Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam tak... Co to kurwa za wirusy w cliencie.. to gowno ktore w nim bylo zainfekowalo mi wszystkie pliki przez ktore sie odpala gry na moim kompie.. w nic kurwa nie moge grac wszystko poszlo w pizdu.. Wszystkim bede odradzal grania na tym jebanym serwie.. Narson

@UP

jest i radze usuwaj to gowno bo bedziesz mial tak jak ja... Nie mozna ufac tym co zalozyli ten serwer

Opublikowano

JUTRO ZOSTANIE ZUPLOADOWANY NOWY CLIENT 100% BEZ WIRUSÓW. TEN Z FTP ZOSTAŁ USUNIĘTY PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ.

dziękuję.

@ Ale nie wszyscy mieli problem jakimś cudem ponad 100 osób na serwerze było

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

To Kurwa Jezeli Byly Skargi Wczesniej To Dlaczego Nie Zupladowaliscie Tego Clienta Wczesniej Co Kurwa?

Specjalnie wjebaliscie tego wirusa zeby namieszac wszystkim bo wam sie kurwa nudzilo ,,i,,

######

Wrzuć na luz - warn.

plimos

Opublikowano

valenar wyrwiwonsie:) zapodaj swoje gg przez nefe do detonator niech wysle

Opublikowano

moim zdaniem gmy sa nam winni za to wszystko darmowe silki , lub chociac 120 lvl dla all postaci powyzej 101 + , za te wirusy i inne niedogdnosci jeśli chcecie zatrzymac ludzi na serwie , wiec teraz zrekonpensujcie sie nam ... to moze ocalicie przynajmiej 20 % serwa

Opublikowano

Ale Valenar kurwa mac.. Pisaliscie zeby wylaczac antywira jak nie chce dzialac client.. Ok wylaczylem na chwile bo wam zaufalem i chuj jeblo na wszystkie gry.. I jak pobiore nowego clienta to i tak sobie nie pogram bo ten wirus na wszystkie gry sie przejebal

Opublikowano

jeśli sie nie zrekonpensujecie to mozna to inaczej zalatwic jako passerstwo , bo placilismy wam w sumie za gre ktora nam zawirusowala kompa ... to nie jest za bardzo legalne ....

Opublikowano

@4UP

Ponieważ ja jakoś tego wirusa niemam. Zuploaduje wam mojego Clienta i tylko tyle.

Masz problem z tym wirusem? jeefogui użyj

@UP

HAHAHAHAHAHAHA

wiesz co to jest paserstwo?

Kupno kradzionych rzeczy .

TIOiE.jpg

Opublikowano

2x@up

dotowaliście. Zobacz w wikipedii co to dotacja.

@x3up

Nefetis teraz zuploaduje ze swojego kompa stacjonarnego. Jeśli tam byłby wirus to dawno na serwerze byłoby 1000 GM.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

rofdzio zobaczymy jak sie bd smial jak sie dowaz zaczna przypierdalac o kase ktora wam dalismy za wirusa ... ktorego nam wjebaliscie

Opublikowano

Chcialem sie dowiedziec jak serv stoi dziala to 12dg ? nie ma zadnych wiekszych bugow zadnych wirusow itp...

No i oczywiscie czy serv jest stabilny... ?

Opublikowano

W przyszłym tygodniu powinno być całe 12DGR już działające. Serwer był stabilny przez 2 miesiące oprócz ostatniego tygodnia (turbulencje) ale powinno być już okej

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Wszyscy płaczą odnośnie wirusów... pobrałem clienta z FTP i normalnie śmigam na nim nic się nie dzieje, nie wiem jakie wy macie problemy.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...