Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na forum opcja a'la zablokuj użytkownikowi dostęp do danego tematu czy trzeba dać Panu odpocząć od całego MPC ? Dość enough i leci report na razie do działowych modów.

LifeSro

FusionRoad

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie za przeproszeniem skończyć to pierdolenie?

Dupczy wrzuć na luz bo zaraz dostaniesz % za obrazę i się skończy. Rofdzio gdybyś popisał się inteligencją i nie odpisywał na jego posty to nie byłoby tej sytuacji.

Ty swoje on swoje, tak można w nieskończoność.

Opublikowano

Dupczybieda, niezadowolenie można w inny sposób opisać, a nie przez obrażanie innych.

Teraz skończyła się moja tolerancja na twoje posty, każda obraza będzie karana. Już właśnie jedno warna Tobie sprezentowałem.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

W sobote najpewniej wieczorem Inspekcja

W godzinach 22 - 24

Naprawienie bug'a z teleportem do Jupiter Temple ( Nie został usunięty po testach)

Naprawienie bug'a z brakiem Notice w Launcherze

Klika zmian w Media.pk2 ( Dodanie avatarów all , Zmiana nazwy z MGP Points na Life Points

TIOiE.jpg

Opublikowano

Hehehehe sam lizales dupe dopoki nie zostales pocisniety.

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Po twoich mało inteligentnych wypowiedziach widać kto jest dzieciakiem.

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

kurwa dupczybieda czy jak cie tam zwa wrzuc na luz to jest tylko gra nikt cie tu nie trzyma niepodoba sie to tu nie wchodz hejtujesz jak małe dziecko tyle z mojej strony

Opublikowano

Inspekcja przesunięta na poniedziałek a Nafetisa nie ma w weekend (wyjechał). Silki też w poniedziałek będą.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

dupczybieda - Urodziny: Wrzesień 3, 1991 = 20lat.

Heh, 15 lat? No chyba nie, bo widać, że w swoim profilu, kochany dupczybieda podał swoją datę urodzin i wiek. 20 lat, to chyba wystarczającą na porozumienie się z innymi.... Myślę, że połowa z was też tyle nie ma. Silkroad jest grą, która ma kategorię wiekową 16+, lecz więcej osób nie ma tyle, niż ma.

@dupczybieda

No wiesz co? Myślałem, że miałem ogarniętego lidera gildia, no ale cóż, popisałeś się na czacie z rofdzio__.

...Brak słów...

Opublikowano

Dobra koniec tematu o tym neo kidzie. Każdy widzi jaki jest ... (bez komentarza).

Co do serwera.

Przez weekend najprawdopodobniej nie będzie Eventów bo Nefetis nie ma dostępu do kompa.

A pozostali GM'owie mają zmiennie IP (przez co nie mogą wchodzić na serwer jako GM po zmianie IP).

W poniedziałek / wtorek wprowadzamy Update i oficjalny start serwera.

Trwają prace nad naprawą Media.pk2: Avatary i Notice.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

officjalnie? uuu , heh

@up Dupczybieda nie martw sie mnie tez zbanowali hah^^

mysle ze nie slusznie ale kazdy wie o co kaman z bohomasem.

Btw umnie officjal 5 60% z tego tematu pisze mi na gg wiec tu tez napisalem.

prace nad cap 80 i 90 w trakcie

1.serwer cap120 juz skonczony w 60% , chetnych donatorow / majacych pytania prosze pisac na gg : ))

32420042.png

Opublikowano

Tak wiec jak mowil galactix mam wolny weekend . Galactix i valenar napiszcie mi na gg swoje ip przedzwonilem do domu i brat wam to ogarnie tylko dajcie ip .

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ceny silków zostaną bez zmian.

Raty raczej też ale to jeszcze nie jest do końca pewne.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ey bejbstony ^^ Czy ten trojan w cliencie będzie kurde zawsze ?

Czy to zależy od tego że się źle pobrało -_-"

Bo za kija nie mogę uruchomić gry, gdyż trojan w sroclient być !

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...