Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie.

Maszyna jest okej więc shadow nie będziecie mieć lepszej.

Problem z Maszyną jest jak na każdym hostingu

Skad wiesz? moze bedzie xeonek i wiecej ramu? itp ^^ nie wiesz co bedziemy miec .

Nie na kazdym , wiekszosc dedykatow z dobrych hostingow nie padaja codziennie itp , napiszcie najlepiej do supportu o zmiany maszyny jak mozna ^^

32420042.png

Opublikowano

Powiem tak jeden z lepszych serv na jakim gralem;) choc z kumplem tez postawilismy przez hamachi ;p tak wiec wiem ile to trudu trzeba i czekam az bedzie ON ponownie;)

Opublikowano

Chuj ze bedziecie miec xeona? Co ten nie wystarcza?

Wyjdź z tematu i nie wracaj

Chamski jestes jak zawsze , ja sie zmienilem popracuj nad nerwami i serwerkiem - Chillout Baby ; D

32420042.png

Opublikowano

@UP

Wiesz nie mam zamiaru wogóle z Tobą rozmiawiać. Przychodzisz do tematu i Niewiem co próbujesz osiągnąc? Pokazać ludziom że się zmieniłeś żeby szli na twój serverek? Prosze o usunięcie mojego gg

TIOiE.jpg

Opublikowano

@3UP

A ja przeciwnie nie wydam już ani złotówki..Bo dłużej jest off jak On a Eventy od tygodnia to jest uniqe event dla nr 1# na serwie (egypt euro party).

da989d79ddcc5bf2a714e8a.jpg

Wickd Fan <3

Opublikowano

Chłopaki smutni jesteście ogarnijcie się trochę. Wymagacie 24/7 z naszej strony ? To się przeliczyliście. Nefe nakurwia od świtu do nocy nie wszyscy są na zasiłku niektórzy mają co robić w życiu. Wiem, że mamy pewne zobowiązania itd. i większość z nich wykonujemy jak dobrze możemy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

Wzmocnić ekipe? O czym ty człowieku gadasz? Chcecie ON 24/7 ale narzekacie ze czegos niema. Jak czegos niema to narzekacie ze nie jest on 24/7

PS. Server będzie dopiero około godziny 20

TIOiE.jpg

Opublikowano

Dokładnie ci co chcą niewiadomo czego sami sie weźcie i postawcie serv......jak już pisałem to nie jest raz dwa,,bo postawilem sev po ciezkich trudach ....a wy oczekujecie 24/7 bez lagow,crashow i niewiadomo czego jeszcze to nie Joymax co dysponuje 50mil $...zeby odrazu all działało nikt niekaze wam grac sorka za moje srogie spostrzeżenia ale taka prawda ja spokojnie czekam az bedzie wszystko gralo i tyle

Opublikowano

Co za [...]

Serwer jest trakcie Open Beta więc nie narzekać na restarty / offy.

Właśnie kończę robić forum. Dzisiaj będzie już do Waszej dyspozycji.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

mamy idealny przyklad uzaleznienia...Ziomy napewno nie siedza na piwie (a co chetnie by robili zamiast naprawiac server), jak tak narzekacie to przestancie grac, a i tak na serverze zostanie ta grupka madrych.

Opublikowano

Jak zauważyliście cały dzień serwer jest OFFLINE.

Nie mam dla Was dobrych wiadomości. Serwer uległ poważnej awarii. Nieudało się niestety odzyskać danych, co za tym idzie wszystkie konta zostały usunięte.

Wiemy, że będziecie z tego powodu bardzo zawiedzeni ale wina nie stoi po Naszej (LifeSRO Team) stronie.

W ramach rekompenstaty za stracony czas, postacie, itemy itp przez najbliższy tydzień raty serwera zostaną zwiększone do: EXP x300, DROP x50, SOX (Nova także) DROP x4 !

Oczywiście wszystkie osoby, które kupowały LSP (silki) otrzymają ja z powrotem po starcie serwera (więcej info jak odzyskać LSP na Forum).

Przepraszamy za wszelkie problemy.

Mamy nadzieje, że pozostaniecie z nami.

Około godziny 20:00 serwer będzie ponownie dostępny.

Od razu po starcie serwera będzie Leveling Event od najsłabszych Uniuqe, tak aby każdy jak najszybciej odzyskał stracony Lv.

Link do strony: www.lifesro.aq.pl

Link do forum: www.lifesro.adresforum.pl

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...