Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [Dedyk][1.1!] [WL] [No-Premium][150slotów!]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:

Pilarka

Ile masz lat?:

14

Staż gry:

od 1.7.3 polecili mi ja koledzy i mnie wciagnelo

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):

Hmm server jest dobry zauwazylem to z opini graczy nigdy nie gralem na takim servie jak ten chcialbym sprubowac na nim gre :D

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:

Oczywiście ;D

Zareklamujesz nasz serwer?:

Jesli bede mial okazje to tak moze nawet pogra na nim moj przyjaciel.

Nowicjusz
Opublikowano

Nick w grze:

AneY

18

Staż gry:

od wersji 1.3

Czy czytałem regulamin?:

Tak czytałem.

Polecający:

Brak

Opublikowano

Nick w grze : Ziutek

Staż gry : 2 lata :P

Przeczytałeś regulamin : ok regulamin przeczytany :P

Polecający: MPC Forum

Opublikowano

Nick w grze : Niekryty

Staż gry : pół roku.

Przeczytałeś regulamin : Oczywiście

Polecający: -

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Opublikowano

Ja kur.....a od dwóch tygodni (bo mam urlop) non stop nie robię nic innego jak śledzę MPCForum oraz nasze forum i dodaje ty dupy nie ruszysz tylko w nfs nap...asz a teraz piszesz tekst ze nikomu się dodawać nie chce?

Może się zdecyduj w końcu czy chcesz z nami pracować czy masz to głęboko w poważaniu. Bo po twoim podejściu do serwera wnioskuje że masz go gdzieś.

tunio jesteś już jakiś czas dodany tylko jakiś debil nie raczył cie poinformować o tym przepraszam w imieniu zespołu.

olek zasady odbanowania sa podane na naszym forum zapraszam i zycze powodzenia

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Ja kur.....a od dwóch tygodni (bo mam urlop) non stop nie robię nic innego jak śledzę MPCForum oraz nasze forum i dodaje ty dupy nie ruszysz tylko w nfs nap...asz a teraz piszesz tekst ze nikomu się dodawać nie chce?

Może się zdecyduj w końcu czy chcesz z nami pracować czy masz to głęboko w poważaniu. Bo po twoim podejściu do serwera wnioskuje że masz go gdzieś.

Tak ty masz urlop, ja mam szkołę więc ciekawe jak mogę dodawać w tym czasie. Owszem gram w nfs, no bo ile można dziennie siedzieć przy MC (24/7 bez życia ?). Nie chcę się tutaj niepotrzebnie spamować, ale proszę bardzo, jeśli wam to nie pasuje, to mogę odejść. Zapomnimy o całej sprawie, o tym że tutaj coś robiłem, grałem. Proszę, jeśli chcecie to się z wami pożegnam. Wystarczy jedno słowo i będziecie mieć spokój.

Ps. tunio - dodany :)

Opublikowano

jak pytam co robisz to mówisz naku....am w nfs

A to ciekawe, zwłaszcza że ani razu jeszcze nie zadałeś takiego pytania, a tym bardziej ja nie dałem takiej odpowiedzi.

Jak nie chce ci się pracować na serwerze to powiedz otwarcie że nie masz ochoty czy coś tam a nie robisz dywersje i czekasz aż cię wywalimy

No to, to już jest szczyt. Od samego powstania serwera siedziałem cały czas w grze, starałem się ogarniać graczy, pomagać im. Siedziałem tam jak długi i kiedy tylko mogłem, nie licząc prawie miesiąca problemów z internetem. Robiłem chyba tam najwięcej ze wszystkich jeżeli chodzi o pomaganie graczą, mimo iż się dopiero co uczyłem wszystkich komend, a teraz, kiedy to przez parę dni grałem w jakąś durną grę, żeby sobie odpocząć do Minecraft'a to natychmiast ma się do mnie, jak to mówią "sapy".

Nie mam zamiaru odchodzić. Nie po to pracowałem przy tym tak długo, żeby to teraz rzucić i pozwolić, żeby poszło się za przeproszeniem jebać.

I po co ? po to żeby nas obsmarować na MPCForum jacy to my źli jesteśmy i jak to nie liczymy się z ludźmi

Aż taki nie jestem, co to poniektóre nastolatki, które niszczą czyjąś reputacje, bo nie dostali tego co chcieli. Mam szacunek do użytkowników, jak i samego MPC, jako iż też sam tutaj należę, dlatego nigdy nie zniżę się do takiego poziomu.

Btw. Nie rozumiem dlaczego robisz kłótnię o jedno stwierdzenie "Widzę, że jakoś nikomu się dodawać nie chce" Dodałem ten dopisek tylko dlatego, iż przez dłuższy okres czasu nikt ich nie dodał, a ty od razu robisz wielką aferę.

Dobrze, proszę bardzo. Skoro śmiesz twierdzić " ty dupy nie ruszysz ", to proszę, od teraz będę znów za przeproszeniem zapierdalać przez kolejne pół roku dodając do WL, obsługując graczy, nadawać działki, pokoje i inne rzeczy, których nawet niektóry kid-modzi nie robią, bądź nie robili póki im nie kazaliście, a za co ja teraz obrywam. Przez kolejne pół roku (data umowna) będę zapierdalać za was, podczas gdy wy będziecie się mogli zajmować wszystkim innym.

Ps. Tak na przyszłość - przed "że" dajemy przecinek i nie zaczynamy od niego zdania ^^

Opublikowano

Weście wy się kurwa uspokójcie.

Wy się tak tutaj kurwa kłócicie a gracze, zaczną się bać, bo kiedyś będziecie się na servie kłócić, ktoś poprosi o działkę, puszczą wam nerwy i go zbanujecie bez powodu. (to jest tylko przykład)

Po za tym po co wy to tutaj piszecie?? Mamy przecież TS3, macie własne kanały na których są blokady i tylko ownerzy mogą wejść, więc tam się kłóćcie. Po za tym faktycznie, jeśli są na servie jacyś kidmodzi to mało kto ruszy te swoje 4 litery, żeby wziąć i nadać pokój w hotelu nowemu graczowi tylko przeważnie robi to ktoś z ownerów. Moim zdaniem powinniśmy zaostrzyć regulamin co do KidModów. Nie chcę obstawać ,za żadną ze stron czy coś, ale rozumiem kemiego, że znudził mu się minecraft, wiem bo mnie samemu się znudził. W czasie gdy ja miałem prawie 3-miesięczną przerwę w dostawie internetu minecraft znudził mi się po kilku dniach, i sam szukałem nowych gierek. Każdy wg. mnie ma prawo zrobić sobie urlop czy coś w tym stylu na tydzień czy dwa ...

Więc podsumuje.

Większość tego postu pewnie wg. was była nie na temat no ale spoko. Ja mam tylko 16 lat a wy znacznie więcej, więc możecie stwierdzić, że postrzegam tą sprawę troszeczkę inaczej. Powinniście dać KidModom możliwość dodawania do WL. Może troszeczkę was to odciąży czy coś w tym stylu.

To tyle na ten temat.

PS. Kemi, forma "graczą" jest niepoprawna!!! W liczbie mnogiej dodaje się końcówkę "om" czyli "graczom"

Nie wiem skąd to się wzięło ale coraz częściej spotykam się z tym błędem w internecie.

PS2. Jestem wstanie napisać przykładowy regulamin dla KidModów.

To tyle z mojej strony. Idę spać bo to już 2:00

NICOŚĆ

Opublikowano

Skączcie bo ludzi tylko odstraszacie ja ci np wczoraj pisałem że defragmentuje komputer i mi mc całego kompa zawiesza i nie mogę dodawać to się weźcie ogarnijcie

Opublikowano

Nick w grze :marcin1998pl

Staż gry :od bety 1.2

Przeczytałeś regulamin :Tak

Polecający:Mpc Forum

*Chciałbym dostać się na ten serwer gdyż od roku próbuję znaleźć dobry serwer on-premium i nic....Mam nadzieje że na tym serwerze się nie zawiodę .

Opublikowano

ostatnio jeden z członków zespołu napisał w grze że koniec z xray-em bo przechodzimy na spouta a tam nie da się zainstalować xraya to oczywiście ty musiałeś zabłysnąć swoją wiedzą i napisać ze na spoucie tez sie da grac na xrayu.

Żyjemy w wolnym kraju i mam tym bardziej prawo do własnej opini. Poza tym czy nie uważasz, że jeśli byłoby to możliwe to już dawno by to było zrobione? Wątpię w to, czy na naszym serwerze są tak zdolne osoby, a tak czy siak spout się rozwija z dnia na dzień więc zero sensu bawić sie w robienie tego.

Wiesz co... proponuje zaprzestać tej kłótni, chociażby ze względu na graczy. Po prostu zapomnijmy o tym, że to miało miejsce. Niech będzie tak jak za czasów początków serwera - bez kłótni, bez docinek, zapierdalania kemi'ego za innych :P etc. Startujemy całą przygodę od nowa.

Btw. Wbijać na serwer :) Słyszałem, że ma być jakiś ciekawy EVENT związany z budowaniem ^^

Opublikowano

Nick w grze : DaMo

Staż gry : pol roku

Przeczytałeś regulamin : Pewnie

Polecający: MPC FORUM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...