Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie ja bym udoskonalał ten serwer eagle pod względem pvp.Ale i tak nie będę walczył z tymi co mają egypt bronie bo to żal.Wprowadziłbym stackowanie eliksirów jeżeli chodzi o pve (Pozwala na dłuższe siedzenie na spocie tym którzy nie jadą na bocie).Czyli zamiast 1 elka w jednym okienku jest ich np 20* lub więcej w zależności od zachcianki Gm'a.

BTW WTF DCx3 w 3 minuty?

da989d79ddcc5bf2a714e8a.jpg

Wickd Fan <3

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taki blad mi wyskakuje "can't create file transfer manager!Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later"

Jak to naprawic?

Opublikowano

A mnie nawet troche bardziej lubią . Tyle klubów anty-Nefetis powstaje;)

@TOPIC

Globale od jutra zostaną usunięte z itemów startowych

Przyczyna:

Zabawy dzieci. Bluzgi na globalach nowo stworzonymi charami. A reszte powie wam kto inny:D

TIOiE.jpg

Opublikowano

co wyroznia ds grade S, co daje te + do ds'a i ile dmg daje ten ston ? nie gralem na isro jak to weszlo, wiec pytam

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Każdy + w DS to 1% hp jeśli dobrze zrozumiałem. Tak więc DS S +6 ma 3x block i 26% hp (bo co 3 dochodzi 1 block chyba)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

A co spamował dalej?

PS. Nie dziw się to turek

Przepraszam a co z tego że turek? Że niby gorszy bo turek?

GM'owi reprezentującemu serwer nie przystają takie odp.

Opublikowano

@UP

Napisałem gdzieś że gorszy? Napisałem poprostu że to turek a jak to turki lubią spamować o eventy. Więc żeby się nie dziwił

TIOiE.jpg

Opublikowano

Mówił ogólnie. możemy banować ich, ale jaki byłby cel ? Mamy ingerować w grę, a może i karać scamerów ? To nie ma sensu.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Naprawiono kupno avatarów w IM ( 20 avków)

Dodanie Wilka do Stable za 2kk

Dodanie Vigorów do Herbalist'a( Narazie pisze No Image ale naprawimy to)

TIOiE.jpg

Opublikowano

News:

Dodane zostało stackowanie itemów

Co to jest?

Otóż np zamiast 30 elxów rozwalonych na 30 slotach w inventory mamy 30 elixirów w jednym slocie

Limity 200- ( HP, MP , Vigor, Pill) 50 - ( Elixir)

Screen-

sro2011110202235561.jpg

TIOiE.jpg

Opublikowano

Musze przyznac, ze Nefe odwalil kawal dobrej roboty i w dodatku samemu!

-naprawil w pełni item mail

-dodał stackowanie itemow

-poprawil wiele innych bugow

Opublikowano

Da się kupić ale trzeba ręcznie, a nie przez CTRL.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Teraz Battlearena, CTF, a przed tym/ w między czasie bajerki wymyślone jak np. NPC na spotach dla niebotujących ułatwienie, item dający możliwość skorzystania z storage w dowolnym miejscu na mapie oraz elitarne scrolle 30% dmg 20% hp itd. dostępne w item mallu.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...