Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wow ;] każdy chce robić kasę. Nie chcesz nie graj , ludzie przestaną grać to może GM-owie się ogarną ale bedzie za późno Elo Elo nie ma porządnego servera silkroad based vsro files PEACE!

Opublikowano

Pobieram tego clienta ktory "niby" nie ma wirusow.. i kuzwa zadam czegos w grze bo mi sie nalezy za te meczarnie z tymi wirusami.. I tak zobaczymy czy w ogole mi gra odpali bo nie wiadomo czy tamten wirus mi nie zainfekuje tego clienta

Opublikowano

Itemy 12DG będą w NPC nie rozumiem o co wam chodzi... ?

Chętnie wam zrobię namiastkę GM'a i "kultury" proszę przykład:

[Global]: Witam tutaj valenar piszcie jak ktoś ma sprawę

x: omg wreszcie jesteś

y: siema

z: cześć

c: elo elo

v: aha

z: to jak z tym avkiem ?

y: daj goaty

c: pomożesz mi może ?

c: to co pisałem

y: to jak z goatami ?

i pomnóż to x4-5

w ciagu 30 sekund.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dokladnie nie wiem z ktorym pisalem na gg ale dowiedzialem sie ze jestem idiota i nie umiem tego i tego... ale to juz kij z tym... wiecej juz nie zalatwiam tak spraw z ekipa...

a to ze w npc... ale wyrozniacie osoby ktore liza wam dupe i wydaly xxxx kasy na silki owszem jakis dopisek to tamto ale tez bez przesady...

Alez ja nie pisze czy to ty czy kto bo poprostu nie wiem...

Opublikowano

Ja się nie dziwię, że gm nie odpisuje. 90% ludzi nie używa interpunkcji przez co niewiadomo czy właśnie Cię o coś zapytał czy coś stwierdził. Zdania wymyślają w 0.001 sekundy i dzięki temu nie mają żadnego ładu i składu. Zamiast pisać w jedym zdaniu od razu cały problem to co wyraz wciskają enter i gm dostaje spam z samym "elo", "cześć", "ahoi" itp.

Silence!

Opublikowano

<p style="text-align: center;">Valenar to jedyny, ogarniety gm. btw streści ktos jak jest teraz z broniami 11/12dg ? rozumiem, ze 11dg novy +7 i wyżej mozna u kant dupy rozbic bo nic z niej nie bedzie, sosy i somy w npc(już są ? jak cena ?) o co chodzi w sprzedawaniu itemow za silki ? co z powerami/sunami 12dg-jak je zdobyc?</p>

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@UP

Niema sosów ani somów w sklepach. Bedą Sosy ( zapewne cena duża). Somy / suny będzie można dropnąc z mobów

TIOiE.jpg

Opublikowano

Sun będzie albo ekstremalnie mały albo będzie za coiny czy coś innego albo jeszcze co innego wymyślimy... W końcu to najlepsza broń na serwerze..

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

I dlatego nie gram tu bo jak bym chciał grać z botami to logne się na isro na innych priwatach lepszy klimat jest a tu jak na isro ponad połowa na bocie leci.

@Down

Widzisz na innych priwatach przynajmniej Gm-owie zabraniają ( fakt nie respektują tego za bardzo) ale nie zachęcają do bocenia a tutaj jak chcesz pograć to jak na isro "only bot" bo inaczej nic nie osiągniesz. I jakbyś nie zauważył to większość ludzi przeszło z isro na priwaty z powodu wszędobylskich botów.

Ale dzięki botom macie zawyżoną ilość graczy możecie być dumni. niedługo ups...

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Pewnie nie będzie sunów w dropie albo będą "za coś" co można zdobyć ręcznie tylko (bez bota) wciąż się zastanawiamy

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Problem z sunami nawet nie trzeba rowiązywać bo już joymax to zrobil. A i B grade wymmieniane jest na suna. A bot a i b grade nie zdobedzie, bo żeby je mieć trzeba mieć karty z fgw (bot fgw nie zrobi !!!)

Opublikowano

A grade jest wymieniane na SOM-a ( czyli karty FGW) natomiast B grade, które wypada tylko i wyłącznie z ostatniego unikata jest wymieniane na SUN-a, nie myl pojęć.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

A i B będą wymieniane na Sun. SOM będą do dropnięcia a SOS w NPC.

Co do Sun to jeszcze myślimy nad tym jak je będzie można zdobyć.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...