Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nefetis szykujesz jakis nowy client do sciagniecia? Pobralem z waszego hostingu to plik uszkodzony. A dokladnie to media.pk2 sie zjebalo.

Opublikowano

Ja jakoś sobie poradzę z wirusem. Mam nadzieje, że nikt inny tego nie złapał.

Mnie wirus złapał.. Caly czas mi wyskakuje nowy komunikat z nowym zawirusowanym plikiem..;//

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Powiem tylko jedno do tych wszystkich którzy odchodzą: Jesteście dziecinni. Tak dziecinni. Czemu ? Nie potraficie dać sobie na wstrzymanie. Iść do kolegi, dziewczyny na imprezę czy pobawić się z rodzeństwem. Może wypadałoby gdzieś z żoną wyjść ? W tym czasie MY popracujemy a wy proszę odpocznijcie i wróćcie gdy skończymy. Tak to wygląda kochani, zrozumcie.

z żoną ? wtf.

Komunikaty pokazują się dlatego że macie włączone antywirusy które cały czas wykrywają '' wirusa '' proponuje je wyłączyć.

według mnie wirusy są wykrywane gdyż w sro_client jest napisana linijka która jest uważana za wirusa. wątpię żeby nefetis udostępniał wirusa w kliencie.

random.jpg

Opublikowano

Tak się wtrącę bo zauważyłem już pewnie niedociągnięcia w skillach. Combo w bicheon na 100 lvl niby zaczyna się "dobrze" ale później wkrada się combo z 29 lvl-a natomiast wywrotka na 12D też jest troszkę zbugowana, zadaje to drugie dmg po czasie dopiero.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

ja też miałem vira 8 programów zainfekował mi (exe) avira antyvir zapytał sie co zrobić z tym fantem zaznaczyłem rapair i wszystko śmiga a virówj już nie wykrywa

Opublikowano

Problemy z hakerami ... wracamy nie długo.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

wy kurwa macie cos z glowa nie dosc ze nie potraficie zrobic serva to jeszcze wrzucacie klienta z virusami pierdolnijcie sie w ten zjebany leb

nadajecie sie kurwa do tarcia chrzanu ...... wypierdalac z tad ..... calego kompa mi rozjebal ten wasz zjebany klient pozdro z 12dg szmaciarze

Opublikowano

Nie będą bo to pierwsza poważna awaria od 2 miesięcy. Sporo odeszło, ale to nie są ludzie którzy by dłużej u nas grali tylko osoby z przesadnymi wymaganiami od innych a dające 0 od siebie. Przecież giganty w stylu DWO są otwarte na pewno rzadziej padają my nikogo siłą nie trzymamy. Stworzyliśmy polski serwer i jak na razie trzyma się 2 miesiące teraz też powinniśmy naprawić i dalej będzie działać. Tyle koniec i kropka.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...