Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][2moons]CSV Hack

gawron25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybaczcie za tego skilllhacka,podmieńcie na oryginalne skill'e i przeróbcie według tut'a,niestety nie mam gry na dysku tak więc nie pomogę przez jakiś czas ale mam nadzieję że jutro się to zmieni :)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz sprawdze.

Edit:

Faktycznie nie bangla. W podklejonym temacie o skill hack masz jak naprawić.

My minions mwaahahahaha :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram na 2moons, zrobiłem wszystko jak napisane, odpalam grę przez no_launcher_dekaron_4.6.23.exe udaje mi się zalogować do menu wyboru postaci ale dalej pisze, że mam złego klijenta.. czy jest możliwość odpalenia tych haków na 2m?

edit. Podejrzewam, że wystąpił tutaj błąd w linkach, gdyż ściągam plik o nazwie no_launcher_dekaron_4.6.24.exe a w rzeczywistości dostaje plik no_launcher_dekaron_4.6.23.exe.

Opublikowano

W każdym razie na dekaronie działa. Poczekajcie na gawrona, on the hacki robił to powiniem się wypowiedzieć.

Opublikowano

Mam to samo co kolega wyżej ma ktoś może na to sposób robię wszystko tak jak jest napisane a wyskakuje mi "Invalid Client. Please Reinstal" :(

sygnatura1499fy.png
Opublikowano

mam problem najpierw gdy odpalalem launchera to wyskakiwal mi blad ze brak pliku nocrc.dll pobralem ten plik i teraz mi wyskakuje ze brak pliku binkw32.dll

Opublikowano

Przed instalowaniem hacka musisz mieć najnowszego patcha. Odinstaluj gre, skasuj foldery te co zostały, zainstaluj, odpal i dopiero hacka rób.

Opublikowano

Aby hacki działały należy po każdym patchu uaktualnić grę,wypakować,usunąć z folderu BIN folder CRC,zalogować się na postać na oryginalnych plikach,wejść na mape po czym wylogować się i zamknąć grę,do odpalenia gry używamy no crc launcher,od teraz możemy edytować pliki csv,myślę że wszystko jest jasne,musicie się uczyć,nikt nie będzie dawać gotowych rozwiązań,czasem samemu trzeba do czegoś dojść.

Opublikowano
Podmienic folder share? ^^ na co? w oryginalnym folderze deka nie ma zadnego "share" . /help

Najwidoczniej słaby wzrok masz ... BTw znajduje się w DATA ten Plik który zastępujesz ...

Kolego Małe pytanie Jak zwiększyć Szybkość Poruszania się .

Pozdrawiam Noni

Opublikowano

Mam problem robię wszystko według instrukcji i włączam grę , po chwili okno się zamyka i gra się wyłącza ! CO ZROBIC ??

Z GÓRY THX !!!!!!!

Opublikowano

Niestety, w temacie o skill hack'u wiele osobom po przerobieniu według instrukcji nie działa mógłby ktoś z bardziej ''doświadczonych'' tam zajrzeć i powiedzieć co jest/robimy nie tak :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...