Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][2moons]CSV Hack

gawron25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

shop - mozesz otworzyc stoisko wszedzie || pet - pet sam atakuje mobki niedaleko summonera -( nie wiem jak teraz ale dawniej tez przyspieszalo atak peta)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super robota pogratulować i czapki z głów też niesądziłem że kiedyś uda się wrócić do tego typu haków a jednak xD

Opublikowano

Udało mi się prawie wszytko zrobić:) wszystkie pliki itp podmienione , grę da się włączyć launcherem a teraz pyatnie: Jaki plik otowrzyć cheat engine lub gdzie się wybiera, które hacki mają działac bo nie łapie. Podmieniłem share pisze ze powinno ukatywnic hacki ale nie wiem jak je włączyć. Gdzieś się wybiera które mają być ''on'' a które ''off'' ?

Z góry thx

Opublikowano
Udało mi się prawie wszytko zrobić:) wszystkie pliki itp podmienione , grę da się włączyć launcherem a teraz pyatnie: Jaki plik otowrzyć cheat engine lub gdzie się wybiera, które hacki mają działac bo nie łapie. Podmieniłem share pisze ze powinno ukatywnic hacki ale nie wiem jak je włączyć. Gdzieś się wybiera które mają być ''on'' a które ''off'' ?

Z góry thx

1 Post + czytanie ze zrozumieniem

TU nie używasz CE

2006-2010

Opublikowano

Ja wszystko rozumiem ale męczy mnie pytanie jak działa włączanie tych chaków.

Czy one są zawsze włączone czy np można sobie zostawić tylko no agro i wac hacka

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Dodatkowe info na stronie 1,na specjalne życzenie mogę zrobić konkretne hacki np:sam wall,vac czy tylko skill,hacki które dałem są włączone cały czas,żeby je wyłączyć trzeba podmienić na oryginalne pliki.

Opublikowano

Chodzi o to żeby np do dunga nie wchodzić z vacem bo czasami się niestety crashuje, chyba że tu jest inaczej:>

Nie chciałbym po całej mapie chodzić ze wszystkimi chakami.

Jeśli mógłbyś jakoś dodać panel na którym można by było wyłączać poszczególne chaki lub powiedzieć jak wyłączyć wybrane chacki to byłbym bardzo wdzięczny.

EDIT@

Takie jeszcze pytanko dotyczące dunga czy te chaki które są zamieszczone tutaj nie crashują gry w crespo dung?

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Musiałbyś przed wejściem do gry podmieniać pliki żeby je wyłączać podczas grania nie ma takiej możliwości (przynajmniej jeszcze takiej nie znalazłem) a co do dunga to wszystko działa,nie ma crasha,tak się działo przy użyciu CE ponieważ w dungo jest dużo zmiennych adresów i zależnych od siebie np problem z przejściem przez portal to właśnie taki efekt zmiany adresu,myślę że do wieczora dam pliki z poszczególnym hackami i z instrukcją które pliki podmienić żeby wyłączać dany hack.

Staży "wyjadacze" wiedzą że za czasów BMR się edytowało pliki csv,wtedy jeszcze był taki folder jak "usa" i można było biegać bez crasha,a DC to naprawdę rzadkość.

Opublikowano

Ok To dziękuję bardzo.

Chaków zacznę używać jutro ponieważ dzisiaj chcę się jeszcze wybrać na DF'a :D

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Może ktoś jeszcze raz napisać instrukcje? Robię tak jak jest napisane i nic... :/ gra się nie włącza.... :/

Opublikowano

gawron , mam taka prosbe , moglbys zrobic tylko zeby byl speed no aggro , no agro , skill hack , wall hack i speed hack ? bo w dungu to czesto pierwsze moby spieprzaja za mape w przypadku uzywanai tego wsszystkiego ;/ (chodzi o dungeon w crespo) i przpeda 300k ;/

Opublikowano

Hmm, udalo sie alee.... Strasznie zamula gra... wczytuje sie z 5min a zawsze zajmowalo to 20sec... mial ktos podobny prooblem? ;/

Opublikowano

camaro Zastanawiałem się nad twoim postem dłuższy czas i myślę że samo wyłączenie wallhacka pomorze w tej kwestii,nie będą uciekać z mapy a ty będziesz szybko robił duna z resztą hacków,co ty na to?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do szybkości uruchamiania się gry już pracuje nad tym,nie miałem neta od godz 13 (wina dostawcy neta) tak więc nie pisałem dłuższy czas :D zaraz zobaczę co da się zrobić:)

Opublikowano
1 Post + czytanie ze zrozumieniem

TU nie używasz CE

Święta racja:) nie zmieniłem nazwy w shadow.txt... ale już wszystko śmga:D Duże gratz za tego hacka;)

Opublikowano

tak więc nie będę już wstawiać plików,poinstruuję Cię co masz zrobić:)

-Wejdź do X:\Program Files\GameTribe\Dekaron\data\share tam znajdziesz plik "maplist" otwórz go i zobaczysz tam wpisy:

25,Treasure of Crespo C,indun_02.map,indun_02.mol,indun_02.mel,web_image.mac

32,Treasure of Crespo B,indun_02.map,indun_02.mol,indun_02.mel,web_image.mac

33,Treasure of Crespo A,indun_02.map,indun_02.mol,indun_02.mel,web_image.mac

Nazwy na czerwono zmień na indun_02.mac czyli będzie wyglądać to tak:

25,Treasure of Crespo C,indun_02.map,indun_02.mol,indun_02.mel,indun_02.mac

32,Treasure of Crespo B,indun_02.map,indun_02.mol,indun_02.mel,indun_02.mac

33,Treasure of Crespo A,indun_02.map,indun_02.mol,indun_02.mel,indun_02.mac

Zapisujesz zmiany i cieszysz się mobami na mapie :lol:

Taka mała lekcja :P

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale raz gdy włączałem grę przez tego chacka wyskoczył mi invaild client plaes reinstal. Gdy włączyłem drugi raz już wszystko śmigało.

I taka prośba gdybyś mógł dodać GM Tools jeszcze było by naprawdę świetnie.

EDIT@

Znowu mi wyskoczyła ta informacja invaild client. Wyskakuje ona jeśli wloguje się do gry zabiję parę mobów i zrobie chose charackter i spróbuje się wbić jeszcze raz to wyskakuje właśnie invaild client.

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem że na DIVINE VALLEY są straszne lagi i crashe jak sie hackuje natomiast na ARCADIA i ATLANTIS wszystko działa dobrze,nie wiem czym to jest spowodowane DIVINE ma ten problem na każdej mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...