Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][2moons]CSV Hack

gawron25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym się dowiedziec czy jest jakiś sposób na lurowanie mobów gdy jest się niewidzialnym?? Wiem ze gm tools ma ghost mode ale podobno moby ciebie tez nie widzą .

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do lurowania na niewidzialności to bym się nie do końca zgodził, dziś widziałem na Requies Beach kolesia którego nie było widać (biegałem za nim na sh) a który lurował na vacu. Chyba, że po prostu nie mogłem go dogonić, bo kiedy moby się zatrzymywały, widziałem nick i postać, ale wyglądała jakby stała tam cały czas.

Opublikowano

Ok... Z kolei mam inny problem, kiedy chcę pobrać niektóre pliki z 1 posta to wyskakuje komunikat o usunięciu ich z serwera z powodu starości. Mógłby ktoś reupnąć EU unpackera, brakujący plik nocrc.dll, Dekaron EU GM tools i 2moons No Launcher 4.6.24? Bez tego nie da się zainstalować csv hacka.

Opublikowano

Teraz juz dziala.

________________________________________________________________________________

hosting plikow hostuje.net/ www.plikus.pl/ www.wrzucaj.com/

Opublikowano

Dzięki betom03 i Quazu za reupload ostatnio coś nie mam czasu żeby tu często zaglądać,ale obiecuję że hacki będą działać nawet jak będzie xigncode więc nie martwcie się.W sobotę dam kompletne pliki do 2moons zawierające skillhack (na wszytskie postacie),wall,vac itd na wszystkie mapy,trochę zaniedbałem użytkowników tego forum ale to się zmieni nie długo :)

pzdr.

Opublikowano

Ciągle wyskakuje błąd "Odmowa dostępu" przy odpalaniu hacka, nie wiem co robię źle. Odpalam jako administrator. Jeżeli znajdzie się osoba, która będzie w stanie mi pomóc, i zrobi to, to w nagrodę podzielę się dupehackiem (działającym), a raczej nie tyle dupehackiem co sposobem dupe'owania itemków w dekaronie. :) Wierzyć nie musicie, ale na pewno nic nie stracicie, sposób nie wymaga instalowania żadnego oprogramowania ani podawania mi passów do konta. :D

Opublikowano

Nie chcę go opublikować, tylko w podzięce za rozwiązanie mojego problemu napisać temu komuś na PW wiadomość z informacją. Nie mam ochoty rujnować gry, właśnie dlatego nie zamieściłem na forum tematu o tym. Sposób odkryłem ja i sądzę że niewiele osób o nim wie.

EDIT: Tak w ogóle to jeśli ten ktoś, kto mi pomoże, nie będzie chciał tej informacji, nie zmuszę i nie podam. Wszystko dobrowolnie. :)

Opublikowano

oco chodzi z zrujnowaniem gry czy oto ze gra przestanie istniec czy endzie takom kiszkom ze nikt w niom juz niezagra czy cus innego??

Opublikowano

[Ortografia mode OFF] O czywiscie sniszcze jom i nitk niebedzie gral w niom bo jom zniczsze f ten sposub. [Ortografia mode ON]

Gospodarka gry się załamie.

Opublikowano

Daje tutaj BIN , freeshareusa i shareorginalusa

o d s i e b i e.com/pokaz/5361311---6e1c.html BIN

o d s i e b i e.com/pokaz/5361463---4610.html FreeShareUSA

o d s i e b i e.com/pokaz/5361499---28fa.html shareORIGINAL 2Moons & Dekaron EU FOLDER FILES

Jesli coś niedziala prosze pisac, te pliki sa z innego źródła.Było tłumaczine przez tłumacz online

EDIT: Mi tylko dziala freeshareusa niewiem jak innym , z mpc mi niedziala.

AKTUALIZACJA DO 4.6.31: postępować według tego samego schematu

1. Aktualizacja klienta do najnowszej wersji

2. Usuń poprzedni plik CRC w 2moons/bin (dla osób, które nie były edytowane. Csv lub stosowanych CRC obwodnicy przed, folder nie istnieje, więc pominąć ten krok 2,3,4)

3. Open shadow.txt w 2moons/data

4. PackIO zmienić na 1 (i zapisać!)

5. Uruchom Launcher.exe (Dekaron CRC podajnik ręczny) i zalogować się do gry do pełnej aktualizacji / utworzenia pliku CRC

6. Wyjdź 2Moons

7. Zmiana PackIO do 0

8. Edycja. Cvs pliki pragnienie hack

9. Uruchom Launcher.exe (Dekaron CRC Obwodnica) bez klienta już nieważne

Link do Źródła był zablokowany.

Opublikowano

Sorry mój błąd. Żeby na tamten wejść trzeba być zalogowanym.

http://odsiebie.com/profil/Quazu.html?dir=321699

My minions mwaahahahaha :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...