlepiej wiecie co się stało...ŻAL

The past has gone

Opublikowano

ale jakby wylaczyli serwery albo jakby padly to by strona nie dzialala...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Moim zdaniem serwer niepadnie a po 2 do polskich dzieci neo bo tak tylko one panikuja idzcie na polskiego metka i tam se grajcie 24/7 a niepsujcie reputacji na priw serwach a co do czitow tam co 3 jedzie na hackach i ty myslisz ze to wina tego jak by byla tego wina to by jakos admini szybciej temu zaradzili ludzie te serwy mozna nazwac FUN-ami wiec niebeczcie o jakies zasrane eq

Opublikowano

Dobrze cebuli usunęli mu postać na newlongju2 HuRa !!! xD

A co do Longjuyt2 to chinole naprawiają ,bo coś im się zpierdoliło

Sykna sakinęła bobroztó nie wjem iag do zie zdało

Opublikowano

No właśnie, a Wy już rozpacz ;d

/Oczywiście nie mówię o wszystkich./

Lalalalala...

Opublikowano

Witam! nie wiem to sa moje przpuszczenie ale kiedy chciałem wejsc na strone longjuyt2.com wyskakuje mi komunikat po angielsku ze nie mam uprawniam aby grac na tym servie czy cos takeigo to jakby polskie IP były zablokowane.Jeżeli to prawda trzeba podziekowac kochanemu cebulce <333 i dzieciom po 10lat to na "wołaj" pisza "A z kad dropia nogi pajonka" " a co to jest DT" "Gdzie expic na 40 lvlu" spam jak huj!!! wkurza to innych bo tam sami polacy kazdy serv sie wkurwi!! czy was by to nei wkurwiało jak by na polskim jakies kurwa tureccy spamerzy piasali non-stop?? ZAL!!!!!!!!

Opublikowano

jakby z powodu MH i SH zamykali serwery polskiego już dawno by nie było xD

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

postać:

aktualnie polski metin :P

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...