Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa dwa wyjscia albo zrobisz w miare normalny drop medali, czyli chociaz 1 medal na 30 min dropu tam, albo przerob to na co kolwiek innego bo te malpy nie maja sensu tam w ogole.

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyluzuj chwilowe lagi ... nie z ich winy ;D

Z reszta to juz zostalo ogarnięte i jest OK.

Co do tych medali ... fakt drop jest naprawdę wyyyyjebi*cie mały ! Więc to troche nie ma sensu ... :/

1. Podnosimy drop medali - szczerze jestem na nie ;D (i wcale nie mam militara z IS)

2. Przerabiamy na mape eventową / expowisko. Proponowałbym expowisko od 90 same "ziny z av2" wejscie za przepustke. Dropi w av2 z mobow(rzadko) , metinow (tez rzadko ale czesciej niz z mobow) , wróżki ;D + dostepna w is np 5 sztuk za 5zł.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jak dla mnie serwer lipa tylko monotonne expienie nic poza tym, niema eventow adminow wogle nie widac. Gracze z nudow sie juz zaczynaja lac na wolnym.

+ ta wtopa z misjami znowu od nowa trzeba wszystkie robic w dodatku pobugowane.

sygnar.jpg
Opublikowano

po pierwsze to nie daro wstawia tylko jego kumpel a po 2 wstaw ssy zeby udowodnic to o czym mowisz, i poza tym gm powinien poinformowac go na mailu za co ma bana i na ile a tu nic zaro powiadomienia

PS: gm nie przestrzega regualaminu serwera to czemu gracze tez maja go przestrzegac??? on daje przyklad innym...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ale to nie jest PL, ja w reg. Airo nie widzę takiego pkt. Zauważyłam dwa przewinienia które popełnił Twój kolega, w m1 było sporo osób więc pewnie nie tylko ja to widziałam. Twoj kolega wie najlepiej za co dostał bana.

Opublikowano

Quori ty powinienes mu to napisac na meila a nie dopiero gdy zostalo to wymuszone, po prostu robisz co ci sie podoba Cry ci napisala zebys mu dal bana a ty jak jej wierny piesek odrazu go zbanowales zeby utrzymac czolowego gracza na serwie wiec wale wasz serwer nie polecam go nara

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Quori ty powinienes mu to napisac na meila a nie dopiero gdy zostalo to wymuszone, po prostu robisz co ci sie podoba Cry ci napisala zebys mu dal bana a ty jak jej wierny piesek odrazu go zbanowales zeby utrzymac czolowego gracza na serwie wiec wale wasz serwer nie polecam go nara

wkurwaisz mnie eurocwelu jebany suko , TO nie Jest PL dzifkoo nie czaisz tego tutaj zasady daje Team i napewno bez podstawnie nie banuje spierdalaj. ze swoimi postami cioto głupia bo mi sie cb sluchac nie chce gorszych głupot w zyciu nie slyszalem nic nie powinien dostac na Emaila niech sobie przeczyta na ile ban jest za hacki --Perm.

wes idz sie lecz czlowieku i juz zamknij pysk bo tylko spamujesz a huy racjii nie masz..! --sory za slowa nie cenzuralne ale do tego idoty inaczej nie dociera ze to Nie PL..

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Serw 31 pada. Nie polecam, przykro, bo zapowiadał się całkiem fajnie. Grałem od 15 min i naprawdę miałem ochotę dalej, a tutaj wiadomośc....... Dziękuje do widzenia.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Sytuacja się jednak trochę zmieniła... kilku graczy pomogło nam wyjść z opresji oferując nam pomoc finansową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...