Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeciez kurwa rofdzio mial data base

mam screeny w avkach I KURWA MAM TO DOSTAĆ BO KUPILEM ZA REAL KASE OD GOSCI I CHUJ

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Nie dostanie nic nikt. Jest to też + że nie będzie tylu egy.

@2UP

;)Dokładnie była ona na dysku na Serverze. Z którego nic nie zostało

TIOiE.jpg

Opublikowano

To co wy za serwer macie? Co wy za team macie ze nawet nie robicie kopi bazy danych?

sam exp i drop rate nic nie da, coiny, akademia, alchemia to bylo ponad 2 tygodnie a teraz ?!!!!!

LIFE SRO RIP!!!

Opublikowano

Jak to nic nie moge odzyskac? To jest chyba niesprawiedliwe co nie? mam dowody na to co mialem i nie moge odzyskac? chuj juz z tym power bowem ale premka + avatar grab pet itd za ktore wydalem kase to ma poprostu przepasc? Zartujecie chyba..

Opublikowano

Złośliwość rzeczy martwych. Nic na to nie możemy poradzić.

Zapewniamy, że każdy kto kupował LSP otrzyma je z powrotem jeszcze dzisiaj, a najpóźniej jutro.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Umrzesz teraz bo nie masz eq nova ;/ Wiesz ile ludzie stracili? Najbardziej ci co farmia novy i sprzedaja za silki ^^

30 MINUT ŻAŁOBY JESZCZE :/

da989d79ddcc5bf2a714e8a.jpg

Wickd Fan <3

Opublikowano

Złośliwość rzeczy martwych. Nic na to nie możemy poradzić.

Jak to nic? Owszem mozecie. Ja wam daje dowod na to co mialem a wy mi oddajecie proste nie? Tak robiliscie poprzednio na rollbacku, oddawaliscie, KuraK mial dowod na +7 staffa i go odzyskal wiec teraz tez tak moglibyscie zrobic ... Dlatego zrobilem screeny kiedy bylo tzreba bo wiedzialem ze cos takiego nastapi.

Robicie z nas poprostu idiotow. Kase wzieliscie a tego co mialem odzyskac nie moge.

Opublikowano

Raczej tu o Silki nie chodzi tylko bardziej o itemy i czas który ludzie poświęcili i wszystko poszło wpiździec

@Edit Lepiej nie dawajcie globali na start bo bd mieli imprezę.

Opublikowano

Kaman jezeli masz pisac takie debilne posty to wez wyjdz. Pisali przeciez, ze silki zwracaja.

Wydaje mi sie, ze jesli team sie postara to serwer nie upadnie. W koncu to i tak beta byly, wiec mimo to, ze obiecali nie usuwac charow nie powinniscie sie tak wsciekac.

Silence!

Opublikowano

Około 20 powinniśmy ponownie wystartować.

@ShadowMoon

Daj sobie siana co ?

Mamy teraz ważniejsze sprawy niż Ty i Twoje filozofie.

EDIT

Kolejny spamerski post Shadowa ... a moderatorzy najwidoczniej mają to głęboko gdzieś.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ci co maja grac to beda a nobki ktore maly full novy to beda plakac , jesli mieliscie silki to je bedziecie miec a itemy przy x4 to bedzie w 1 dzien caly set w dobrym pt wiadomo niktorym wyjdzie to na dobre innym nie. zobaczymy ile bedzie graczy o 20 . Ja mam jeszcz taka propozycje aby wbilo 2 gm i zrobili "2" eventy tzn dla ch i eu bo jesli zrobicie 1 to all zrobia euro i na serwie 90 % postaci beda wizami a np ja chcialbym pograch ch i jakie bede miec szanse na expa z wizem ?

Opublikowano

@pejter idioto ja nie mowie tylko o silkach ... Za silki nie kupie nova power bow +6 ani seta nova +7 ktorego sobie zrobilem, pomysl za nim cos napiszesz. <Facepalm> ..

Nastepny paradise sro sie robi

Opublikowano

Widze wypowiadaja sie tu tylko ludzie ktorzy grali chyba przez chwile i wbili moze 80 lv. Ok wy nie mieliscie nic do stracenia wiec przestancie sie zalic na moje komentarze. Ja pisze dla siebie bo domagam sie odzyskania tego na co stracilem tyle czasu. Glownie na zbieranie pierdolonych kart z FGW na bron power. I to mnie trafi.

Gdybyscie te rzeczy mieli to sami pewnie byscie sie tu rzucali do GM'ow o to.

Wiec fck off haterzy...

Opublikowano

Kase wzieliscie a tego co mialem odzyskac nie moge.

W tym zdaniu chyba chodzi Ci o SIlki.. Zamiast plakac udowodnij, ze potrafisz szybciej od innych odrobic all w ciagu tego PREMIUM TYGODNIA. Skoro gadac potrafisz to grac lepiej od innych tez powinienes.

Rozumiem, ze w zdobyte itemki wlozyliscie sporo pracy, ale bez przesady.. Minuta ciszy? RIP?

Silence!

Opublikowano

Czaje i rozumiem tych co grali długo:D ale to jest Beta jak wiadomo..i szalec niemozna a 110 wbijesz teraz w dzień max 2;p jak nie chce ci sie grac wiadomo itemy do tego.....ale nie wiecie co to stracic konto 110lvl na csro;p gdzie wbicie i zebranie itemow nie jest tak proste:D I nie denerwujcie sie bo nie na tym polega;p jazeli gra was denerwuje nie grajcie;p bo psycha wam wysiadnie:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...