Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zwiększymy Drop Rate to na 101+ będą leciały same itemy non stop.

Już teraz z każdego PT Mooba leci item ...

Co najwyżej można by Gold Drop Rate podnieść o 5 max 10.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jestem za tym, aby usunąć ten Event z Envy, bo to nikomu do niczego potrzebne, a tylko przeszkadza w expie, gdyż ma to wysoki dmg.

Opublikowano

dupczybieda to najzwyklejszy dzieciak, proponuje go ignorować. Kiedy wyszedł zbijać PK, miał itemy w inventory[!!!] wypadł mu jak go zabili i mój pet zebrał. Zagroził mi że jak mu nie oddam, to "załatwi" mi bana od GM'a. GM go wyśmiał to zaczął wymyślać że jestem złodziejem itd itd w końcu został zniszczony w GuildWar 10k do 2k potem znów GM go ośmieszył że jak ktoś nie zna podstaw gry to nie powinien ludzi obrażać no i kid uciekł z serwa.

Opublikowano

Nie będą kasowane

@dupczybieda

Nie wiem czy wiesz, ale 99% ludzi uważało Cię za głównego dzieciaka na serwerze i wszyscy się z Ciebie śmieli ; ) Co do close beta testów i jakichś itemów to możliwe był ten event z sunami i wymianą, ale już zakończony zbyt dużo dawał ^^ Jakoś sobie ludzie radzą a eventy coraz to nowe są wymyślane widać nie radzisz sobie przede wszystkim ze sobą, a co dopiero z innymi, którzy Cię nie akceptują...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

a czy dało by się grać wpisując tylko ip i port serwera ponieważ posiadam chwilowo iplusa z małym limitem i nie mogę za bardzo ściągnąć media.pk2

Opublikowano

drogi rofdzio___ nie musisz obrażać osób które grają same i nie potrzebują itemków od GM.Rzeczy biorą Ci co nie chcą ruszyć się i wysilić, co do servera bardzo fajny GM mili zawsze udzielą informacji ale żeby itemki rozdawać to nie słyszałem.Chciałbyś chyba powiedzieć ,że tracąc jakieś rzeczy mając pk nie musisz obrażać pożadnych ludzi ani fajnego serva, jeżeli masz 12 lat to lepiej idź graj w tibie i nie pisz tu bzdur.

Pozdrawiam

Opublikowano

a czy dało by się grać wpisując tylko ip i port serwera ponieważ posiadam chwilowo iplusa z małym limitem i nie mogę za bardzo ściągnąć media.pk2

Sprawdziłem, mi w każdym razie nie działa na mediach bloody.

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja uwazam ze dupczybieda powinien dostac warna za obrazanie innych z tego forum.? I to sie robi juz nudne ze co godzina wymyslasz jakies nowe obelgi na GMow, chlopaki sie staraja stworzyc Polski prywat a Ci nie pasuje nic, wazne ze sie staraja i dobrze im to wychodzi. Tyle z mojej strony

Opublikowano

@UP

To jeżeli niemasz szacunku nieznając mnie to naprawde możemy się poznac:)

Cisnąc z frajerami takimi jak ja? Wiesz myślałem że frajer to kto inny;]

Ale widzę ze po ujawnieniu rozmowy już niemasz z jaką bają polecieć i jak mi cisnąć

to obrazasz;]

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...