Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie wszystko w weekend... Sam zresztą nie jestem pewien czy nefe się wyrobi z tym wszystkim na razie go nie ma

LifeSro

FusionRoad

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reg Off do niedzieli. Prawdopodobnie przyczyna błędu z wrong password... Zostanie wyeliminowany łącznie z innymi bugami w weekend. Prawdopodobnie cała sobota (do wieczora) będzie przeznaczona na inspekcję.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

JEST NAPISANE.

REJESTRACJA WYŁĄCZONA DO NIEDZIELI.

każdy post typu '' nie działa rejestracja jest karany warnem ''

pozdrawiam

random.jpg

Opublikowano

Weekend jest przeznaczony na inspekcję (na razie sobota cała nie wiadomo co z niedzielą, może się wyrobimy)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Weekend jest przeznaczony na inspekcję.

Każdy weekend ? Nie wiem czy to dobry pomysł, wreszcie wtedy gracze mają najwięcej czasu na grę. (Chyba, że chodzi Ci o ten jedyny weekend)

Opublikowano

Inspekcja od godziny 8:30.

Planowane zakończenie: 22:00

Więcej Info wkrótce.

kolor czerwony jest wyłącznie dla moderatorów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

- z unikatów już wcale nie lecą coiny, wczesniej dropily 3, czesto był bug ze nie droply, teraz albo dropnie 1 albo wcale....

No to wkoncu dropią czy nie dropią?

- nie da sie zdobyć grade a i b broni bo nie dzialaja fgw

Nie działa FGW? Ciekawe...

- nie ma gdzie expić 110-120

Ło kurcze ciężko było przeczytać że tereny 110-120 bedą dostępne w ten week

- nie ma jak zdobyć broni 12dg

Idź na eventy albo poprostu było poczekać do dziś

- FW nie było od 2 tygodni bo GM robi sobie inspekcje

"Bo gm robi sobie inspekcje" No to teraz popatrz na swój post. I zastanów się nad swoim debilizmem narzekasz na ilość bugów a niechcesz inspekcji BRAWO!.

- nie działają dobrze skille np. protector z warka

Nie działają tylko 2 skille

- bez lv mozna rozwijać skille

Dzisiaj to naprawie

- niektórzy maja bronie 12dg bo im GM dał

Było chodzić na eventy. Z eventów ludzie zdobywają tutaj gra nie polega na . Start Bot przychodzisz bo 24 h o jest 10 sonów .

- Ludzie otrzymali zawirusowany client dzieki czemu musieli zrobic formata

Dziwne że nie wszyscy

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jak zwykle ...

Nie robisz nic ? - Źle.

Dodajesz coś nowego (wiążą się z tym bugi oczywiście) - Źle.

Chcesz coś naprawić i robisz inspekcję - Źle.

Na czas inspekcji wszystkie konta zostają wyłączone.

Aktywne są tylko konta GM'ów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

No to wkoncu dropią czy nie dropią?

Zamiast 3 dropi 1 albo wcale

Nie działa FGW? Ciekawe...

napewno dla 111-120 nie działa. A to ze fgw jest 101-110( co tez nie jest sprawdzone bo na kamieniach nie pokazuje ile ma *) mozna smiało nazwać niedziałaniem bo trzeba robić nowego chara zeby przejść fgw ? Bezsens

Ło kurcze ciężko było przeczytać że tereny 110-120 bedą dostępne w ten week

nie ma to niema, o CTF co tydzień mówisz że będzie za tydzień

Idź na eventy albo poprostu było poczekać do dziś

Na forum tu i u was nigdzie nie widze żeby były zapowiadane jakieś eventy

No to teraz popatrz na swój post. I zastanów się nad swoim debilizmem narzekasz na ilość bugów a niechcesz inspekcji BRAWO!.

Debilem to możesz swoją matke nazywać, zanim mi każesz coś przeczytać sam naucz się czytać... skoro robicie inspekcje w soboty logiczne jest że nie da sie na fw zarejestrować, ba inspekcje trwają cały dzień to i na FW nie da się iść, dlatego pisałem już nie raz RÓBCIE FW W NIEDZIELĘ najwidoczniej nie umiesz czyać bo nawet nie odpowiedziałeś albo masz w dupie FW.

Było chodzić na eventy. Z eventów ludzie zdobywają tutaj gra nie polega na . Start Bot przychodzisz bo 24 h o jest 10 sonów .

Było napisać o evencie, a o ile mi wiadomo valenar rozdawał na początku 12dg ale potem już miał za duzo spamu i przestał ... No niestety na tym polega, bo gospodarka na serwerze opiera się na wymianie son za son, son za silki.

A i naucz się cytować....

Opublikowano

Po 1. - Nikt nigdy nie dostał żadnego itema za real kasę więc nie wiem skąd masz takie info.

Po 2. - Fortress War będzie przeniesiony.

Po 3. - Ja rozdawałem kiedy tylko mogłem itemki SOS D12. Zarówno w miastach jak i na spotach.

Po 4. - Jak spamuje do Ciebie 100 osób to życzę powodzenia w pisaniu z kimkolwiek.

Po 5. - Jak byś grał to byś wiedział kiedy są Eventy.

Opublikowano

@2up

Inaczej nie można nazwać tego co próbujesz zrobić. Na isro masz FGW 110-120?

PKT 1 I 3 nie zaprzeczaja sobie. W pkt 1 jest mowa o prawdziwych pieniądzach

TIOiE.jpg

Opublikowano

a jak dokladnie bd mozna zdobyć suna ? i czy bd mozna w pojedynke go zrobic bo na serwie mamy takich ludzi co wyzywaja i nie biora do pt , albo mowia ze masz hujowy dmg

Opublikowano

A co próbuje zrobić?

Tak tylko że tam od zanim wbijesz od 101-110 zdążysz zrobic to grade a tu się nie da. (Chcesz się porównywać do isro?)

Rzeczywiście nie zaprzeczają sobie, lecz faktem jest ze zerki sprzedawane sa za silki dla wybranych dla was osob...

Opublikowano

Właśnie jeszcze takie pytanie. Czy tylko ja mam crasha podczas kupowania lucky powerd 11D ? Nie dość że mogę kupić tylko 5 to po zakupie wyłącza mi grę.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...